Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

George Papandreou: Ο ελάχιστος μεταξύ των ολίγιστων


Με τη συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της 76ης ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός εθνικής συμφοράς Γιώργος Παπανδρέου κατέλαβε με το σπαθί του την τελευταία θέση μεταξύ των ολίγιστων που κυβέρνησαν το Λαμογιστάν από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους-μπάχαλου μέχρι σήμερα.

Αναξιόπιστος εις τη νιοστή, ο διαπρύσιος κήρυκας της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, Τζέφρυ Τσαντ, εργάστηκε μεθοδικά και υπογείως για να καταλάβει την περίοπτη αυτή θέση στο βάθρο των πρωθυπουργών που πρόδωσαν την πατρίδα τους και μαστίγωσαν το λαό της, και επαξίως τ' όνομά του έγινε συνώνυμο του Εφιάλτη. Κάθε μέρα που ξημερώνει αρπάζει το μαστίγιο, και πού πονεί και πού μας σφάζει. Αυτός είναι!

ΓΑΠ: «Εφόσον είμαστε συνεπείς, τα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα ο ΥΠΟΙΚ είναι επαρκή για το 2011 και το 2012. Εάν δεν υπήρχε η φοροδιαφυγή δεν θα αναγκαζόμασταν να πάρουμε νέα μέτρα»

Και ποιος σας εμπόδισε, βρε άχρηστοι, να ήσασταν συνεπείς στα δύο χρόνια που βρίσκεστε στην εξουσία, έχοντας υφαρπάξει τις ψήφους Ελλήνων πολιτών με ασύστολα ψέματα; Ποιος σας εμπόδισε να πιάσετε τη φοροδιαφυγή δύο χρόνια που παριστάνετε ότι κυβερνάτε; Τι σας χρωστάει, βρε ανίκανοι, ο κάθε έντιμος πολίτης να πληρώνει χαράτσια για να καλύψετε εσείς την ανεπάρκειά σας;

Και επειδή, όπως σε βλέπω και με βλέπεις, δεν θα είσαστε ποτέ συνεπείς λόγω του κακοήθους αυτισμού από τον οποίο πάσχετε, θα μου ξανακοπιάζετε κάθε μήνα για νέα βλοσυρά και αναποτελεσματικά μέτρα, μέχρι να εξοντώσετε την αγελάδα που αρμέγετε. Τίποτα το περίεργο, θα μου πεις, οι ηλίθιοι να κάνουν ηλίθια πράγματα και οι ραγιάδες να τα ανέχονται...

Ωστόσο, τώρα η Τρόικα άρχισε να ξυπνάει, κι αυτά τα υφεσιακά χαράτσια έκτακτης ανάγκης δεν την καθησυχάζουν. Απεναντίας την εξοργίζουν, διότι τα εκλαμβάνουν ως εμπαιγμό, και γι' αυτό ετοιμάζονται να μας εξεμέσουν συνολικά, αφού βεβαίως μας αρπάξουν ό,τι προλάβουν από τα ασημικά μας, αντί πινακίου φακής. Διότι εκείνο που αντιλαμβάνονται, με καθυστέρηση ομολογουμένως, είναι η πλήρης ανικανότητά σας να πατάξετε τη φοροδιαφυγή, να προχωρήσετε σε δραστική μείωση της σπατάλης του αμαρτωλού Δημοσίου τομέα, στενού και ευρύτερου, και η απροθυμία σας να προχωρήσετε σε διαρθρωτικές αλλαγές.

Τέρμα τα βραβεία και τα παράσημα που αναξίως απέσπασες από δαύτους, Τζέφρυ, τότε που πίστευαν ακόμη σε σένα. Τώρα είδαν ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και αποκρουστικός στη γύμνια του. Αλίμονο για τους Έλληνες!

ΓΑΠ: «Δεν υπάρχει ο φόβος http://www.blogger.com/img/blank.gifτης απόλυσης στον στενό δημόσιο τομέα, τουλάχιστον σήμερα.»

Αύριο Τζέφρυ; Αύριο κλαίνε; Μάλλον...

Καμαρώστε τώρα, αν τον αντέχετε, τον βελούδινο τρομοκράτη-σοσιαληστή, GAP, τον της ολίγιστης αντίληψης, πρωταθλητή του θράσους, της αναλγησίας, αναξιοπιστίας και αδιαντροπιάς, να υπερασπίζεται το μηδέν της πολιτικής του και το νέο ανηλεές καινούργιο μαστίγωμα για όσους άτυχους βρέθηκαν να έχουν το δικό τους κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους. Βρισκόμαστε, λέει, σε πόλεμο και θέλει να μας σώσει, επιμένοντας στο φασιστικό δόγμα: "αλλού πονάει κι αλλού βαράει".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Συμφωνώ απόλυτα, αλλά αν αυτοί οι χαρακτηρισμοί αποδίδουν την ικανότητα του κ. Παπανδρέου, τι είδους χαρακτηρισμούς πρέπουν σε όσους τον στηρίζουν, τον βραβεύουν και τον ψήφισαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή με λίγα λόγια φταίει ο Γιωργάκης που δεν "νοικοκυρεύει" την Ελλάδα. Αν ήταν π.χ. ο Αντώνης τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά;;;;
    Για όλα φταίει ο Έλληνας και οι Κυβερνήσεις του; Δεν βρέθηκε ποτέ ένας άνθρωπος για δείγμα να βάλει τάξη; Κι αν ναι, γιατί;;; (σε ένα κράτος με ύψιστο βαθμό μόρφωσης, ανθρώπινου δυναμικού, ευστροφίας και πλούτου).
    Γιατί δηλ. η Γραφειοκρατία δεκαετίες τώρα δεν εξυγιαίνεται; Γιατί η φοροδιαφυγή δεν πατάσσεται; Γιατί το Κτηματολόγιο ακροβατεί; Γιατί καίγονται κάθε χρόνο τα δάση μας; Γιατί δεν εκμεταλλευόμαστε τον τεράστιο πλούτο της Ελλάδας (υπέργειο, επίγειο, υπόγειο, υποθαλάσσιο); Γιατί δεν έχομε βιομηχανία; Τι έχομε και τρωγόμαστε με την Τουρκία και τους τριγύρω παρατρεχάμενους;
    Αν δεν το έχομε καταλάβει (τα πρωτάκια πάντως του Γυμνασίου το ξέρουν), εντολές δεν δίνει ούτε ο Γιωργάκης, ούτε η Μέρκελ, ούτε η Τρόϊκα, κατ' επέκταση ούτε ο Αντώνης. Οι εντολές έρχονται κατευθείαν (ντογρού) από τις "Αγορές". Δηλ. την Παγκόσμια Φούσκα. Δηλ. την "Νέα Τάξη Πραγμάτων". Δηλ. τον επίδοξο Παγκόσμιο Δικτάτορα.
    Όλα είναι φτιαχτά. Ακόμα κι αυτό το site, που αν καλά κατάλαβα προωθεί τον Αντώνη. Δηλ. μια από τα ίδια.
    Ας μιλήσουμε επιτέλους. Αλλά ας πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.
    Και κυρίως ας συνειδητοποιήσουμε ότι απειλείται η ύπαρξη η δική μας, των παιδιών μας, μαζί και των προγόνων μας. Θα τα αφήσουμε όλα στο έλεος του Γιωργάκη και του Αντώνη;;; Των υπαλλήλων δηλ. των "αγορών";; Για να εξασφαλίσουμε την επιβίωση τίνος;; Η σαφής απάντηση είναι: Κανενός!!! Ξυπνήστε!!!
    ΚΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε χαφιέ του κερατά και της Τρόικας δηλαδή τι μας λές ? Ότι δεν πάμε καλά επειδή δεν εφαρμόσαμε καλά τα μέτρα της Τρόικας η όχι επειδή τα εφαρμόσαμε? Α ρε παλοχαφιέ..πόσα σε δίνουν τα αόρατα αφεντικά σου για να κινήσε τόσο υπουλα και βρώμικα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]