Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με νόμους που γράφονται στο γόνατο η χώρα βαδίζει στον όλεθρο. Αυτή είναι η πολιτική των κλητήρων της τρόικας, αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης Παπανδρέου και ιδιαίτερα του κ. Βενιζέλου που προσπαθεί να παράξει έργο σε βάρος των πολιτών, σε βάρος της Εθνικής Οικονομίας, σε βάρος του μέλλοντος της Ελλάδας.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει την προχειρότητα και την εγκληματική για την χώρα ασκούμενη πολιτική του «ναι σε όλα» από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και νυν υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν δικαιούται η παρούσα κυβέρνηση να παίρνει καμία απόφαση, αφού αποδεδειγμένα δεν εκπροσωπεί τους Έλληνες πολίτες.

Η Νέα Ελλάδα αν και γνωρίζει πως το αίτημα σχεδόν του συνόλου των πολιτών της χώρας για εκλογές δεν πρόκειται να εισακουσθεί, επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα της προσφυγής στις κάλπες. Ο Ελληνικός λαός, ο φυσικός ιδιοκτήτης της χώρας, δεν μπορεί να παραγκωνίζεται από μία ομάδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν ευθέως την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Η βούληση των Ελλήνων πολιτών να αναλάβουν το βάρος της ευθύνης για το μέλλον της πατρίδας μας, απαιτείται να γίνει σεβαστή από το κυβερνητικό παραμάγαζο των διεθνών τραπεζών και των σχεδιαστών της Παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει θύμα των ορέξεων οικονομικών τρομοκρατών και των κερδοσκόπων που εκμεταλλεύονται την ανεπάρκεια Παπανδρέου και την εξουσιομανία του Βενιζέλου.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες να αντιμετωπίσουν την κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία λειτουργεί καταπατώντας το Σύνταγμα της Ελλάδας και υποθηκεύοντας το παρόν και το μέλλον της πατρίδας μας και να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 παρ. 3 του Συντάγματος. Οι συκοφάντες του πατριωτισμού, οι καιροσκόποι του νεοδοσιλογισμού και οι υπόλογοι της επερχόμενης εθνοκτονίας πρέπει να παραμεριστούν οριστικά και αμετάκλητα. Ο θεσμικός τους ρόλος έχει λήξει και λειτουργούν νομότυπα (με εκτρωματικούς νόμους που ψηφίζουν), αλλά και παράνομα ως προς το Ελληνικό Σύνταγμα και τη Διεθνή Νομοθεσία. Το αίσχος της διακυβέρνησης Παπανδρέου που συνεχίζεται από τον φασίζουσας συμπεριφοράς κ. Ε. Βενιζέλο, πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα. Η χώρα δεν τους αντέχει, δεν τους ανέχεται πλέον και τους προειδοποιεί ότι θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα κατά της πατρίδας και του Λαού.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]