Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μήπως να μας βάλουν και ένα αστέρι να ξεχωρίζουμε σαν τους Εβραίους;

Γράφουμε και προηγουμένως για τις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επίτροπου για την Ενέργεια, του Γερμανού Γκίντερ Ετινγκερ. Εκτός από τους φοροεισπράχτορες που θέλει να μας στείλει λόγω της κυβερνητικής “αδράνειας”, όπως λέει, δηλώνει και τα εξής:

Υπάρχει επίσης η πρόταση οι σημαίες των κακών μαθητών στον τομέα του χρέους να είναι μεσίστιες μπροστά από τα κτίρια της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτό θα ήταν φυσικά συμβολικό, αλλά θα είχε και αποτρεπτικό αποτέλεσμα“.

Δηλαδή ο Γερμανός μας ζητά να είναι μεσίστιες οι σημαίες της Ελλάδας για να φαίνεται η ξεφτίλα και επίσης να δεχθούμε Ευρωπαίους επιτρόπους για να βοηθήσουν την κυβέρνηση που πελαγοδρομεί.

Μοιάζει η πρότασή του με τους Εβραίους που τους σφράγιζαν με το αστέρι για να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους.

Μήπως να βάλουν σε όλους τους Έλληνες ένα σημάδι στο πρόσωπο ώστε μόλις πηγαίνουν ταξίδι στο εξωτερικό να γνωρίζουν οι άλλοι ποιοι είναι;

Να γράφει ίσως στο σημάδι τεμπέληδες, μπατίρηδες ή απλά… Ελληνες.

Βρε δε ντρεπόμαστε λέω εγώ. Που καταντήσαμε.

Ο Γκίντερ Έτινγκερ προτείνει επίσης οι υπερχρεωμένες χώρες να εκχωρούν την αρμοδιότητα κατάρτισης του κρατικού προϋπολογισμού τους στην ΕΕ.

Είναι δυνατό πολιτικός της Ευρωζώνης, να προτείνει μια τέτοια παράλογη πρότασης και οι χώρες να μην αντιδρούν.

Είναι δυνατόν Γερμανός πολιτικός να ζητά από τις υπερχρεωμένες χώρες να εξετάζουν το ενδεχόμενο οι σημαίες τους να κυματίζουν μεσίστια στα κτήρια της ΕΕ;

Που είναι η κεντρική διοίκηση της ενωμένης Ευρώπης που θέλει ενιαία πολιτική και οικονομία να μην αντιδρά;

Τί είπατε; Αν υπήρξε κάποια αντίδραση από τα παλικάρια της Ελλάδας; Εκείνα με τα κολάν, τα ποδήλατα και τα κανό ή τα άλλα με τις σημαίες που τις παίρνει ο αέρας; Κάποιες πληροφορίες λένε πως σκίστηκαν 2 καλσόν... ανεπιβεβαίωτες πάντα...

Από την άλλη, αν δούμε τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ, αναρωτιόμαστε, μήπως αντιστοιχεί στο μισό άστρο στο πέτο...!

Μήπως να βάλουν σε όλους τους Έλληνες ένα σημάδι στο πρόσωπο ώστε μόλις πηγαίνουμε ταξίδι στο εξωτερικό να γνωρίζουν οι άλλοι ποιοι είμαστε;

Αλλά, δεν χρειάζεται... Αυτοί θα φοράνε το βραχιολάκι του ΦΠΑ για να ξεχωρίζουν από εμάς…

Αριστερός Ψάλτης

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. "Πολιτικές κυρώσεις" μας υποσχέθηκαν από τον περασμένο Απρίλιο. Δεν υπάρχει τέτοιο προηγούμενο στην ΕΕ. Αλλά τις είχαν εφαρμόσει στην Κούβα, στην κακιά από τις δύο Κορέες, στη Συρία και σε άλλους απείθαρχους... Όχι μόνο τις εφορίες θα αναλάβουν, αλλά σιγά σιγά και το υπουργείο οικονομικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]