Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος προσπαθεί να σώσει τον κομματικό του στρατό και όχι την χώρα


Ο “Εξορθολογισμός” του δημοσίου τομέα είναι συνυφασμένος με τη κρατικοδίαιτη διαπλοκή και τις γνωστές/άγνωστες εργολαβίες.

Πίσω από τις πιο αγνές προθέσεις στήνεται ένα μοναδικό επικοινωνιακό όχημα για να περάσουν το τούνελ του κρατικού κορβανά οι επιδρομείς μαμωνάδες, που έχουν καταληφθεί από αμόκ για χρήμα.

Τα δυσάρεστα μέτρα που λαμβάνονται δεν είναι προϊόν μιας de facto αναγκαιότητας, που οι κακοί ξένοι επιβάλλουν.

Πρόκειται πολύ απλά για την πασοκική εναλλακτική, ώστε να μη θιγούν τα φέουδα, ο βαθύς κομματικός στρατός και λοιποί ταγοί της μεταπολιτευτικής παράγκας.

Δυστυχώς τους αυτοκρατορικούς ολυμπιακούς αγώνες, την παγίωση της διαφθοράς στην αυτοδιοίκηση με την παράλληλη ιστορική κακοποίηση του ονόματος του Ι.Καποδίστρια, τα υπερκοστολογημένα οδικά δίκτυα, την πελατειακή εξέλιξη του ΕΣΥ, το χρηματιστήριο και τη νοοτροπία της “φούσκας”, την μετατροπή μιας μεσογειακής χώρας από σύγχρονη αγροτική οικονομία σε μια επιδοτούμενη κλίκα και φυσική προσχώρηση στον τριτιγενή τομέα -όχι για λόγους ποιοτικής δυναμικής, κάθε άλλο μάλιστα-, μαζί με τις λοιπές ιδεοληψίες που μας ταλανίζουν και σήμερα (μειονοτική, μεταναστευτική κρίση), συνθέτουν το παζλ της περίφημης “πασοκιάς” και όσα οικονομετρικά συνδυαστικά θεωρήματα και να συνεχίσουν να υπερ-αναλύονται πανταχόθεν, οι συνέπειες των παραπάνω θα είναι μόνιμες εαν δεν δούμε την αλήθεια.

Λίγοι υπουργοί πήγαν να κάνουν κάτι, αλλά ο παλαιοπασοκισμός πλειοψηφεί συντριπτικά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Φοβερά σχόλια, με πολλές αποδείξεις, πλούσιο λεξιλόγιο, πολιτικοποιημένες απόψεις ορθές και με σωστή κρίση... ααααχ... οι ανθρωποι πρέπει να σκέφτονται πριν ανοίξουν το στόμα τους διότι αν δεν σκεφτούν τι θα πουν, τότε δεν θα έχουν διαφορά από τα ζώα (πχ πρόβατο...) ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕεεε λοιπόν εξυπνάκιδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]