Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είσοδος πολιτών στην ΕΡΤ


Λίγο μετά τις 9.00 μ.μ. μπουκάρανε στην ΕΡΤ 30 άτομα –φοιτητές- και έχουν καταλάβει το πλατώ των ειδήσεων της ΝΕΤ και ζητάνε να κάνουν ανακοίνωση…

Έχει διακοπεί η κανονική ροή του προγράμματος, ενώ αναμένονται δυνάμεις ΜΑΤ και φυσικά εντολές από τον κύριο Μόσιαλο…

Η ροή του προγράμματος της ΝΕΤ άλλαξε, οι νεαροί-μέλη του Συντονιστικού των Φοιτητικών καταλήψεων, έκαναν διαπραγματεύσεις με το κανάλι και το όλο σκηνικό θυμίσε ανάλογο περιστατικό που είχε γίνει τον Δεκέμβρη του 2008.

Οπως έγινε γνωστό, κατά την διαπραγμάτευση η διοίκηση της ΕΡΤ πρότεινε να παραδοθεί ένα γραπτό μήνυμα το οποίο και θα αναγνωστεί κατά την μετάδοση του προγράμματος ενώ η ομάδα των φοιτητών επέμεινε να παρουσιάσουν μέλη της, τις θέσεις τους, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Τελικά αποφασίστηκε να βιντεοσκοπηθεί η δήλωση της ομάδας των ατόμων, τα οποία και στη συνέχεια αποχώρησαν από το ραδιομέγαρο.

Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Προκόπης Δούκας, κεντρικός παρουσιαστής του δελτίου έγραψε στο twitter του ότι δεν υπήρξε κανενός είδους βία, πλήν της παραβίασης του στούντιο και ότι οι καταληψίες αρνούνται να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες, απλά θέλουν το δελτίο να γίνει παρουσία τους.

Οι καταληψίες είχαν αναρτήσει πανό το οποίο έγραφε: "Σπάμε το τείχος της σιωπής".

Ισχυρή αστυνομική δύναμη υπήρχε από έξω από τα στούντιο της ΝΕΤ.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]