Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

153 πολιτικά πτώματα εναντίον 11 εκατομμυρίων πολιτών - Ποιός θα νικήσει;


Με την σημερινή μεγαλειώδη συγκέντρωση των Ελλήνων πολιτών δόθηκε η χαριστική βολή στα 153 πολιτικά πτώματα της κοινοβουλευτικής μειοδοσίας του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΓΣΣΕ, ο αριθμός των διαδηλωτών υπερέβη τις 500.000, ενώ η αστυνομία εκτιμά το πλήθος σε 200.000. Σε κάθε περίπτωση, ο Παπανδρέου και οι 153 συνεργοί του στην καταστροφή της Ελλάδος, έλαβαν σήμερα το πλέον ηχηρό ράπισμα.

Είμαι περίεργος αν ο Παπανδρέου, πηγαίνοντας την Κυριακή στις Βρυξέλλες, για την σύνοδο κορυφής, θα τολμήσει να επαναλάβει τις γνωστές ηλιθιότητες που εκστομίζει, ότι δήθεν ο Ελληνικός λαός στηρίζει τις προδοτικές επιλογές του και το εθνοκτόνο έργο του.

Η σημερινή μαζική συμμετοχή των Ελλήνων σε διαδηλώσεις και συλλαλητήρια, όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις πόλεις της χώρας, είναι η αδιάψευστη απόδειξη της λαϊκής οργής και αντίδρασης απέναντι στην κυβερνητική πολιτική. Η σημερινή λαϊκή αφύπνιση προκάλεσε σεισμό. Και με τον σεισμό αυτό, οι ετοιμόρροποι παπαβενιζέλοι θα καταρρεύσουν.

Παράλληλα, οι Έλληνες έστειλαν σήμερα, για πολλοστή φορά, το ίδιο μήνυμα προς τους 153 πρόθυμους για όλα και σε όλα βουλευτές, που θα υπερψηφίσουν το φορολογικό πολυνομοσχέδιο. Η τύχη τους είναι προδιαγεγραμμένη. Οι ένοχοι θα τιμωρηθούν. Η πορεία τους προς το Γουδί είναι μονόδρομος και δεν έχει επιστροφή.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Το μανιφέστο της Πλατείας.

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com
    ======================================

    Το κείμενο αυτό είναι το δώρο του συγγραφέα

    για τους εξοργισμένους των Πλατειών.

    …Ένας "μπούσουλας" για τους εξοργισμένους πολίτες.

    …Ένα "όπλο" για να μην "ξεφουσκώσει" το κίνημα και επιτρέψει στους γνωστούς Πάγκαλους να επιχειρήσουν να εμφανίσουν τους συμμετέχοντες σ' αυτό σαν πολίτες γραφικούς, άσχετους και ανίκανους να εκφράσουν σοβαρό πολιτικό λόγο.

    …Να ξέρουν τι να ζητούν και με ποιον στόχο, για να μην τους "καπελώνει" το χαφιεδαριό τύπου Γλέζων, Μίκηδων και Καζάκηδων ...οι πρώην σταλινικοί, οι οποίοι ως δια μαγείας έγιναν ειδήμονες και εισηγητές της άμεσης Δημοκρατίας.

    ... Για να μην γίνει η οργή ο μοναδικός τους …και άρα ένας κακός σύμβουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δεν ηταν διαδήλωση.Ηταν σεισμός!!! Και με τον σεισμό αυτό θα πεσουν οι ετοιμόρροποι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θαθαθαθαθαθαθαθαθαθαθαθαθαθαθα....Το θέμα είναι ότι συνέχεια λέμε και διαβάζουμε ότι Θα φυγουν νύχτα, Θα τους κρεμάσουμε, Θα τους διώξουμε, Θα..Θα..Θα... Τόσους μήνες και ακόμη μας αλλάζουν τα φώτα...Μέχρι στιγμής Αυτοί μας διώχνουν(βλέπε μετανάστευση νέων και κυρίως επιστημόνων προς αναζήτηση εργασίας στην άλλη άκρη του κόσμου), Αυτοί μας κρεμάνε (δεν είναι λίγοι που έχουν αυτοκτονήσει μέσα σε αυτό το διάστημα)...
    Κάνουμε πορείες και τι?Βγαίνει κάτι? Γραμμένους μας έχουν..Έχεις και τα τσογλάνια με τις κουκούλες και τα σπάνε (δε μου βγάζει κανείς από το μυαλό ότι είναι βαλτοί από την κυβέρνηση για να διαλύονται οι πορείες) και κανείς δε λέει να μαζευτούμε 200-300-500 να τους τουλουμιάσουμε στο ξύλο και να τους βγάλουμε εκτός...
    Λυπάμαι, αλλά δεν είμαι τόσο αισιόδοξος άνθρωπος ώστε να ελπίζω ότι θα γίνει κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαι όμως, παλιά τους τέχνη κόσκινο. Το ψήφισαν επί της αρχής και αύριο δαγκωτό. Έχουν καθίσει στο σβέρκο μας και μας έχουν κάνει το Σύνταγμα αγνώριστο. Πώς ξεφορτώνεται ένας λαός μια χούφτα χουντικούς που έχουν τις ευλογίες του μεγάλου κεφαλαίου και των Ιλλουμινάτι; Εδώ είναι που κολλήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]