Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στρατιωτικές σχολές χωρίς χαρτί υγείας!

  • Η απόλυτη κατάντια της πολιτικής Παπανδρέου
  • Εξευτελίζουν και εκθέτουν το στράτευμα
Τι συμβαίνει στις στρατιωτικές σχολές; Μαθαίνουμε πως η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης έχει εισχωρήσει και σε αυτές, με αποτέλεσμα να μειώνεται η ποιότητα της διαβίωσης των εκπαιδευόμενων στρατιωτικών στελεχών. Μάλιστα, είναι τόσο μεγάλη η υποβάθμιση που γνωρίζουν –ιδιαίτερα φέτος- τα μέχρι πρότινος αρτιότατα σε ποιότητα στρατιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, που οι υπάρχουν πλέον κίνδυνοι για την υγεία (και όχι μόνο) των φοιτούντων σε αυτά.

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά πως σχολές όπως η ΣΑΣ (Στρατιωτική Ιατρική) και η Ευελπίδων, γνωρίζουν ημέρες πραγματικής κατάντιας και κινδυνεύουν να απωλέσουν την αίγλη τους.

Απευθυνόμενοι προς τον κύριο Μπεγλίτη, αλλά και προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών κύριο Βενιζέλο (μέχρι πρότινος υπουργό Άμυνας της χώρας) θέλουμε να τονίσουμε πως είναι γεγονός ότι η καθαριότητα έχει εγκαταλειφθεί πλήρως, η διατροφή πολλές φορές γίνεται με κονσέρβες, ενώ έχει παρατηρηθεί και παντελής έλλειψη στο χαρτί υγείας!!!

Επειδή –επαναλαμβάνουμε- γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά αυτά που γράφουμε, αναρωτιόμαστε τι θέλουν να κάνουν οι πολιτικοί υπεύθυνοι… Θέλουν να τσαλακώνουν το ηθικό των στρατιωτικών στελεχών, θέλουν να εξαναγκάσουν τους φοιτούντες (άνδρες και γυναίκες) να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους; Θέλουν να δημιουργήσουν πληγή στην παραγωγή στελεχών της άμυνας της πατρίδας μας; Είναι δυνατόν η εξοικονόμηση στο χαρτί υγείας να γλιτώσει την χώρα από την καταστροφή, την ίδια στιγμή που ένα από τα γραφεία του κυρίου Βενιζέλου κοστίζει 950.000 ευρώ ετησίως στον κρατικό προϋπολογισμό;

Δεν γνωρίζουμε που οδηγείται η χώρα ή –μάλλον- δεν θέλουμε να πιστέψουμε που την οδηγεί η συγκεκριμένη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου. Καθιστούμε όμως σαφές πως η διατροφή και η υγιεινή υποψηφίων αξιωματικών, παιδιών Ελλήνων πολιτών, αποτελούν (ή θα έπρεπε να αποτελούν) πρώτιστη μέριμνα του κράτους. Η πολιτική ένδεια και η απώλεια ηθικής έναντι των πολιτικών υποχρεώσεων της κυβέρνησης, δεν μπορεί να συμπαρασύρει στην ανυπαρξία κανένα εκπαιδευτικό ίδρυμα, δεν μπορεί να εκθέτει κανέναν εκπαιδευόμενο σε οποιαδήποτε βαθμίδα της εκπαίδευσης και ιδιαίτερα της εκπαίδευσης στρατιωτικών μονίμων στελεχών.

Αναμένουμε τις απαντήσεις (όποιες και αν υπάρχουν) από τους πολιτικούς υπεύθυνους και φυσικά, απαιτούμε αυτές οι απαντήσεις να είναι έμπρακτες προκειμένου η παρεχόμενη Παιδεία να είναι αντάξια του ρόλου που θα κληθούν να επιτελέσουν οι αυριανοί αξιωματικοί της χώρας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. τα πασοκια και γενικα οι πολιτικοι εχουν συνδρομα απο την εποχη της επαναστασης της 21 απριλιου!!!εχουν μισος για οτι εχει εθνοσυμο και στολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ένστολοι πληρώνουν για τις στολές τους, τη σίτιση και την υγιεινή των εκπαιδευόμενων δεν τη φροντίζει κανείς, οι καθηγητές γυμνασίων και λυκείων πληρώνουν για τις φωτοτυπίες των μαθητών... Έχουν εγκαταλείψει τη χώρα στην τύχη της. Στην επόμενη φάση μπαίνουν οι σπόνσορες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ‎...υπερβολές και ανακρίβειες! 1. η καθυστέρηση προμήθειας χαρτιών υγιείας έγινε με υπαιτιότητα του προμηθευτή, και 2. η κατανάλωση ξηράς τροφής σε κονσέρβες έχει δύο σκέλη: 1. ανανέωση των αποθεμάτων τροφίμων επιστρατεύσεως και 2. εκπαιδευτικό χαρακτήρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΟΥΣ, ΕΓΡΑΦΑΝ MADE IN CHINA... ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΕ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ... ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?? ΟΥΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ?.......... ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ... ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε κάποια σχολή τους ζητήθηκε να πληρώσουν ο μεραρχιόσημο και να αγοράσουν από έξω τις ζώνες για την στολή εξόδου.
    Πασοκιστάν αθάνατο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά το δύσκολο, αν δεν έχουν χαρτί υγείας να το βγάλουν φωτοτυπίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]