Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ήρθε ο καιρός για τις «πέτρες»


Τα σημερινά επεισόδια σε βάρος των Ελλήνων πολιτικών, από Έλληνες πολίτες, που τους αποδοκίμασαν εντονότατα και σε κάποιες περιπτώσεις τους εκδίωξαν από τις εξέδρες των επισήμων, σηματοδοτούν την δίκαιη εκδήλωση της αγανάκτησης που νιώθει η Ελληνική κοινωνία απέναντι σε μία πολιτεία και το παρόν πολιτικό σύστημα που την έχει πλήρως απογοητεύσει.

Η Νέα Ελλάδα, επαναλαμβάνει την έκκλησή της προς όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να εγκαταλείψουν άμεσα την Βουλή και να πάψουν να στηρίζουν με την παρουσία τους την κυβέρνηση κατοχής της πατρίδας μας, την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, διότι κάθε φραστική διαφοροποίησή τους θα εκληφθεί ως πολιτικάντικος ελιγμός και όχι ως πολιτική στάση.

Η Νέα Ελλάδα δηλώνει πως έφτασε το τέλος της ανοχής. Αφού η κυβέρνηση κήρυξε πόλεμο στους πολίτες, ήρθε η ώρα των πολιτών να υπερασπιστούν εαυτούς και πατρίδα, όπως το άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος απαιτεί.

Η Νέα Ελλάδα υπόσχεται στα εξωνημένα παρασιτικά δηλητηριώδη μαλάκια που καταστρέφουν την δημοκρατία, που διαβιούν αυτοκρατορικά σε βάρος του Ελληνικού λαού, τους «βιαστές» της ηθικής και της λογικής που διδάσκουν στα θύματά τους «σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» και που αποδείχτηκαν άθλιοι σύγχρονοι εφιάλτες της πατρίδας, ότι πολύ σύντομα θα πληρώσουν εντόκως την καταστροφική τους παρουσία.

Η επίθεση του διεφθαρμένου, ανέντιμου και ανήθικου πολιτικού συστήματος είναι δεδομένη και γνωρίζουμε πως το σάπιο αυτό σύστημα θα επιχειρήσει να επιβάλει και να συνεχίσει την παρουσία του με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Γνωρίζουμε πως θα τολμήσουν να επιβάλουν την απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση, για να δημιουργήσουν μία πανάθλια εξάρτηση της κοινωνίας απέναντί τους. Επιχειρούν την απώλεια της πολιτικής σκέψης των πολιτών μέσα από την αθλιότητα της καταρρέουσας πολιτικής τους. Η πραξικοπηματική τους αυτή πρακτική προκαλεί την Νέμεση που τους πλησιάζει καλπάζοντας, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]