Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Με μηδενικές εθνικές ευαισθησίες


Είναι αν μη τι άλλο απαράδεκτες οι αναφορές και οι διαρροές του Μαξίμου περί «πώλησης» της... Πελοποννήσου! Και μπορεί να έχουν φυσικά μεταφορικό χαρακτήρα, όμως αναδεικνύουν μια χάλια και καθ’ όλα εθνομηδενιστική αντίληψη για τα πράγματα. Ο λόγος εδώ για έναν ακραίο και δογματικό ΠΑΣΟΚικό ορθολογισμό, ο οποίος έχει δημιουργήσει ήδη τρομερά προβλήματα στον τόπο και υπονομεύει το μέλλον του.

Δήθεν τους ξεφεύγουν...

Ας αφήσουμε λοιπόν στην άκρη αυτά που ελέχθησαν προεκλογικά, όπως το «λεφτά υπάρχουν», πράγματα που έχουν εξάλλου απαξιωθεί στη συνείδηση όλων σχεδόν των πολιτών που δεν έχουν παρωπίδες και εξαρτήσεις και δεν πάνε με το ψηφοδέλτιο με τον «πράσινο ήλιο» στην τσέπη στην κάλπη. Το «σοσιαλιστικό» ΠΑΣΟΚ, συνέχισε με ακραία νεοφιλελεύθερες συμπεριφορές κατά τάξεων εργαζομένων, που «ματώνουν» το κοινωνικό σώμα, ανασκολοπίζοντας τις εργασιακές σχέσεις. Όμως, η διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, συνιστά πλέον και μια πολύ σοβαρή απειλή για την εθνική μας κυριαρχία και την ακεραιότητα της χώρας.

Τα σχόλια που τους «ξεφεύγουν» δήθεν για να καταστήσουν σαφή τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας και στο πλαίσιο δήθεν κρίσεων ειλικρίνειας και ενός δήθεν πολιτικού ρεαλισμού, αλλά στην ουσία για να προετοιμάσουν το έδαφος για νέα επώδυνα μέτρα και νέες παραχωρήσεις στους κερδοσκόπους τραπεζίτες, αναδεικνύουν και τις μέχρι πρότινος ανομολόγητες προθέσεις τους. Στην ουσία, σε δύο χρόνια ΠΑΣΟΚ, έχουν απορυθμιστεί και απο-ιεροποιηθεί τα πάντα.

Όμως, υπάρχουν και όρια. Ο εν Ελλάδι εκπρόσωπος, θεωρητικός και θιασώτης της παγκόσμιας διακυβέρνησης, έχει αρχίσει να παίζει με τη φωτιά. Προσπαθεί ο GAP να μας προετοιμάσει όλους, με τα δήθεν αθώα σχόλιά του, τα οποία προβάλει μερίδα του Τύπου, για τη μετατροπή της χώρας μας σε προτεκτοράτο της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ενός εφιάλτη, όπως τουλάχιστον τον «οραματίζονται» κοσμοπολίτες τραπεζίτες, αχρείοι επιχειρηματίες, αδίστακτοι κερδοσκόποι, χαμερπείς γραφειοκράτες διεθνών οργανισμών, αλλοτριωμένοι Ευρωπαίοι και ανέραστοι αστοί και λογής-λογής τεχνοκράτες.

Απειλείται η ύπαρξή μας

Πλέον, απειλούνται όλα όσα πολέμησε ο Ελληνισμός για να κερδίσει από την Επανάσταση του ’21 και μετά. Χτυπούν ανελέητα την εθνική μας ιδιοπροσωπεία, τα ήθη και τα έθιμά μας και τις αξίες μας, ενώ έβαλαν στο μάτι τον εθνικό μας πλούτο και την ίδια την πατρώα γη μας. Και δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να το φανερώνουν σε κάθε ευκαιρία, με τα δήθεν σχόλιά τους, που δήθεν υποκρύπτουν μια δήθεν απελπισία (λες και δεν είδαν την κρίση ως την καλύτερη ευκαιρία για να πλουτίσουν τους φίλους τους στο εξωτερικό) αλλά και έναν δήθεν ορθολογισμό, που όταν ακούγονταν σχόλια του τύπου «Τσοβόλα δώστα όλα», δεν ήταν στο πρόγραμμα.

Σε λίγο καιρό, θα κληθούμε να δώσουμε όλοι μας εξετάσεις ενώπιον της Ιστορίας, να δείξουμε κατά πόσο μας έχει απομείνει τσαγανό, κατά πόσον είμαστε αντάξιοι των προγόνων μας. Την ώρα που η απόπειρα ξεπουλήματος των πάντων βρίσκεται σε εξέλιξη, την ώρα που το τρισάθλιο ΠΑΣΟΚικό κράτος αρπάζει τα μαχαιροπήρουνά του εν όψει του Σεπτεμβρίου, ας αναλογιστούμε αν είμαστε διατεθειμένοι να παρακολουθήσουμε άπραγοι τον τόπο να ρημάζεται από μια πολιτική συμμορία αδίστακτων εθνομηδενιστών. Οι σύγχρονοι κατσαπλιάδες, πρέπει να μας βρουν μπροστά τους. Αν δεν μας βρουν, έχουμε πολλά, πάρα πολλά να χάσουμε.

Νίκος Χιδίρογλου

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. εθνικες ευαισθησιες εχει αλλα για την πατριδα του

    δανεικα ειναι ομως ολα

    οσο μισος και να εχει το μισος των εκ. ελληνων θα ειναι παντα ποιο πολυ...

    αυτος μετουσιωνει το μισος σε πραξεις προς το παρον

    θα ερθει και η σειρα των Ελληνων ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς "πώληση" η Πελοπόννησος... Η πρώτη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου όταν άκουσα για τις μεγάλες πυρκαγιές που την κατέστρεψαν. "Την καίνε για να αναγκάσουν τον κόσμο να πουλήσει κοψοχρονιά" σκέφτηκα.
    Πολλά τέτοια σκέφτομαι σε διάφορες περιπτώσεις και δεν τολμώ να τα πω δυνατά για να μην τ' ακούσω ούτε εγώ, πόσο μάλλον οι άλλοι γύρω μου. Είναι απίστευτη η βρώμα που αναδύουν οι νεκροζώντανοι της διαπλοκής και της πολιτικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εργα φιλοι μου οχι μονο λογια,αν τους ξαναψηφισουμε να παμε να αυτοκτονησουμε ομαδικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]