Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπάρχει πλέον Σύνταγμα! Το έχουν κουρελιάσει...

  • Καθολικός κεφαλικός φόρος επί των ακινήτων: υλοποίηση του υπ. αρ. 1 σοσιαλιστικού αξιώματος κατάργησης της ατομικής ιδιοκτησίας
Η ενσωμάτωση στο λογαριασμό της ΔΕΗ της είσπραξης του καθολικού κεφαλικού φόρου επί της ιδιοκτησίας είναι ένα κατάφωρα αντισυνταγματικό μέτρο, ανάμεσα στα τόσα που έχουν λάβει οι κρατιστές-σοσιαληστές, αφότου με τα ψέματά τους ξεγέλασαν όσους Έλληνες τους εξέλεξαν τον Οκτώβριο 2009.

Το σύνταγμα προστατεύει τύποις ακόμα την ατομική ιδιοκτησία.

Είναι μάλλον περιττό να λεχθεί ότι το Σύνταγμα το έχουν κουρελιάσει.

Σήμερα ενσωματώνουν τον κεφαλικό φόρο επί των ακινήτων στο λογαριασμο της ΔΕΗ, και αύριο θα ενσωματώσουν το φόρο εισοδήματος και πάει λέγοντας...

Οδεύουμε λοιπόν ολοταχώς προς την υλοποίηση του υπ. αρ. 1. βασικού σοσιαλιστικού αξιώματος, δηλαδή προς την κρατική απαλλοτρίωση και την κατάργηση της ατομικής ιδιοκτησίας.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δήλωσε στη ΔΕΘ ότι είναι "σοσιαλιστής μαχόμενος τη βαρβαρότητα".

Είναι απολύτως συνεπής προς τα σοσιαλιστικά πιστεύω.

Με απλά λόγια, το βασικό αξίωμα της κατάργησης της ατομικής ιδιοκτησίας, εφαρμοζόμενο στα καθ' ημάς, μεταφράζεται σε:

“Πνίξτους όλους σε κατάσταση ασφυξίας πρώτα μέσω των φόρων – "δια της βίας ισοπέδωση προς τα κάτω" λέγεται – και μετά άστους να ανέβουν ελάχιστα, ώστε μόλις να αναπνέουν έξω από το νερό”.

Η χώρα χρεώθηκε τεχνητά με τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο Ι, Μεσοπρόθεσμο για να φτωχοποιηθούν με τη βία οι ενοχλητικοί γηγενείς (κάτοχοι ιδιωτικής κατοικίας σε ποσοστο 90% - το υψηλότερο στην ΕΕ) και να εξοντωθούν αργά και σταθερά.

Χώρα που δέχεται κάθε χρόνο 17 εκ. τουρίστες δεν μπορεί να είναι φτωχή και ο εξορθολογισμός της κρατικής λειτουργίας, η μείωση των δαπανών και η είσπραξη των φόρων μπορούσαν να γίνουν χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, αλλά δεν το θέλουν.

Δεν το θέλουν, διότι μέσα τους βαθιά και σοσιαλιστικά θεωρούν ότι "οι Έλληνες έχουν λίπος" και το "λίπος αυτό είναι κακό" και πρέπει "το λίπος να καεί", ώστε να γονατίσουμε ξέψυχοι, ανέστιοι και περιπλανώμενοι.

Προκαλούν επί τούτου και θέλουν να χυθεί αίμα και όσο δεν τους το δίνουμε μανιάζουν (το κατά δύναμιν δεν τους το δίνουμε, διότι δεν ξεχνούμε ότι στο Σύνταγμα μακέλεψαν άσχημα).

Το ότι αποσυρθήκαμε για να σκεφτούμε και γλείψουμε τις πληγές μας δεν σημαίνει και ότι φοβηθήκαμε. Γίναμε απλά κατά τι σοφότεροι.

Γιατί κουβάλησαν στη ΔΕΘ μια μεραρχία 11.000 ανδρών αστυνομικής δύναμης, αν δεν ήθελαν να προκαλέσουν αίμα;

Ο κόσμος τα έχει αντιληφθεί όλα αυτά και αντέδρασε με ένστικτο και σοφία.

Επιζητούν διακαώς εμφύλιο -και ιστορικά έχουν την τεχνογνωσία πρόκλησής του- αλλά, όσο περνάει απο το χέρι μας, δεν θα τον έχουν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Σωστά τα λες. Μόνο που το έχουν κουρελιάσει από πέρυσι, υπογράφοντας το μνημόνιο. Και μετά το διατυμπάνισαν από το Καστελλόριζο, όπου ο εκλεκτός φορούσε μωβ γραβάτα, ίδιο χρώμα με τις κορδέλες που στολίζουν τις εκκλησίες τη Μεγάλη Παρασκευή. Έτσι νόμισαν ότι θα αποτελειώσουν την Ελλάδα. Νόμισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]