Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ αμφισβητεί τον αρχηγό του

Τις τελευταίες εβδομάδες, και πολύ περισσότερο τις τελευταίες ημέρες, ενισχύθηκαν οι… διάσπαρτες φωνές από το εσωτερικό της Κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ, που επαναφέρουν στο τραπέζι της πολιτικής καθημερινότητας την προοπτική συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας.

Υποστηρίζοντας ότι ένα τέτοιο σχήμα, είναι η «τελευταία ευκαιρία» για να αντιμετωπιστεί με πειστικό και αποτελεσματικό τρόπο η οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα, και την οδηγεί στο φάσμα της χρεοκοπίας.

Κι αν η χθεσινή σχετική παρέμβαση προήλθε από έναν βουλευτή, τον Νάσο Αλευρά, οι πρόσφατες δημόσιες παρεμβάσεις του Δημήτρη Ρέππα και του Ανδρέα Λοβέρδου, στο ίδιο μήκος κύματος, αποκαλύπτουν μεταξύ άλλων μια οδυνηρή για τον σημερινό Πρωθυπουργό πραγματικότητα:

Ο Γιώργος Παπανδρέου αμφισβητείται επί της ουσίας από το ίδιο το κόμμα του. Γιατί εκείνος είναι ο Πρωθυπουργός του οποίου η αποτελεσματικότητα τίθεται υπό αίρεση. Είναι εκείνος που προχώρησε προ μερικών μηνών σε ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του. Είναι εκείνος που, πριν από τον συγκεκριμένο ανασχηματισμό, είχε απορρίψει το ενδεχόμενο συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας με τον έτερο πόλο του δικομματισμού, τη Νέα Δημοκρατία.

Διακινώντας σενάρια κυβερνητικής συνεργασίας, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ «πυροβολούν» άθελά τους, τον αρχηγό τους και σημερινό Πρωθυπουργό. Και οπλίζουν τη φαρέτρα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με ισχυρά επιχειρήματα για να θέσει θέμα «υστέρησης» του Γιώργου Παπανδρέου.

Και να οδηγηθεί στις εκλογές, ζητώντας από τον ελληνικό λαό μια καθαρή εντολή για να «διορθώσει» τα λάθη του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]