Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Να συγκροτηθούν διεθνή δικαστήρια για το χρέος

Η εναρκτήρια σύνοδος του Διεθνούς Δικαστηρίου Δικαιοσύνης, στην Χάγη, 18/4/1946

Επαναληπτικά «μέτρα σωτηρίας» που επισπεύδουν την κοινωνική αναταραχή και τις συγκρούσεις…
Καθημερινά, τα ελληνικά και παγκόσμια νέα λένε ότι η Ελλάδα είναι στο χείλος της οικονομικής καταστροφής. Αλλά ο κ.Βενιζέλος και το ΠΑΣΟΚ μας απειλούν ότι αν δεν υπακούσουμε στην εγκληματική ανικανότητά τους θα μας πάνε στο…γκρεμό!!

ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΒΗΜΑΤΑ!!! Το ξεκίνησε ο Παπανδρέου πριν καν γίνει πρωθυπουργός και το συνεχίζουν ακατάπαυστα οι καθεστωτικοί γκαουλάϊτερ της ΜΚΟ «Αντιεξουσιαστές του Παγκοσμιοποιημένου φασισμού».

Η Ελληνική οικονομία συστέλλεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Αλλά ο Βενιζέλος μας δήλωσε ότι θα έχουμε …πλεόνασμα το 2012!! Για να το λέει ο Βενιζέλος πρώην υπουργός εθνικής αμύνης και νυν υπουργός –κρατηθείτε- οικονομίας!!!, έτσι θα είναι. Από τη μια μας λέει ότι η αβεβαιότητα είναι μεγάλη και από την άλλη με βεβαιότητα μπορεί και προβλέπει το οικονομικό μέλλον της θνήσκουσας Πατρίδας μας.

Η ανεργία έχει διπλασιαστεί σε ένα μόλις έτος και θα αγγίξει ύψος-ρεκόρ το 2012 αλλά το καθεστώς ΠΑΣΟΚ μας βεβαιώνει ότι οι δημοσιονομικοί δείκτες θΑ διορθωθούν!!!

Ακόμη και το ΔΝΤ πρόσφατα παραδέχτηκε ότι το Ελληνικό πολιτικό σύστημα κλυδωνίζεται επικίνδυνα και ότι τα μέτρα δεν αποδίδουν!!! Για πια μέτρα μιλάνε ΔΝΤ και καθεστώς ΠΑΣΟΚ; ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΘΙΓΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ. ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ.

Ο φαύλος κύκλος αρνητικής ανάπτυξης και ελαττωμένων εισπράξεων γιγαντώνεται, η καταστροφή του ιδιωτικού τομέα συνεχίζεται, η πραγματική οικονομία συρρικνώνεται, και η κλίκα Παπανδρέου συνεχίζει την αφαίμαξη των νοικοκυριών ανακουφίζοντας τις Γαλλικές και Γερμανικές τράπεζες. Είχα προβλέψει ότι όταν ελαχιστοποιηθεί το «βάρος» των τραπεζών τους οι Γαλλογερμανοί θα μας αποβάλλουν σαν «κακιά συνήθεια». Ήγγικεν η μέρα αυτή .

Στην ουσία, η Ευρωπαϊκή «διάσωση» ισοδυναμεί με την μαζική μεταφορά ρευστού στις αμεταρρύθμιστες τράπεζες μέσω της Ελλάδας και για την Ελλάδα σημαίνει την απ’ ευθείας πτώχευση των Ελλήνων στα επίπεδα του 50-60.

Υπό τις παρούσες Ελληνικές συνθήκες του ΠΑΣΟΚικού καθεστώτος, οι ιδιωτικοποιήσεις και άλλες «διαρθρωτικές» μεταρρυθμίσεις που επιβάλλονται, θα ενδυναμώσουν έτι περαιτέρω το χρηματοπιστωτικό σύστημα που δημιούργησε την οικονομική κρίση.

Και ξαφνικά εκεί που εξόρκιζαν τον Σατανά της «αναδόμησης» του χρέους, πριν μια εβδομάδα το ΔΝΤ μίλησε για «αναγκαστικό» κούρεμα του Ελληνικού χρέους. Αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να το δεχτούν και οι Ελληνικές τράπεζες. Δηλαδή, να δεχτούν βέβαιο θάνατο, για να σωθούν οι Γαλλογερμανικές.

Τα μέτρα άγριας λιτότητας ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, κ. Παπανδρέου και Βενιζέλο. Δεν ξέρω αν θυμάστε, αλλά το 1982 ο Δυτικός κόσμος βρισκόταν στο «χείλος» οικονομικού κρημνού. Τότε το ΔΝΤ αγόρασε μαζικά χρέος από τις κυβερνήσεις. Ακολούθησαν 20 χρόνια λιτότητας και ο κόσμος έγινες πιο ασταθής και πιο επικίνδυνος, στρώνοντας το «χαλί» για την σημερινή κρίση.

Απεναντίας, το 1953 χαρίστηκαν τα χρέη της εγκληματικής Ναζιστικής Γερμανίας και όχι μόνο δεν σείστηκε το παγκόσμιο σύστημα αλλά η Γερμανία έβαλε τις βάσεις για το σημερινό 4ο Ράιχ.

Το ισχύον σύστημα χρέους αγνοεί αυτό το παράδειγμα και ενισχύει τους δανειστές, δηλαδή τις «παγκόσμιες αγορές» και τις τράπεζες. Αυτή η επιβλαβής σχέση μεταξύ των διεθνών δανειστών και των δανειζομένων επιτρέπει σε ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μένουν στο απυρόβλητο με την εφαρμογή πολιτικών από τις οποίες επωφελούνται μόνο τα «περιθώρια κέρδους των τραπεζών» τους. Χρειάζεται επειγόντως αλλαγή, με «Δικαστήρια χρέους», τα οποία θα αφαιρέσουν την ισχύ από τα χέρια των χρηματοπιστωτικών αγορών και των δανειστών και θα να προστατεύουν τα δικαιώματα των κατοίκων που ζουν σε κράτη «οφειλέτες».

Η παράλειψη της νομιμότητας του όγκου του χρέους απειλεί την κοινωνία μας…

Σας μέμφομαι και σας κατηγορώ κ.. Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο γιατί όχι μόνο δεν χρησιμοποιήσατε το κύριο όπλο της Ελλάδας, την παγκοσμιοποιημένη οικονομία» για να διαπραγματευτείτε ελάφρυνση του χρέους της χώρας αλλά υποταχθήκατε άνευ αντιρρήσεων στο διεθνοποιημένο φασιστικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο αλλά και φέρατε την Ελληνική κοινωνία στα πρόθυρα κοινωνικών συγκρούσεων αφαιμάσσοντας την πραγματική οικονομία προς όφελος των…Γαλλογερμανικών τραπεζών.

Χρειαζόμαστε διεθνή δικαστήρια χρέους, για να αφαιρέσουν την ισχύ των «δανειστών».

Η «ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΑΣ κ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΤΕ «ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο παντού στο Νέο Σύνταγμα που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο.

    Με κεντρικούς πυλώνες την ανακλητότητα όλων των αιρετών μορφών εξουσίας, την απόλυτη διάκριση εξουσιών και τελικό κριτή των πάντων, τον Ελληνικό Λαό, ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της σύνταξης του Νέου Συντάγματος, που προτείνει στην ελληνική κοινωνία το Πατριωτικό Μέτωπο.

    Οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους στηρίζεται το Νέο Σύνταγμα της Ελλάδος, είναι:

    Α. Εκλογές και ανακλητότητα των αιρετών αξιωματούχων.

    1. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι της εκτελεστικής, νομοθετικής, δικαστικής, ελεγκτικής και συμβουλευτικής εξουσίας, εκλέγονται κατ’ ευθείαν από τον Λαό, τόσο σε εθνικό επίπεδο, όσο και σε αυτό της τοπικής αυτοδιοίκησης.

    2. Το εκλογικό σύστημα δεν αναγνωρίζει κόμματα ή πολιτικούς φορείς. Οι υποψήφιοι για την εκτελεστική, δικαστική και ελεγκτική εξουσία σε όλα τα επίπεδα, εθνικά και τοπικά, είναι αναγεγραμμένοι σε ξεχωριστό ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο, με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Με απόλυτη αλφαβητική σειρά, σε ξεχωριστό ενιαίο ψηφοδέλτιο επίσης, είναι αναγεγραμμένοι και οι υποψήφιοι για τα νομοθετικά και συμβουλευτικά σώματα, εθνικά και τοπικά.

    3. Εκλέγονται: α) Στις μονοπρόσωπες μορφές εκτελεστικής, δικαστικής και ελεγκτικής εξουσίας, οι υποψήφιοι οι οποίοι λαμβάνουν το 50 +1% των έγκυρων ψηφοδελτίων. β) Στις πολυπρόσωπες μορφές, νομοθετικής ή συμβουλευτικής εξουσίας, όσοι υποψήφιοι πλειοψηφούν.

    4. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, ανακαλούνται (πέρα από την έκπτωσή τους από τα αρμόδια όργανα) και από τον Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του εκλογικού σώματος το οποίο τους εξέλεξε και την αποδοχή ή απόρριψη της απόλυτης πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος επίσης που τους εξέλεξε.

    5. Όλοι οι αιρετοί αξιωματούχοι, αντικαθίστανται (στην περίπτωση έκπτωσής τους από το αξίωμά τους, είτε από τα αρμόδια όργανα, είτε άμεσα από τον Λαό) αμέσως από τον επιλαχόντα υποψήφιο της ίδιας εκλογικής αναμέτρησης, διατηρώντας έτσι τη σταθερότητα της δομής των εξουσιών που έχουν εκλεγεί για μία πλήρη τετραετία.

    Β. Δημοψηφίσματα.

    1. Οι διεθνείς συμβάσεις που υπογράφονται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση, με αντικείμενο τα εθνικά θέματα και τα κρίσιμα οικονομικά θέματα της χώρας, τίθενται υποχρεωτικά σε δημοψήφισμα.

    2. Όλες οι αποφάσεις της εκτελεστικής εξουσίας, μπορούν να ανακληθούν από το Λαό, μετά από πρόκληση ψηφοφορίας από το 10% των υπογραφών του αντίστοιχου εκλογικού σώματος κατά περίπτωση (εθνικά ή τοπικά) και την αποδοχή ή απόρριψη της πρότασης από την απόλυτη πλειοψηφία του εκλογικού σώματος επίσης κατά περίπτωση, είτε πρόκειται για Εθνικό Νόμο, είτε για απόφαση Νομαρχιακού, Δημοτικού, ή Κοινοτικού Συμβουλίου.

    http://www.youtube.com/watch?v=eGz3FI1Dtak

    http://www.pamet.gr/deltiatypou/etoimo%20to%20neo%20syntagma%2026%209%2011.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρηκαμε την ωρα να μιλησουμε για αναθεωρηση του Συνταγματος ?

    Ποιος θα την κανει, η κυβερνητικη πλειοψηφια των δοσιλογων ? Και υπαρχει κανεις που να πιστευει οτι θα την κανει στα μετρα μας ? Αν ναι, πλανασθε πλανην οικτραν !... Θα αναθεωρησουν το Συνταγμα ετσι, ωστε να καλυψουν τις προδοσιες τους.

    Αφηστε λοιπον το Συνταγμα στη θεση του και το ΓΑΠ να το καταλυει καθε μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι' αυτόν τον λόγο κάποιοι χαίρονται, που η δημόσια περιουσία του ελληνικού κράτους καταγράφηκε και βρέθηκε να είναι περίπου ίση με το δημόσιο χρέος.

    Αν αυτή η περιουσία —και άρα η περιουσία του ελληνικού λαού— "ξεπληρώσει" το χρέος, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι περιουσίες της διαπλοκής, τότε αυτοί όλοι σώθηκαν.


    Σε μια τέτοια περίπτωση ο λαός θα καταστραφεί, αλλά όλοι οι κλέφτες θα σωθούν.

    Ο λαός θα χάσει τη συλλογική του ιδιοκτησία, αλλά οι διαπλεκόμενοι θα γίνουν πραγματικοί ιδιοκτήτες των περιουσιών τους, εφόσον ούτε χρέος θα υπάρχει που να τους απειλεί ούτε λαός που να αρνείται να το πληρώσει και άρα να το μετακινεί προς τις περιουσίες τους.

    Σε μια τέτοια περίπτωση τα πάντα θα "πληρωθούν" από το κορόιδο.

    Γι' αυτόν τον λόγο όλοι οι κλέφτες και οι διαπλεκόμενοι "λατρεύουν" το ΔΝΤ και προσπαθούν να το εμφανίσουν σαν μονόδρομο.

    Τα πράγματα γι' αυτούς γίνονται επικίνδυνα μόνον αν ο λαός αρνηθεί το ΔΝΤ.

    ---------------------------------------------

    Η Megaλη παράσταση του τρόμου

    http://www.ydrohoos.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]