Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι λαθρομετανάστες να σεβαστούν τη χώρα μας και το λαό μας


Μια κραυγή απόγνωσης και αγωνίας

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης τείνει να γίνει εκρηκτικό.
Οι πολιτικοί μας επέφεραν στον Ελληνικό λαό ένα τρομακτικό Σόκ.
Έχουμε ανεγκέφαλους και εφιάλτες πολιτικούς.

Έχουμε πολιτικούς με χρεοκοπημένο εγκέφαλο, αφού δημιούργησαν ηθελημένα και εσκεμμένα ένα εκρηκτικό μείγμα, μια βόμβα, που είναι έτοιμη να εκραγεί μέσα στην Ελληνική κοινωνία.

Οι έγχρωμοι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες, λόγω τελείως διαφορετικής κουλτούρας και θρησκείας, δεν αφομοιώνονται.

Οι πολιτικοί μας (αυτοί που κυβερνούν πάλαι τε και νύν), έχουν αρρωστημένο μυαλό, διότι από το πουθενά, μετέτρεψαν αυτήν την ωραία πατρίδα μας, σε χρεοκοπημένη Ζιμπάμπουε, και Αφγανιστάν, διότι έτσι το θέλησε η παγκοσμιοποίηση και η Ν.Τ.Π. με τη παγκόσμια δικτατορία των πονηρών Κοσμοκρατόρων.

Οι πολιτικοί μας έδρασαν και ενεργούν, σαν υπηρέτες των υπηρετών και ανδρεικέλων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν μόνο δικαιώματα που απορρέουν από τα φιλάνθρωπα αισθήματα των λαών της γης, έχουν και υποχρεώσεις.

Οι υποχρεώσεις τους να είναι νομοταγείς, και να σέβονται τη χώρα και το λαό που τους φιλοξενεί. Να γνωρίζουν ότι εδώ είναι φιλοξενούμενοι.

Οι λαθρομετανάστες πρέπει να αντιληφθούν και να σεβασθούν μερικούς κανόνες , που θα τους επιτρέψουν να γίνουν αποδεκτοί από το λαό μας, ώστε να έχουν μια ανεκτή προσωρινή διαβίωση στη χώρα μας.

Οι κανόνες αυτοί είναι:

1. - Μην ελπίζουν ότι θα γίνουν ποτέ Έλληνες, δεν έχουν καμιά πολιτιστική κληρονομιά από τους προγόνους μας Αρχαίους Έλληνες.

2. - Εδώ είναι φιλοξενούμενοι, και έχουν υποχρεώσεις καλής συμπεριφοράς, και σεβασμού των νόμων της χώρας αυτής.

3. - Εδώ είναι μια Χριστιανική χώρα, η οποία τους φιλοξενεί, και οφείλουν να σέβονται τη θρησκεία, τα ήθη, και έθιμα, των κατοίκων της φιλόξενης αυτής χώρας, και να μη ζητάνε τζαμιά και τεμένη.
Εάν θέλουν τζαμιά και τεμένη να πάνε στη Τουρκία.
Εμείς δεν χτίσαμε εκκλησίες στις Μουσουλμανικές χώρες τους.
Δεν τους καλέσαμε , και εάν δεν τους αρέσει, οι πόρτες είναι ανοιχτές.

4. - Στη χώρα αυτή μπήκανε παράνομα, δεν μας ρώτησαν, παραβίασαν τα σύνορά μας, μπήκανε κρυφά σαν κλέφτες, τα παιδιά τους γέμισαν τα σχολεία μας, και όλα αυτά με τη βοήθεια των εχθρών της Ελλάδος.

5. - Υγειονομικώς ευρίσκονται σε αθλία κατάσταση, είναι φορείς μικροβίων και πολλών μεταδοτικών ασθενειών, είναι κινούμενες μολυσματικές βόμβες, φέρουν ασθένειες που μπορούν να εξοντώσουν το λαό που τους φιλοξενεί. Ήδη εξόντωσαν το Εθνικό Σύστημα Υγείας,
που με τόσο κόπο, ιδρώτα και αίμα , έφτιαξε αυτός ο λαός, και ήλθαν αυτοί και το κατέστρεψαν. Όπως κατέστρεψαν και τη δημόσια παιδεία.

6. - Ο λαός μας δεν είναι υποχρεωμένος να σας παρέχει στέγη, τροφή, νερό, εργασία, ότι κάνουμε το πράττουμε από φιλανθρωπία.

7. - Γεμίσατε την Ελλάδα πορνεία και ναρκωτικά. Τι πολιτισμός!

8. - Καταναλώνετε τις βασικές πηγές διαβίωσης των Ελλήνων πολιτών,
όπως ενέργεια (φως), νερό, κ.λ.π. τις οποίες ο λαός μας έγινε ολοκαύτωμα θυσίας για να τις αποκτήσει.

9. - Ρυπαίνουν το περιβάλλον, με άμεσο κίνδυνο για την υγεία των Ελλήνων. Ουρούν και αφοδεύουν στις πλατείες των πόλεων, στους κήπους, και στις παιδικές χαρές που παίζουν τα παιδιά μας.
Έκαναν τα πάρκα των Ελληνικών πόλεων εστίες μολύνσεως.
Καίνε λάστιχα αυτοκινήτων, λες και η Αθήνα είναι χωριό ιθαγενών της ζούγκλας, καταστρέφοντας έτσι το οξυγόνο που αναπνέουμε, μέσα σε μια λίαν βεβαρημένη οικολογικώς πόλη.

Αλήθεια που είναι οι «περίφημοι» οικολόγοι-πράσινοι να υπερασπισθούν το περιβάλλον και την υγεία του Ελληνικού λαού;

Μόνο βουλευτές θέλουν να γίνουν, για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων της παγκόσμιας δικτατορίας;

Το οικοσύστημα της πρωτευούσης που δολοφονείται από τους λαθρομετανάστες, που έχουν μετατρέψει τα πάρκα της Αθήνας σε W.C. δεν τους ενδιαφέρει; Εδώ δεν είναι ζούγκλα με δέκα αχυροκαλύβες, εδώ είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδος, η πόλη της Παλλάδος Αθηνάς, και με τέτοιες εκδηλώσεις, η ατμόσφαιρα γίνεται αποπνικτική και δολοφονική για τους κατοίκους απογόνους μεγάλου πολιτισμού, και ένδοξης ιστορίας, με δεκάδες πολιτιστικά και ιστορικά μνημεία, που ρυπαίνονται και καταστρέφονται βαναύσως, με τέτοιες συμπεριφορές βανδάλων. Μη βασίζεστε στις υποσχέσεις της συμμορίας που κυβερνά.

10. - Απευθυνόμενος στους λαθρομετανάστες τους λέω,
Μας δολοφονείτε, μας ληστεύετε, μας κλέβετε, αυτό ακούμε από τα ΜΜΕ , αλλά και το υφιστάμεθα και το υποφέρουμε καθημερινώς.
Η εγκληματικότητα οργιάζει σε όλη την επικράτεια, και οι δράστες κατά 80% σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, είναι αλλοδαποί λαθρομετανάστες. Μέσα στα πέντε τελευταία χρόνια, η εγκληματικότητα όχι μόνο διπλασιάστηκε, αλλά εξαπλώθηκε και στην επαρχία, λόγω της άφιξης των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Καλά δεν ακολουθείτε το ιερό σας βιβλίο, το Κοράνιο;
Αυτά γράφει το Κοράνιο να κάνετε;; να δολοφονείτε και να κλέβετε, αυτούς που σας φιλοξενούν; τους ευεργέτες σας;
Εάν αυτά τα κάνετε στις Μουσουλμανικές πατρίδες σας, οι αρχές σας, θα σας κόψουν χέρια και κεφάλια.

11. - Καταντήσατε συμφορά και μάστιγα, για τον Ελληνικό λαό.

12. - Εάν συνεχίσετε έτσι, μόλις φύγουν από τη μέση οι πολιτικοί προστάτες σας, θα σας επαναπατρίσουμε στις χώρες σας, όπου θα βρείτε μπόλικα τζαμιά και τεμένη με μιναρέδες. Μη βασίζεστε στις υποσχέσεις της Σιωνιστικής μαφίας που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα.

Εμείς οι Έλληνες είμαστε οι πελάτες σας, ψωνίζουμε από εσάς στο λιανεμπόριο, για να σας στηρίξουμε από λύπη, για να επιβιώσετε.

Μη σκοτώνετε το χέρι που σας τρέφει.

Σύμφωνα με τον άγραφο νόμο του εμπορίου, «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο», οφείλετε να μας σέβεστε τουλάχιστον σαν πελάτες.

Εάν εμείς πάψουμε να αγοράζουμε από εσάς, τότε θα καταστραφείτε, και θα πεινάσετε, με όποια εξαθλίωση για σας αυτό συνεπάγεται…

Ανάλυση του φαινομένου λαθρομετανάστευση:
Οι λαθρομετανάστες είναι εργαλεία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, για πολιτικούς λόγους, και του κεφαλαίου για οικονομικούς λόγους, για φθηνά μεροκάματα και μισθούς. Η Ν.Τ.Π. τους προωθεί στις χώρες της Ευρώπης, εκείνες που θέλει να καταστρέψει.

Η πτώχευση και χρεοκοπία της Ελλάδος, και η πιθανή επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα, θα έχει και ένα ευεργετικό για την Ελλάδα αποτέλεσμα, αφού οι λαθρομετανάστες θα μείνουν διά βίου άνεργοι, και η δραχμή δεν θα έχει καμία αξία στη χώρα τους, έτσι θα αναγκαστούν να φύγουν για άλλους παραδείσους, θα μας αδειάσουν τη γωνιά, και έτσι θα γλιτώσουμε από αυτή την εθνική συμφορά, προς μεγάλη θλίψη των εχθρών της Ελλάδος, αλλά και των εφιαλτών πολιτικών της θολοκουλτούρας, που κυβερνά τη πατρίδα μας.

Οι Κοσμοκράτορες του αιώνος τούτου του απατεώνος, στη προσπάθειά τους να βάλλουν στο χέρι το πλούτο του Ελληνικού Λαού, αποφάσισαν να μας καταστρέψουν φέρνοντας εδώ όλες τις εξαθλιωμένες ανθρώπινες μάζες από τις Μουσουλμανικές χώρες της Ασίας και της Αφρικής. Πίσω από τη λαθρομετανάστευση κρύβονται τα αφεντικά της Ν.Τ.Π. της παγκόσμιας δικτατορίας.

Πράκτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης τους καθοδηγούν, τους εφοδιάζουν με χρήματα, όπλα, και με αδιάβροχα έγγραφα που αναγράφουν τα δικαιώματά τους σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε. όμως δεν τους γράφουν και τις υποχρεώσεις τους, γιαυτό έρχονται εδώ σαν ληστές και σαν στρατός εισβολής οπλισμένοι με οπλοπολυβόλα.

Τα κράτη της Ε.Ε. δεν τους δέχονται, χρησιμοποιούν την Ελλάδα σαν αποθήκη λαθρομεταναστών. Μόνο από εμάς ζητούν να σεβαστούμε τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών. Καλά αυτοί οι άνθρωποι μόνο δικαιώματα έχουν;; υποχρεώσεις δεν έχουν;

Ο Λεωνίδας με τους 300 απέκρουσε την εισβολή των Περσών στις Θερμοπύλες, και μετά όλοι μαζί οι Έλληνες, με το Θεμιστοκλή και τον Αλκιβιάδη, και τους άλλους Έλληνες Στρατιωτικούς και πολιτικούς ηγέτες, απέκρουσαν τους Πέρσες, στο Μαραθώνα και στη Σαλαμίνα.

Σήμερα με τους εφιάλτες πολιτικούς, και με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης παραδίδουμε την Ελλάδα στα χέρια των μαύρων Μουσουλμάνων αμαχητί!

Υπάρχει σχέδιο άλωσης της χώρας, και αυτοί οι εφιάλτες και μειοδότες
πολιτικοί μας, συνεργούν στα σχέδια των εχθρών της πατρίδος, υποδεχόμενοι «εν χορδαίς και οργάνοις» τον εχθρό. Θυμηθείτε την υποδοχή του Προκόπη Παυλόπουλου στους λαθραίους.

Οι σημερινοί πολιτικοί (ο άλλως πυλώνας της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας), παρέχουν αφειδώς την Ελληνική εθνικότητα και Ιθαγένεια, στους έγχρωμους Μουσουλμάνους λαθρό, λες και είναι περιουσία τους. Πύλες εισόδου στη χώρα μας των εξαθλιωμένων των πολέμων των ΗΠΑ και της Ν.Τ.Π. είναι τα σύνορα με τη Τουρκία στον Έβρο και στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και του Ιονίου από τις Αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής. Κάνουν αυτοί τους πολέμους, και τη πληρώνει η πατρίδα μας. Έτσι η Τουρκία κατακτά σιγά-σιγά την Ελλάδα, με τη μέθοδο της λαθρομετανάστευσης, συνεργαζόμενη με τους εφιάλτες πολιτικούς, και εμείς ο απλός λαός, κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, και η μαύρη τύχη μας δουλεύει…

Οι εφιάλτες πολιτικοί καταστρατηγούν με έξυπνο τρόπο όλους τους νόμους του κράτους, ψηφίζοντας νέους ευνοϊκούς νόμους για τους εισβολείς. Ανάμεσα στους εισβολείς έχουν διεισδύσει πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών, που χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες ανάλογα με τις εντολές που λαμβάνουν από ψηλά.

Γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους όλο αυτό το κύμα λαθρομεταναστών κατέκλυσε τη χώρα μας, από τις Μουσουλμανικές χώρες της δυστυχίας, και απειλεί να καταπνίξει εκ των έσω μια φιλήσυχη Χριστιανική ιστορική και πολιτισμένη χώρα.

Υπενθυμίζω τη ρήση του Κίσσινγκερ, αυτού του Σατανά της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, «Χτυπήστε τους Έλληνες στη Θρησκεία, γλώσσα, ιστορία, πολιτισμό, για να τελειώνουμε με αυτούς».

Εχθροί ζηλόφθονες και βάρβαροι, όργανα των εξουσιαστών του πλανήτη, εζήλωσαν το κλίμα, τον πάσης φύσεως πλούτο μας, τη Γεωστρατηγική και Γεωπολιτική αξία- θέση της χώρας μας, και απεφάσισαν με έξυπνους Σατανικούς τρόπους να μας τα πάρουν όλα, περιορίζοντας τους αυτόχθονες Έλληνες. Οι τρόποι που χρησιμοποιούν:

1. - Τους ενδοτικούς, ραγιάδες, και εφιάλτες πολιτικούς. Οι Έλληνες πολιτικοί και των δύο μεγάλων κομμάτων εξουσίας, είναι Εθνικά ύποπτοι. Των Αριστερών κομμάτων, απλώς χαζοκουλτουριάρηδες, που στο όνομα της πολιτικής κουλτούρας, τους εκμεταλλεύεται ο Διεθνής Σιωνισμός. Οι πολιτικοί μας στηρίχθηκαν στην εύνοια των εχθρών του Ελληνισμού, των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. και στις ημέρες μας το φαινόμενο αυτό της υποτέλειας, έχει λάβει τρομακτικά επικίνδυνες διαστάσεις για την Εθνική μας ανεξαρτησία και κυριαρχία.

2. - Η οικονομική Χρεοκοπία.

3. - Οι λαθρομετανάστες. Με σκοπό να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο, σκέφθηκαν το Σατανικό τρόπο να φέρουν στη Χριστιανική αυτή χώρα, εκατομμύρια Μουσουλμάνους εισβολείς, ώστε να καταρρακώσουν το Εθνικό φρόνημα των Ελλήνων, και αντιστάσεως μη ούσης, να αλώσουν τη χώρα μας εκ των έσω, άνευ πολέμου, παρά μόνο με οικονομικό πόλεμο.
Όπως βλέπετε η πνευματική ηγεσία του τόπου, οι Ακαδημαϊκοί,
Οι Πανεπιστημιακοί, οι Ανώτατοι Δικαστικοί, και η Εκκλησία της Ελλάδος, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αφήνοντας τα ανδρείκελα τους πολιτικούς να παραδώσουν τη χώρα αμαχητί στον εχθρό.

4. - Η πράσινη ενέργεια. Φυτεύουν στα χωράφια μας φωτοβολταϊκά συστήματα, αντί για γεωργικά προϊόντα να θρέψουμε το λαό μας.
Την ηλιακή μας ενέργεια την θέλουν οι Βόρειοι της Ε.Ε. αφού αυτή προορίζεται για εξαγωγή, και εμείς θα τρώμε ήλιο…

5. - Ο εξαναγκασμός της νέας γενεάς Ελλήνων προς μετανάστευση, έτσι φεύγουν τα μορφωμένα Ελληνόπουλα, και έρχονται οι βάρβαροι εισβολείς Μουσουλμάνοι, οπλισμένοι με ρουκέτες για να χτυπήσουν όσους Έλληνες γέροντες απέμειναν σε αυτή τη χώρα.

6. -Χρησιμοποιούν τους Τούρκους εξ΄ Ανατολών, και τους Σλάβους από το Βορρά, για ολική και τελική κατάληψη της πατρίδας μας.

7. -Με δάνεια και μνημόνια προς την εκάστοτε ανίκανη κυβέρνηση ανδρεικέλων, υποθήκευσαν τη χώρα.

Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

Ευθύς ως οι Κοσμοκράτορες πετύχουν το ποθούμενο, θα αρχίσουν την εκμετάλλευση του θησαυρού του Ελληνικού λαού, του ορυκτού πλούτου, ο οποίος ήδη φυλάσσεται ως κόρη οφθαλμού από τους επίορκους πολιτικούς, για λογαριασμό της παγκόσμιας διακυβέρνησης, οι οποίοι θα εγκατασταθούν στα ιερά αυτά χώματα των Ελλήνων, με τη διοικούσα Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, άφωνη συναινούσα στο πλευρό των Επικυρίαρχων Εξουσιαστών του πλανήτη.

Δυστυχώς η Ορθοδοξία σήμερα έγινε δεκανίκι και εξαπτέρυγο των ανδρείκελων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Η Ελληνική Εκκλησία σήμερα, κάτω από ανίκανη ηγεσία, σιωπά και πάει «πάσο» με τις μαριονέτες τους πολιτικούς.

Το σενάριο αυτό μη σας φαίνεται δημιούργημα φαντασίας, ήδη κλαίμε χαμένες πατρίδες. Αυτός είναι ο λόγος που οι Μουσουλμάνοι λαθραίοι κατέκλυσαν τη χώρα, και ευρίσκονται ήδη «εντός των πυλών», με μουσική υπόκρουση και καλλιτεχνική κουλτούρα το άσμα «Αφρικανέ-Αφρικανέ…»

Ευρισκόμεθα όντως προ ενός σατανικού σχεδίου άλωσης της Ελλάδος από τους Επικυρίαρχους και Εξουσιαστές του πλανήτη.

Αυτά τα σενάρια συνεζητήθησαν και ανελύθησαν με τη παρουσία «Ελλήνων» και «Ελληνίδων» πολιτικών αχυρανθρώπων και ανδρεικέλων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, σε όλες τις συνάξεις της λέσχης BILTERBERG, όπου οι «Έλληνες» και «Ελληνίδες» παριστάμενοι πολιτικοί εσιώπουν συνωμοτικώς, και συνεχίζουν να σιωπούν, εις βάρος της πατρίδος των.

Θαυμάστε τους και ξαναψηφίστε τους.

Έλληνες, ο Αννίβας προ των πυλών…

Οι Έλληνες τότε…

Παράδειγμα προς μίμηση για τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, να γίνουν οι Έλληνες μετανάστες.

Προ πολλών ετών ο Ελληνικός λαός αναγκάστηκε να μεταναστεύσει, και στηρίχθηκε στη μετανάστευση για επιβίωση, πλην όμως στη νόμιμη μετανάστευση, και όπου πήγαμε , πήγαμε νόμιμοι, με διαβατήρια, ταυτότητες, βίζες, κάρτες υγείας, πρόσκληση για εργασία, κ.λ.π. δεν παραβιάσαμε τα σύνορά τους, ούτε θέσαμε σε κίνδυνο την υγεία των λαών που μας φιλοξενούσαν, σεβαστήκαμε τους νόμους, τη θρησκεία τους, τα ήθη και έθιμά τους.

Δεν πήγαμε εκεί με ύφος κατακτητού οπλισμένοι, αλλά νομοταγείς φιλοξενούμενοι, και προσφέραμε τις καλές μας υπηρεσίες.

Νομοταγείς όντες , ευημερήσαμε, και αγαπηθήκαμε από τους άλλους λαούς της Γης, βοηθήσαμε έτσι την οικογένειά μας, αλλά και τη πατρίδα μας οικονομικώς και διπλωματικώς, αφού αφήσαμε πίσω μας άριστες εντυπώσεις στους ευεργέτες μας οικοδεσπότες, τους οποίους σεβαστήκαμε , και τους οποίους έκτοτε με αγάπη θυμόμαστε.

Δεν γίναμε όργανα στα χέρια ξένων μυστικών υπηρεσιών, ούτε όργανα ξένης δύναμης, εναντίον του λαού που μας φιλοξενούσε.

Δεν απαιτήσαμε σπίτια, και Ναούς-εκκλησίες, από το φιλόξενο λαό, ότι κάναμε το χτίσαμε μόνοι μας στις φιλόξενες χώρες, με το τίμιο ιδρώτα μας. Δεν ποτίσαμε τους άλλους λαούς με ναρκωτικά και πορνεία.

Εάν δεν ήμασταν ευχαριστημένοι, φεύγαμε για τη πατρίδα μας, ή για άλλες πατρίδες. Σεβόμασταν τις Αρχές και Εξουσίες του κράτους που μας φιλοξενούσε, αλλά και τους πολίτες του, οι οποίοι μας παρείχον εργασία, φιλοξενία, και προστασία. Δεν καταστρέφαμε τις περιουσίες των, δεν δολοφονούσαμε ούτε κλέβαμε τους ευεργέτες μας, και προσπαθούσαμε να γίνουμε καλλίτεροι από τους οικοδεσπότες μας.

Αυτές οι συμβουλές, και αυτοί οι κανόνες πρέπει να γίνουν το ιερό βιβλίο, το Κοράνιο, για τους φίλους μας, λαθρομετανάστες.

Εμείς ρωτάμε, αυτούς θέλουν οι πολιτικοί μας να κάνουν Έλληνες;

Τέτοιο πολιτισμό θέλουν να μας φέρουν;

Ελληνοποίηση Λαθρομεταναστών:

Η κυβέρνηση ανδρεικέλων της παγκόσμιας δικτατορίας, απεφάσισε και με νόμο που ψηφίστηκε στη Βουλή υπό ανίδεων βουλευτών, οργάνων και συνεργατών της εδώ Μεγάλης Πρεσβείας των αχυρανθρώπων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, χορήγησε την Ελληνική ιθαγένεια στους εισελθόντες λάθρα με βίαιη εισβολή στη χώρα μας έγχρωμους λαθρομετανάστες Μουσουλμάνους από χώρες της Ασίας και Αφρικής, και πρόσφατα σε εξαθλιωμένους Άραβες από τα γεγονότα της Βορείου Αφρικής, Λίβυους, Αιγύπτιους, Τυνησίους, Μαροκινούς και Αλγερινούς. Αυτοί είναι και οι πιο επικίνδυνοι για την ασφάλειά μας.

Είναι όλοι τους οπαδοί θρησκευτικών Μουσουλμανικών αιρέσεων και εθίμων της Ασούρας και Σαρίας, όπως τους είδαμε στα ΜΜΕ να αυτομαστιγώνονται με θρησκευτικό φανατισμό μέχρις αιμάτων, έθιμο βάρβαρο και απαράδεκτο για τον Ελληνικό και Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Γι αυτό λέμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, και δεν πρόκειται ποτέ να αφομοιωθούν από την Ελληνική κοινωνία.

Δεν φθάνει μόνο αυτό, αλλά τους δίνουν δικαίωμα ψήφου, δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δηλαδή οι μαύροι Μουσουλμάνοι θα εκλέγουν τη Κυβέρνηση της Ελλάδος, και θα έχουμε μέσα στη Βουλή των Ελλήνων πολιτικό κόμμα Μουσουλμάνων λαθραίων, φίλων της εχθρικής Τουρκίας.

Μήπως οι πρόγονοί μας, Σωκράτης, Πλάτων, Αριστοτέλης, Πυθαγόρας, Λεωνίδας, Θεμιστοκλής, κ.λ.π. ήταν μαύροι Μουσουλμάνοι και δεν το ξέρουμε; Αυτό το νομοσχέδιο είναι το ισχυρότερο κίνητρο για να έλθει εδώ όλη η Αφρική και Μουσουλμανική Ασία.

Η Γενοκτονία, και Εθνοκάθαρση κατά των Ελλήνων ευρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την «Ελληνική» κυβέρνηση των αχυρανθρώπων.

Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά, στα Κοσμοκρατορικά σχέδια θανάτου του Ελληνισμού, τότε η καταστροφή της Ελλάδος είναι προδιαγεγραμμένη και προαποφασισμένη.

Αυτό είναι το ποθούμενο για τους Κοσμοκράτορες, αυτό είναι που διευκολύνει τα σχέδιά τους για Γεωστρατηγική και Γεωπολιτική επικράτηση της Ν.Τ.Π. στη Γεωγραφική αυτή περιοχή.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]