Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Nigel Farage:" Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα"


"Μέχρι τώρα αυτό που έχουμε είναι η Οικονομική Διακυβέρνηση και όλοι εδώ στην πρώτη σειρά υποστηρίζετε περισσότερη ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Τι είναι η ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση; Θα σας πω τι είναι.

Πρόκειται για την προσγείωση ενός αεροπλάνου στο αεροδρόμιο της Αθήνας, από το οποίο βγαίνουν έξω ένας υπάλληλος από την Επιτροπή, ένας υπάλληλος από την ΕΚΤ και ένας υπάλληλος από το φρικτό ΔΝΤ.

Τα τρία αυτά άτομα, η τρόικα, πηγαίνουν και συναντούν την ελληνική κυβέρνηση και της λένε, τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει.

Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.

Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες του εξωτερικού που, λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει.

Είναι εντελώς απαράδεκτο.

Υπάρχει κανείς που να απορεί γιατί οι Έλληνες πολίτες καίνε σημαίες της ΕΕ και ζωγραφίζουν σβάστικες;

Αν δεν επιτραπεί στην Ελλάδα να βγει από αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, μπορεί να προκαλέσετε μια επανάσταση στη χώρα αυτή"...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ο Νάιτζελ Φαράζ λέει πράγματα στην ευρωβουλή που δεν ακούγονται στο δικό μας κοινοβούλιο. Ευτυχώς κάποιος έστω και μακριά από εδώ λέει την ωμή αλήθεια για το τι συμβαίνει στη χώρα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι και αν θα γίνει επανάσταση ποιος θα μας σώσει; Ο Ναιτζελ Φαράζ;
    Μετά την επανάστση θα διαμελίσουν την Ελλάδα με απώτερο στοχο τα ενεργειακά κοιτάσματα. Σιγά μην τους κάνω τη χαρη. Προτιμώ να πάω στις εκλογές και να τους μαυρίσω. Υπάρχει και η Νεα Ελλαδα και άλλες εναλλακτικές προτασεις. Η ΕΔΗΚ πχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]