Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φτάνει πια! Ανατροπή τώρα!


  • Του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ. Ν. Κιουτσούκη
Με την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στους Δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα, μειώνονται επιπλέον κατά 40% οι αποδοχές των εργαζομένων, καταργούνται οι Συλλογικές συμβάσεις εργασίας και οδηγούνται στην απόλυση, μέσω εργασιακής εφεδρείας, χιλιάδες εργαζόμενοι.

Παράλληλα, η κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα και η αντικατάστασή τους από επιχειρησιακές – ατομικές μαζί με την “νέα μόδα” της “αποκλειστικής οικονομικής ζώνης” όπου οι μισθοί δεν θα υπερβαίνουν τα 300€/μήνα, κατακρεουργούν το ήδη πενιχρό εισόδημα των υπαλλήλων, ενισχύοντας ταυτόχρονα τα υπερκέρδη των δήθεν επενδυτών.

Η προσπάθεια του Υπουργείου Οικονομικών να υλοποιήσει την ανταλλαγή ομολόγων των ασφαλιστικών ταμείων “κουρεύοντας” κατά 21% τα αποθεματικά τους, θα αποτελέσει το μεγαλύτερο σκάνδαλο όλων των εποχών, αν αυτό πραγματοποιηθεί.

Από τις χθεσινές δηλώσεις της Κυβέρνησης δια στόματος Αντιπροέδρου αποδεικνύεται περίτρανα, ότι το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο και ο εφαρμοστικός νόμος αποτελούν την ταφόπλακα όλων των Ελλήνων εργαζομένων, συνταξιούχων και ανέργων.

Τα αποτελέσματα της αδιέξοδης και επικίνδυνης πολιτικής της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ είναι ορατά αφού βαθαίνουν την ύφεση στην οικονομία, πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, διογκώνουν επικίνδυνα την ανεργία και οδηγούν στην φτώχεια και στην οικονομική εξαθλίωση όλους τους Έλληνες.

Οι λεονταρισμοί και οι δήθεν επαναδιαπραγματεύσεις με την τροϊκα, ήταν ακόμα ένα φιάσκο του πρωθυπουργού και των συνεργατών του που από το … πιστόλι στο τραπέζι τα … λεφτά υπάρχουν και την … κοινωνική δικαιοσύνη, κατέληξαν να δίδουν γη και ύδωρ στους τοκογλύφους δανειστές.

Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι νέες και οι νέοι της χώρας πρέπει να ξεσηκωθούμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ για να ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ με τα συνδικάτα την πολιτική της υποτέλειας, την ολομέτωπη επίθεση των ραγιάδων και των σύγχρονων δοσίλογων του έθνους, που θέλουν να μας καταστήσουν μπανανία του Βαλκανικού νότου.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]