Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Της διαρροής το κάγκελο σε μία κυβέρνηση τσίρκο

Αυτοί που διαδίδουν ότι ο Βενιζέλος βρίσκεται πίσω από το ρεπορτάζ - φιάσκο του Mega ότι ο Παπανδρέου δεν θα μιλούσε στην ΔΕΘ , είναι οι ίδιοι που διέρρευσαν ότι δεν θα μιλήσει και μετά το πήραν πίσω λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν.

Και για να μην έχετε καμία αμφιβολία , τις ίδιες πληροφορίες μετέδωσε μετά το Mega χθες το βράδυ και η ΝΕΤ! Στο κρατικό κανάλι βέβαια δεν μπορούν να κάνουν βήμα χωρίς να ρωτήσουν τον Μόσιαλο .

Τα πράγματα είναι απλά, το Μαξίμου διέρρευσε την πληροφορία ότι ο Παπανδρέου δεν θα πάει στην ΔΕΘ, μετά την πήρε πίσω και παράλληλα φόρτωσε τη διαρροή στον Βενιζέλο λέγοντας ότι αυτός τα κάνει όλα με απώτερο σκοπό να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Έκθεση.

Μία σου και μία μου δηλαδή , αφού νωρίτερα ο Βενιζέλος είχε διαρρεύσει στο ΒΗΜΑ ότι ο Παπανδρέου θα πάρει πίσω το μέτρο για την αύξηση του ΦΠΑ στα εστιατόρια!

Ο πόλεμος μεταξύ Παπανδρέου - Βενιζέλου άρχισε. Θύμα του θα είναι η πολιτική και η διαφάνεια. Φυσικά, τη "νύφη" θα την πληρώσει η χώρα και οι πολίτες. Ωραία πράγματα, πασοκικά φτιαγμένα!

Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]