Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντόρα και Γιώργος, είδη υπό... εξαφάνιση!


Είναι εμφανής η προσπάθεια που γίνεται από το Μαξίμου να κρατηθεί ο Παπανδρέου μακριά από τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας μέχρι την ημέρα της ομιλίας του στο Βελλίδειο το ερχόμενο Σάββατο.

Οι σύμβουλοι του λένε ότι όσο λιγότερο εμφανίζεται αυτή την περίοδο, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει να φάει λιγότερα… παπούτσια από πέρυσι.

Απ΄ το κακό στο χειρότερο πάει (δημοσκοπικά) το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη. Σε γκάλοπ που δημοσιεύεται την Πέμπτη στα «Επίκαιρα» η Δημοκρατική Συμμαχία μετά βίας πιάνει το 1,5%.

Και μπορεί η Ντόρα να ισχυρίζεται ότι το κόμμα της θα μπει στη βουλή, τα νούμερα όμως δεν είναι σύμμαχός της.

Ίσως γι΄ αυτό να φουντώνουν τα σενάρια που την θέλουν να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη ΝΔ, επιβεβαιώνοντας αυτό που είπε ο Αβέρωφ: «Όποιος βγαίνει απ’ το μαντρί τον τρώει ο λύκος».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ετσι μπραβο! Ναι,ναι! Αντε να ξαναμπει στο μαντρι! Ετσι για να ξερουμε και τι μας περιμενει ετσι και ρθουνε παλι τουτοι στα πραματα! Και συ ...κυριαρχε λαε, σκασε και κολυμπα! Γιατι σωτηρες εχεις πολλους! Και δε ξερεις τι να τους κανεις! Ασε που διαμαρτυρεσαι κιολας (εστω κι απο μεσα σου)! Σκασε λοιπον, γιατι Ντορουλα και Σαμαρουλης ερχονται να σε ...σωσουν απ τους αλλους σωτηρες! Θεε μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα γιατί μας κόφτει η Ντόρα και ο Γιώργος; Στην παρούσα φάση, όλοι μας είμαστε «όμηροι» ενός κράτους υπό διπλή κατοχή, εξωτερική και εσωτερική, απ’ την οποία δεν θα βγούμε ούτε καν στις επόμενες δεκαετίες... Μέχρι τότε όμως, η αφρόκρεμα της ελληνικής κοινωνίας θα έχει αναζητήσει την τύχη της στο εξωτερικό, αφήνοντας πίσω από την μια πλευρά, όσους θα μπορούν να προσφέρουν έργο στους ξένους κινεζικού τύπου και από την άλλη, τους οικονομικούς μετανάστες, τους οποίους και θεωρεί ότι χρησιμοποιούν ως υπομόχλιο εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακαρι να πηγαινε παλι στο μπλε μαντρι,μπας και καταλαβουν τα προβατα που εχουν ακομη ελπιδες απο το μπλε μαντρι!
    Μπας και καταλαβουν και μερικοι αλλοι,αυτο που ελεγε πριν 20 χρονια,ο αειμνηστος αγνος Πατριωτης Καψαλης του ΣΤΟΧΟΥ.
    Παντως περιεργο, νομιζω οτι ειναι,που κανενας πια δεν τον θυμαται.Ουτε καν ο ΣΤΟΧΟΣ!
    Ολα οσα διαβαζαμε εμεις οι "φασιστες"τοτε,οπως για την Θρακη,για τους λαθραιους κτλ κτλ,ολα εγιναν!
    Αιωνια του η μνημη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]