Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η χούντα του Παπανδρέου είναι εδώ…


Η Νέα Ελλάδα καταδικάζει την κυβέρνηση Παπανδρέου και την καταγγέλλει για φασιστική αντιμετώπιση των Ελλήνων πολιτών. Καταπατώντας το Σύνταγμα για μία ακόμη φορά, επιτέθηκε απροκάλυπτα σήμερα Κυριακή 25/9/2011 κατά των πολιτών που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική αναλγησία.

Η Νέα Ελλάδα καλεί τους Έλληνες πολίτες να την πλαισιώσουν για να χτυπηθεί πολιτικά το όνειδος της πολιτικής, για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της πολιτικής παρακμής που τολμούν να κατεβαίνουν στον βόρβορο του φασισμού. Δεν αποτελεί υπόσχεση, αλλά δέσμευση η παραδειγματική τιμωρία όσων επιθυμούν να μεταβάλουν τον ελεύθερο Έλληνα πολίτη σε δούλο άνομων συμφερόντων που απεργάζονται την καταστροφή της πατρίδας μας.

Όλοι οι Έλληνες καλούνται να συσπειρωθούν γύρω από τη Νέα Ελλάδα και να αποτελέσουν μία σύσσωμη γροθιά κατά των επαίσχυντων πολιτικών που απομυζούν την χώρα και εξευτελίζουν την δημοκρατία.

Οι Έλληνες, όλοι, πρέπει να ενωθούμε, πρέπει να προσπαθήσουμε τώρα, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. Η πατρίδα μας θέλει τώρα, σήμερα… Αύριο θα είναι αργά...

Επικοινωνία

Fax: +30 2106457561
email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]