Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι σαλτιμπάγκος και οι galapagos


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Οικονομολόγος

Στις ημέρες μας βιώνουμε μια παγκόσμια προσπάθεια ξένων κέντρων, που προσπαθούν να εγκαταστήσουν στον πλανήτη μια παγκόσμια κυβέρνηση που θα ελέγχει τις αποφάσεις των κρατών της γης. Μια κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της παγκοσμιοποίησης και της νέας τάξεως πραγμάτων. Της νέας τάξεως πραγμάτων που σκοπό είχε και έχει να διαλύσει τα Έθνη-κράτη προκειμένου να επιβάλλει τα σχέδιά της.

Μεγαλύτερο εμπόδιο στην ύφανση του ιστού των σχεδίων της, η Ελλάδα, που είναι ένα Έθνος, που έχει μια θρησκεία, που ο λαός της είναι ο ίδιος μπαρουτοκαπνισμένος λαός μέσα στους αιώνες της Ιστορίας, που έχει τις ίδιες παραδόσεις, τα ίδια ήθη και έθιμα. Έτσι, η υποταγή της Ελλάδος και του δυσκολοκυβέρνητου λαού της θα έλθει γρήγορα, όταν θα έχεις ξεθεμελιώσει τις πολιτισμικές του ρίζες δηλαδή την θρησκεία, τη γλώσσα, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματά του. Όταν, ταυτόχρονα, τον έχεις εξαθλιώσει οικονομικά διαλύοντάς του τη μεσαία αστική τάξη, που είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας του. Όταν, επίσης, θα του έχεις αλλοιώσει την πληθυσμιακή σύνθεση με την εισαγωγή χιλιάδων αλλόθρησκων λαθρομεταναστών.

Προκειμένου όμως να επιτύχει στο έργο της η νέα τάξη πραγμάτων έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και την προσωπική τους ανέλιξη, υπεράνω του συμφέροντος της πατρίδος, δηλαδή κάποιους που θα έχουν ως δόγμα τον παγκόσμιο διεθνισμό. Γι΄ αυτό το σύστημα στρατεύει ανθρώπους που δεν θα πιστεύουν στις πνευματικές ισορροπίες των κοινωνιών και θεωρούν πως η ύπαρξή τους ως όντα αρχίζει και τελειώνει με τη γέννηση και το θάνατό τους. Επιλέγουν δηλαδή, υποτακτικούς που είναι άθρησκοι και άθεοι.

Μια θεατρική παράσταση στηρίζεται στους πρωταγωνιστές ηθοποιούς αλλά το ίδιο υπεραπαραίτητοι είναι και οι κομπάρσοι ηθοποιοί, εκείνοι δηλαδή που με μικρούς ρόλους προετοιμάζουν το έδαφος μιας καλής παράστασης και χωρίς αυτούς είναι αδύνατη η επιτυχία της.

Στο δικό μας έργο, πρωταγωνιστές στην επιβολή των σχεδίων της νέας τάξεως πραγμάτων είναι οι περισσότεροι από τους προσκυνημένους πολιτικούς ταγούς της χώρας μας. Όμως οι κομπάρσοι αυτής «της καλής παράστασης» για την επιβολή των σχεδίων των νεοταξιτών είναι εκείνοι, οι έτσι, οι κάπως, οι αλλιώς, οι δήθεν που με έντεχνο τρόπο περνούν στη κοινωνία μας τα ισοπεδωτικά πιστεύω τους και καλλιεργούν το έδαφος για την εξασθένηση της συνειδήσεως του λαού μας στα παραδοσιακά πιστεύω του και έτσι παραδίδεται ο λαός μας στους πρωταγωνιστές του θιάσου, ως ώριμο φρούτο.

Δυο από τους κομπάρσους του θιάσου μας είναι ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Καμίνης και ο τραγουδιστής κ. Νταλάρας.

Ο κ. Καμίνης, την μεγάλη Σαρακοστή εξέδωσε εορταστικές κάρτες που αντί να έχουν ανάλογο θέμα των ημερών με το έμβλημα της Χριστιανοσύνης, τον Τίμιο Σταυρό, επέλεξε ένα άσχετο θέμα που εξέχουσα θέση είχε η ημισέληνος. Ο πολυπολιτισμικός κ. Καμίνης την Μεγάλη Εβδομάδα που εξελισσόταν το Θείο δράμα της Σταυρώσεως του Ιησού και όλοι οι Χριστιανοί κατέκλυζαν ευλαβικά τις εκκλησίες της χώρας συμπάσχοντας νοερά στο Θείο δράμα και προσμένοντας την Ανάσταση εκ νεκρών του Κυρίου Ιησού Χριστού για να ψάλλουν αλληλοασπαζόμενοι το «Χριστός Ανέστη», απαγόρευε από το ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 98,4», να φτάσει το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως στους κατοίκους της πόλεως.

Σε μια ακόμη προσπάθειά του να συνεχίσει το άθεο έργο του προχώρησε προ ημερών σε δυο αποφάσεις που ξεσήκωσαν εκ νέου θύελλα αντιδράσεων και αφορούν τις παιδικές κατασκηνώσεις του Άγιου Ανδρέα Αττικής. Πιο αναλυτικά, κατήργησε δικτατορικά με υπέρμετρη ασέβεια την πρωινή προσευχή από τους κατασκηνωτές του δήμου, που πραγματοποιείται από το έτος 1952 που λειτουργούν οι κατασκηνώσεις. Ακολούθως πρωτοτυπώντας κατήργησε και την έπαρση της Ελληνικής σημαίας στις κατασκηνώσεις ασεβώντας κατά της υπόστασης του Έθνους. Είναι ο πρώτος Δήμαρχος που επιχειρεί όλα τα παραπάνω και δυστυχώς παραμένει ακόμη στη θέση του παρά την γενική κατακραυγή των πολιτών.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να θυμίσω στον κ. Δήμαρχο πως η θρησκεία μας βάσει του Συντάγματος είναι η κρατούσα θρησκεία της χώρας καθώς επίσης πως η Ελληνική σημαία είναι η υπερηφάνεια όλων των Ελλήνων και γι΄αυτήν αγωνίστηκαν υπερασπίζοντάς την και «έπεσαν» στα πεδία των μαχών γενεές Ελλήνων.

Βέβαια, κ. νεόπλουτε δήμαρχε Αθηναίων, για να ικανοποιήσετε τα ακριβά σας γούστα και τις ανέσεις σας, αποκλείσατε από τη μια πισίνα των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης τους κατασκηνωτές προκειμένου να την απολαμβάνετε απροκάλυπτα εξ ολοκλήρου εσείς και η οικογένειά σας.

Ο δεύτερος εξ αυτών ο κ. Νταλάρας στην πορεία της ζωής του δεν έμεινε σ΄αυτό που ομολογουμένως ξέρει πολύ καλά να κάνει, δηλαδή την ερμηνεία τραγουδιών, αλλά πολλές φορές απασχόλησε την κοινή γνώμη δυστυχώς με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές του απόψεις.

Όμως, πρόσφατα υπερέβη τα εσκαμμένα και χωρίς ντροπή και τσίπα, όπως λέει ο λαός μας, σε συνέντευξή του στη Τουρκική εφημερίδα Hurriyet, δήλωσε: «Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως ανήκει στους Τούρκους, άλλοι στους Έλληνες, στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια». Πράγματι, «σπουδαίες» επισημάνσεις που υιοθετούν ακραία, υβριστική και επικίνδυνη άποψη για τα Εθνικά μας θέματα, γνώμη των αναρχικών, που διατυπώθηκε πριν πολλά χρόνια στους Αθηναϊκούς τοίχους.

Τα ερωτήματα που θα μπορούσαν να τεθούν στον κ. Νταλάρα είναι πάρα πολλά. Θα επικεντρωθώ σε ορισμένα από αυτά:

1. Είναι τυχαίο το γεγονός πως τέτοιες αντεθνικές απόψεις, έχουν κατά καιρούς εκφρασθεί και από τη σύζυγό σας, που είναι μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου και πρώην υφυπουργός , που ξεσήκωσαν θύελλα στην Ελληνική κοινωνία και αφορούσαν απόψεις της για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας;

2. Γιατί όταν η σύζυγός σας με συνεχείς δηλώσεις, ως υφυπουργός, γινόταν υπέρμαχος της διαβίωσης όλων των λαθρομεταναστών στη χώρα και οι οποίοι ζουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών που καθημερινά βιάζονται και εξαθλιώνονται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης που η ίδια υπηρετεί, δεν προσφέρατε στέγη σε κάποιους από αυτούς στις βίλες σας στην Αντίπαρο και στη Σύρο δείχνοντας έτσι λίγα από τα φιλανθρωπικά σας αισθήματα, σε μια προσπάθεια μετριάσεως του Εθνικού προβλήματος;

3. Μήπως δεν γνωρίζετε ή δεν έχετε αντιληφθεί την σκληρή Ελληνική πραγματικότητα που η ανεργία έχει ξεπεράσει το 20% και ειδικά στους νέους ανθρώπους το 35%; Δεν γνωρίζετε πως περικόπτονται δραστικά μισθοί και συντάξεις μεροκαματιάρηδων νοικοκυραίων που δεν έχουν να θρέψουν τις φαμίλιες τους; Δεν γνωρίζετε πως το μεγαλύτερο μέρος των συμπολιτών μας δεν έκαναν διακοπές και πολλοί εξ αυτών δεν έχουν πλέον ούτε να ναύλα μετακίνησης τους; Βέβαια πώς να τα αντιληφθείτε όλα αυτά όταν, εσείς τον περισσότερο χρόνο τον περνάτε στα εξωτικά νησιά Galapagos, στον Ειρηνικό ωκεανό ή στο σύμπλεγμα νήσων, Barrief Reef,στην Αυστραλία κατά δήλωσή σας στην Real news της 31/12/2010!

4. Γιατί ποτέ δεν προσπαθήσατε να πείσετε την κυβέρνηση που υπηρετεί η σύζυγός σας να πιέσει την Τουρκία ώστε να άρει το casus belli;

5. Γιατί ποτέ δεν προσπαθήσατε να πείσετε την κυβέρνηση που υπηρετεί η σύζυγός σας να ανακοινώσει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) των χωρικών μας υδάτων;

6. Γιατί δεν ενοχλείσθε από τις συνεχείς παραβιάσεις του εναερίου Εθνικού μας χώρου από τις υπερπτήσεις των μαχητικών τουρκικών αεροσκαφών και από τις οποίες κατά καιρούς θρηνήσαμε ήρωες Έλληνες πιλότους;

7. Γιατί δεν ενοχλείσθε από τo συνεχές «σουλατσάρισμα» του Νταβούτογλου, της Ερντογάν κ.α. στην Ελληνική Θράκη και την δράση του Τούρκικου προξενείου στην Κομοτηνή, που θεωρούν πως η Δυτική Θράκη είναι προτεκτοράτο τους;

Θεωρώ πως είναι κοινή πεποίθηση όσων διαβάσουν τα παραπάνω να αναφωνήσουν με οργή: Αιδώς Αργείοι!!!!








Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Συγχαρητήρια για την πολύ καλή ανάρτηση. Στους εύλογους προβληματισμούς του κυρίου Αποστόλου έχω να προσθέσω κάποιες πληροφορίες που ίσως δεν είναι πολύ γνωστές. Καταρχάς, από τότε που έχει εκλεγεί η κυβέρνηση ΓΑΠ, ο κ. Νταλάρας έχει διοριστεί Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Από τότε έχει κάνει αρκετά ταξίδια με τη σύζυγό του σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας ως μέρος των καθηκόντων του. Έχει διοργανώσει και εκδηλώσεις εδώ για ενίσχυση των προσφύγων-λαθρομεταναστών. Αυτή η είδηση από το Νοέμβρη του 2009 θα σας πει περισσότερα:

    http://www.tovima.gr/society/article/?aid=298918

    Από τότε όμως που ξέσπασε η οικονομική κρίση και έχει ψηφιστεί σωρεία μέτρων εναντίον του ελληνικού λαού, δεν τον έχουμε ακούσει να κάνει ούτε μια έστω δήλωση καλής θελήσεως. Μόνο στην συναυλία του Αγίου Παντελεήμονα έσπευσε να πάει. Τα σχόλια δικά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]