Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά το φιάσκο έρχονται νέα μέτρα

  • Όταν ένας πρωθυπουργός εκπροσωπεί ξένες χώρες και τράπεζες, τότε μόνο πρωθυπουργός δεν είναι
Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο πρωθυπουργού ή αρχηγού αξιωματικής αντιπολίτευσης που να μίλησε σε άδειο Βελλίδειο, όπως συνέβη χθες το βράδυ με τον Παπανδρέου. Από την αίθουσα είχαν αφαιρεθεί τρεις σειρές καθισμάτων ενώ καμιά 300αριά θέσεις ήταν άδειες.

Ούτε πεντακόσια – εξακόσια άτομα δεν πήγαν καλά - καλά , τα οποία στη μεγάλη τους πλειοψηφία ήταν εκπρόσωποι φορέων.

Κανείς δεν χειροκρότησε εκτός από ελάχιστα κομματικά μέλη , εκατό περίπου τον αριθμό , που οι διοργανωτές τα έβαλαν μέσα για μπούγιο.

Το… όραμα του Γιώργου: «Θα αγωνιστώ να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια»

Ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο, όπως μας… απείλησε χθες το βράδυ στην ομιλία του στη ΔΕΘ. «Θα αγωνιστώ να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια» είπε γεμάτος περηφάνια. Αυτός λοιπόν είναι ο στόχος της κυβέρνησης του μνημονίου.’

Επίσης τον ακούσαμε να λέει ότι «θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε στο ευρώ», προαναγγέλλοντας νέα πιο σκληρά μέτρα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα θα μας τα… σερβίρει σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, ικανοποιώντας έτσι την παρέα της τρόικας.

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη

Έκτακτη συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου στις 10 σήμερα το πρωί όρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Στη 1 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα δώσει συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στην Αποθήκη Γ’ του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Οι οικονομικές εξελίξεις αλλά και η πορεία των εθνικών μας θεμάτων που σχετίζονται με τις τελευταίες προκλητικές δηλώσεις της Αγκυρας στην περίπτωση που ξεκινήσουν οι έρευνες στην Κύπρο δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που προβληματίζει έντονα την κυβέρνηση.

Ανακοινώνονται έκτακτα μέτρα

Έκτακτα μέτρα εξαγγέλλει το πρωί η κυβέρνηση σύμφωνα πληροφορίες. Στις 10 το πρωί συνέρχεται στη Θεσσαλονίκη έκτακτο άτυπο υπουργικό συμβούλιο υπό την προεδρεία του πρωθυπουργού προκειμένου να οριστικοποιήσει τα μέτρα που αποφασίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου και αφορούν κυρίως περικοπές κρατικών δαπανών και πιθανότατα αύξηση φόρων σε ποτά και τσιγάρα.

Στην ομιλία του στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να λάβει και νέα μέτρα.

«Η προσπάθεια θα φτάσει μέχρι το τέλος, προχωρώντας στις μεγάλες αλλαγές που η χώρα μας χρειάζεται εδώ και χρόνια. Και θα λάβουμε και όποιες άλλες αποφάσεις πρέπει, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να σταθεί όρθια η χώρα» υπογράμμισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. μετρα θα παρθουν,
    το φερετρο ομως, δεν θαναι το δικο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα,
    Ήταν η μοναδική μας ελπίδα αλλά Τελικά δέν κατάφερε τίποτε παραπάνω απο το να μας στείλει μια ώρα γρηγορότερα στην καταστροφή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτικοί κουφάλες...έρχονται κρεμάλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]