Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ταχύρυθμο φροντιστήριο στον Γιώργο για τις sos ερωτήσεις της ΔΕΘ


Την ώρα που πληθαίνουν οι αντιδράσεις εν όψει της ανόδου στη ΔΕΘ του «ανεπιθύμητου πρωθυπουργού», εκείνος έχει κλειστεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου κάνει φροντιστήριο όχι στην εκβάθυνση των ελληνικών, όπως σχολίαζε κάποιος «κακεντρεχής» εσωκομματικός του αντίπαλος, αλλά για να δει πώς θα... πουλήσει παραμύθι στη συνέντευξη Τύπου.

Ηδη ο κ. Παπανδρέου παρακολουθεί «ταχύρρυθμα μαθήματα», κυρίως όμως για να αποστηθίσει όσο το δυνατόν περισσότερες απαντήσεις στα ερωτήματα που θεωρούνται «sos» και εκτιμάται πως είναι βέβαιο ότι θα τεθούν στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής.

Την ίδια στιγμή, το Μέγαρο Μαξίμου είναι αντιμέτωπο με τον εφιάλτη των μαζικών διαδηλώσεων που αναμένονται έξω από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο το Σάββατο. Δεν είναι λίγοι στο πρωθυπουργικό επιτελείο που ανησυχούν σφόδρα για το τι μέλλει γενέσθαι εκεί, έπειτα και από τις τελευταίες εξαγγελίες-σοκ του Ευ. Βενιζέλου. Εξ ου και ο σχεδιασμός που θέλει τη συμπρωτεύουσα να θυμίζει φρούριο, με 4.000-5.000 αστυνομικούς να έχουν επιστρατευτεί για την προστασία του πρωθυπουργού και όσων θα τον συνοδεύσουν.

Την ίδια ώρα όμως που εκατοντάδες αστυνομικοί, ακόμα και από την Αθήνα, καταφθάνουν στη Θεσσαλονίκη, το ίδιο κάνουν χιλιάδες «Αγανακτισμένοι», αποφασισμένοι να αντιδράσουν διά των κινητοποιήσεων στη βίαιη ανατροπή που έχει υποστεί η ζωή τους, κάνοντας την ΕΛ.ΑΣ. να εκτιμά ότι θα βρεθεί ενώπιον της μεγαλύτερης σε όγκο διαδήλωσης των τελευταίων ετών. Δημόσιοι υπάλληλοι, ιδιοκτήτες ταξί, γιατροί, φαρμακοποιοί, άνεργοι, ακόμα και συνδικαλιστές των Σωμάτων Ασφαλείας αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη συμπρωτεύουσα, προκαλώντας πονοκέφαλο στο κυβερνητικό επιτελείο, που ακόμα θυμάται με δέος τον πανικό που δημιουργήθηκε πέρσι με την εκτόξευση ενός μόνο παπουτσιού προς τον πρωθυπουργό, κατά την επίσκεψή του σε περίπτερα της ΔΕΘ. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Π. Γερουλάνος χαρακτήρισε χθες τη ΔΕΘ (Real FM) «ραντεβού παραπόνων»...

Από την άλλη, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ επικρατεί σιγή, κάτι που δέχεται πολλές ερμηνείες για την τελική συμπεριφορά των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος. Μόνο η πρώην υπουργός Λούκα Κατσέλη εξέφρασε φωναχτά τις διαφωνίες της για τις απολύσεις στο Δημόσιο, αλλά κανείς δεν ξέρει τι θα πράξει όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Όσο ταχύρρυθμα κι αν είναι τα μαθήματα, αν χάσει κανένα απ' τα σκονάκια, ε ρε τι έχουμε ν' ακούσουμε. Πάλι τον μπαλαντέρ για την πράσινη ανάπτυξη θα βγάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]