Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παπουτσής: Προβοκάτορας ο Μίκης Θεοδωράκης!!!

Βλέπουν τον κόσμο να συγκεντρώνεται και ξανά στο Σύνταγμα και χάνουν οι υπουργοί την ψυχραιμία τους, με αποκορύφωμα τον Παπουτσή που χαρακτήρισε τον Μίκη προβοκάτορα!

Αυτή ήταν η απάντηση του Παπουτσή στην έκκληση του Μίκη να συγκεντρωθούν όλοι οι πολίτες το Σάββατο (στις 6.30 μ.μ.) στο Σύνταγμα, τονίζοντας ότι «η παλλαϊκή ενότητα, είναι η μοναδική δυνατότητα που υπάρχει, το μοναδικό όπλο στα χέρια του λαού, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πανίσχυρο μέτωπο του συστήματος εξουσίας, που εξακολουθεί ακλόνητο να καταδυναστεύει τη χώρα μας».

Μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Προ.Πο. αναφέρθηκε στην γνωστή επιστολή Μίκη που μιλούσε για τους πραίτορες που θα αιματοκυλίσουν την Αθήνα και υποστήριξε κατά τα γεγονότα του Ιουνίου και τόνισε «αυτό σε άλλες εποχές ήταν προβοκάτσια».

Έκπληκτος ο Τσίπρας τον ρωτά: «προβοκάτορας ο Μίκης;».

«Γιατί; Είναι στο απυρόβλητο ο Μίκης;», επιμένει ο Παπουτσής!

Εμείς έχουμε να ρωτήσουμε τον κύριο Παπουτσή: Και αν ο Μίκης Θεοδωράκης αποδειχθεί προφήτης; Τότε εσείς θα φάτε το καπέλο σας;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Δεν αξίζει καν να σχολιαστεί η δήλωση αυτού του διεφθαρμένου και αλήτη πολιτικάντη. Και συγνώμη αν προσβάλλω τους αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια οι αλήτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θυμωσατε γιατι ειπαν προβοκρατορα τον προδοτη;
    Μαθετε την ιστορια του και τις πραξεις του και επειτα ισως να εχετε διαφορετικη γνωμη.
    Η αληθεια θα μας ελευθερωση.
    Ειναι δυνατον ποτε ενας ακοινωνητος και αλιβανιστος να μην εχει τρικυμια εν κρανιω ,αφου πιστευη οτι ο κουμουνισμος ειναι καλος και οτι Θεος ειναι δηλητηριο για τον κοσμο; Οτι δεν χρειαζομαστε συνορα και να πιστευη, οτι ταχα, ολοι οι ανθρωποι ειμαστε ισοι και ιδιοι;
    Το μυαλο καποιου πρεπει να εχει γινει γιαουρτι για να εχει φιλους Τουρκους,οι οποιοι μας εχουν κατασφαξη και ειναι ετοιμοι και παλι να μας σφαξουν. Μας πηραν την Κυπρο θελουν την Θρακη,απαιτουν την Θαλασσα μας και τα νησια.Δηλαδη ενας εχθρος τι θα εκανε;Κανει ποτε κανενας φιλο τον κατακτητη του;Ο οποιος οχι μονο εσφαξε κατα κορο σε ολες τις κατακτησεις του, οποτε ειχε την δυνατοτητα ,αλλα απαιτει και αλλα!Να του τα δωσουμε με το καλο!Αυτοι ειναι οι φιλοι του κουμουνιστη .
    Αφηστε τα τρωκτικα να φαγωθουν μονα τους.
    Εμεις πρεπει να ελευθερωσουμε την Πατριδα μας.Ολοι αυτοι οι ταχα προοδευτικοι μας παρεδωσαν δεσμιους σκλαβους στα παζαρια της νεας ταξης.
    Αυτοι ολοι τους εχουν δωση,εδω και χρονια πολλα,την ψυχη και το κορμι τους στον μαμμωνα.
    Αφηστε τους να πανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απ την μιά ζητάμε να υποστηρίξουν το παλλαικό κίνημα της αμφισβήτησης και δικαιοσύνης, τα δημόσια πρόσωπα και απ την άλλη, όταν το κάνουν, τους περνάμε απο το κόσκινο της ιστορίας. Προτιμώ τον Μίκη, από έναν πολιτικάντη υπουργό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]