Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η τραγωδία στη ναυτική βάση «καίει» τον Χριστόφια


Αρνητικά για τον πρόεδρο Χριστόφια είναι σήμερα στα πρωτοσέλιδά τους οι κυπριακές εφημερίδες, πλην της Χαραυγής, στον απόηχο της χτεσινής αποκάλυψης εγγράφου, σύμφωνα με το οποίο, ο Κύπριος πρόεδρος συνομιλεί με τον Σύρο ομόλογό του για το φορτίο που εξεράγη στη ναυτική βάση Μαρί.

Ο... "Φιλελεύθερος", στο κύριο θέμα του, υπό τον τίτλο "Σε απομόνωση ο Πρόεδρος", αναφέρει ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον πρόεδρο Χριστόφια για πολιτικές ευθύνες από τη συνολική διαχείριση του εκρηκτικού φορτίου που κατέληξε στη Ναυτική Βάση του Ζυγίου.

Η "Αλήθεια" τιτλοφορεί το κύριο θέμα της "Οι… ελιγμοί της συμφοράς" και γράφει ότι συγκεκριμενοποιούνται οι ευθύνες του Προέδρου Χριστόφια για το φονικό φορτίο. Όχι μόνο γνώριζε, αλλά υποσχόταν στον Άσαντ να του το επιστρέψει όταν θα το επέτρεπαν οι συνθήκες, αναφέρει.

Στο κύριο θέμα της, "Η Σημερινή" έχει τίτλο "Έμεινε εκτεθειμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας" και γράφει ότι σάλος προκλήθηκε από τη χθεσινή αποκάλυψη της "Σ" για τη συνομιλία του Προέδρου με το Σύρο ομόλογό του, ενώ τα κόμματα τον καλούν να αναλάβει τις πολιτικές του ευθύνες, ζητώντας εμμέσως την παραίτηση του.

"Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" γράφει: "Ζητούν παραίτηση προέδρου - Σάλος από τους διαλόγους Χριστόφια - Άσαντ".

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]