Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παγκόσμιοι ψεύτες...

Ακόμη και η Μέρκελ βγήκε και διέψευσε τον μεγαλοιδεατισμό του Βενιζέλου, ο οποίος είχε το υπουργικό θράσος να δώσει έκτακτη συνέντευξη τύπου και να ισχυρισθεί ότι η διακοπή των συνομιλιών με τη Τρόικα ήταν προγραμματισμένη!

Ένας υπουργός μιας χρεοκοπημένης χώρας που τον αδειάζουν καθημερινά όλοι οι ευρωπαίοι εταίροι μας, έχει το θράσος να παραμένει στην θέση του, ελέω ενός δειλού φερόμενου ως πρωθυπουργού.

Με τι κύρος το δίδυμο Παπανδρέου-Βενιζέλου μπορούν να διασώσουν τη χώρα, όταν επιχειρούν εντελώς άκομψα να κρύψουν την αλήθεια από τους συμπολίτες τους;

Ως που θα φτάσει το γελοίο υπουργικό θέαμα με τους υπουργούς να μένουν άλαλοι στην...
ερώτηση «γιατί δεν κάνετε αποκρατικοποιήσεις;»

Τι φοβερά και φονικά μυστικά από τον Κώδικα Ντα Κρατικοδίατη Αρπαχτή, κρύβουν οι αποκρατικοποιήσεις;

Γιατί ο Γερουλάνος κόπτεται για την μη αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ;

Μήπως γιατί ο ΟΠΑΠ είναι η κρατική Siemens από την οποία γεμίζουν τα μαύρα ταμεία των κομμάτων και όχι μόνο;

Είναι δυνατόν αυτοί οι υπουργοί να πείσουν τους πολίτες ότι μπορούν να σώσουν τη χώρα;

Πως μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη, όταν λένε τόσο χοντρά ψέματα στη παγκόσμια κοινή γνώμη;

Γιατί όταν τα διεθνή ΜΜΕ έχουν στραμμένη πάνω μας την προσοχή τους, δεν μπορεί ο υπουργός σου των Οικονομικών να ψεύδεται σε ζωντανή μετάδοση.

(Ένα ακόμη ψέμα που καλούμαστε να πληρώσουμε εμείς...)

Ε, λοιπόν αυτοί οι Παγκόσμιοι Ψεύτες δεν μας αξίζουν.

Είναι ολίγιστοι και επικίνδυνοι…


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Στεναχωρέθηκες γιατί αργούν οι ιδιωτικοποιήσεις ήτοι η καταλήστευση και το κούρσεμα της περιουσίας του Ελληνικού Λαού? Αν είναι έτσι μακάρι να σε πειάσει μελαγχολία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ολοι παίζουν την κολοκυθιά και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι ηγέτες. Δεν είναι καλύτεροι. Ολα είναι συμφωνημένα και μας έχουν στην τσίτα. Υπάρχει πλάνο επικοινωνίας. Οι σύμβουλοι εξ΄ άλλου γι΄αυτό είναι. Ο καλος ο μπάτσος και ο κακός ο μπάτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κωνσταντινε για ποιό λόγο έβαλες αυτο το κείμενο στις επιλογές σου ; Συμφωνείς με τις ακρατες αποκρατικοποιήσεις κερδοφόρων επιχειρήσεων; Αν το έβαλες για να δείξεις πως οι κυβερνώντες ειναι ξετσιπωτοι ψεύτες και μόνο, καλως. Διαφορετικά, στόχος πρέπει να ειναι η διαφάνεια και οχι το ξεπούλημα. Που θα βοηθήσει το ξεπούλημα του ΟΠΑΠ; Μα φυσικά στο να κονομανε αλλοι τα λεφτά των ελλήνων και να τα βγαζουν απι τη χώρα σε dt για να τα επενδύουν αλλού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]