Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

This guy is a joke!

  • Πρωθυπουργός – Τσίρκουλο!
  • Απίστευτες σκηνές κιτσαρίας στην Σκιάθο!
Πριν από λίγη ώρα, ένας ηλικιωμένος τύπος με ενδυμασία “κάγκουρα” (κολάν, γυαλιά διαστημάνθρωπου κ.λ.π.) έκανε ποδήλατο κατευθυνόμενος στην περιοχή “Κουκουναριές” στην Σκιάθο.

Πίσω του ακολουθούσε μία υπερπολυτελείς λιμουζίνα “Lexus” αλλά και πάνοπλοι μοτοσικλετιστές!!

Το απίστευτο αυτό τσίρκο, τράβηξε όπως ήταν επόμενο την προσοχή των τουριστών που αναρωτιόντουσαν τι στην ευχή μπορεί να είναι αυτό που έβλεπαν.

Ορισμένοι μάλιστα, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα και έψαχναν την Candid Camera για να μην γίνουν ρεζίλι…

Που να φανταστούν ότι αυτός ο θίασος ήταν ο πρωθυπουργός και η συνοδεία του στις καλοκαιρινές του διακοπές μακράς διαρκείας, όπου μετά την Πάρο και την Σκόπελο, βρίσκεται τώρα στην Σκιάθο…

Καταλαβαίνετε τα σχόλια που επακολούθησαν, την ώρα που όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες διέκοψαν τις διακοπές τους για να αντιμετωπίσουν τις πρωτοφανείς συνθήκες που πυροδότησε μία κυβέρνηση – θίασος της Ευρωζώνης…

Η οργή τους μάλιστα όταν πείστηκαν ότι δεν είναι φάρσα, αλλά όντως ο τύπος με το διαστημικό κράνος είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός, ήταν έκδηλη… “This guy is a joke!” ήταν το ελαφρύτερο που ακούστηκε…



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. σε τι θεο πιστευουν αυτοι που τον φυλανε?
    πως ζουν μ αυτα που ακουν και βλεπουν καθε μερα?
    τους πληρωνουμε εμεις για να τον εχουνε καλα?
    για τι δεν αφηνουν το ουφο να απογειωθει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως το αυτοκίνητο στην φωτογραφία είναι Hundai και οχι Lexus.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAIDIA TON GIORGO KAI TA MATIA SAS AFHSTE TOUS ALLOUS NA LENE APLA ZHLEUOUNE XAXAXAXAXA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χαρά τον βλέπω τον ΓΑΠ.. και καλά κάνει.. μακάρη να του μοιάζανε αυτοί που τον λοιδορούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θανασιμο...αστειο!
    Οσο για το σχολιο καλα κανει,πες το στα παιδια και στις οικογενειες που εχασαν χανουν και θα χασουν τον πατερα τους λογω οικονομικων αυτοκτονιων.
    Ειναι ντροπη και καταντια.
    Α ρε κακομοιριδες αν μονο ξερατε τι εχει συνφωνηση με τους κατακτητες...α ρε κακομοιριδες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους πότε θα μπει ένα τέλος σ´ αυτήν την φαρσοκομωδία που ζούμε; Πότε θα τελειώσουμε με το τσιρκουλο που μας κυβερνά; Πότε ο Jefry (The Liar) GAP Redicollo και η ντιντιδοπαρέα του θα καταλάβουν ότι ο Λαός τους έχει σιχαθεί και δεν τους ανέχεται άλλο;
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oτι και να πουμε,η φυσικη κατασταση ειναι πολυ σημαντικη υποθεση,και ειναι το μονο καλο παραδειγμα που ο ΓΑΠ δινει στους Νεοελληνες.
    Για να φτιαξει ομως και η οχι τοσο ακμαια φυσικη κατασταση των Νεοελληνων,προτεινω την οργανωση μαζικων αγωνων δρομου αντοχης.
    Για να υπαρξει ομως μαζικοτητα,θα πρεπει να υπαρξει ανταποκριση,και για να εξασφαλιστει αυτη,θα πρεπει να δοθει κινητρο.
    Για να εξασφαλιστει αυτο το κινητρο,προτεινω το αγωνισμα να ονομασθει ''το κυνηγι του ΓΑΠ''.
    Ο ΓΑΠ θα κανει τον λαγο,και ο λαος τον κυνηγο.
    Εχω βασιμους λογους να πιστευω οτι το προτεινομενο αθλημα θα βελτιωσει καθετα την φυσικη κατασταση,αλλα και την ψυχικη υγεια του δοκιμαζομενου λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το θρασειδηλο αντρεικελο θα ξεπατωθει και θα φυγει νμπονο αν ολοι οι ελληνεσ πολιτεσ βγουν στουσ δρομουσ με τα οπλα να τουσ παρουν κυνηγη οσο για αυτουσ που τον προστατευουν θελουν κρεμαλα και αυτοι για π[αραδειγματισμπο στο μελον!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε είδα που ΄κανες ποδήλατο και ήσουν μία τρέλα, μα ύστερα επρόσεξα πως έλειπε η σέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]