Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυτοπροσδιοριζόμαστε ιστορικά ως Έλληνες…! Σας ενοχλεί;


Λαός – Στρατός Ενωμένος για τις αξίες της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης- Αλληλεγγύης. Για την κατοχύρωση του πιο δημοκρατικού δικαιώματος, της Αυτοδιάθεσης των Ελλήνων, πέρα από οποιαδήποτε «Παγκόσμια» – Τάξη και «Παγκόσμια» – Διακυβέρνηση.

Πέρα από ιδεοληπτικούς φυλετισμούς και «ανωτερότητες» συνεργασία με όλες τις χώρες και τους λαούς του κόσμου που αγωνίζονται για τα ίδια ιδανικά.

Όμως σε αυτή την γωνιά της Γης, όπως σε κάθε τόπο θα πρέπει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να αποφασίζουν οι μακροχρόνια κάτοικοι και δημιουργοί, δηλαδή η συντριπτική πλειοψηφία, οι Έλληνες πολίτες.

Αυτό το δικαίωμα, τα δικαιώματα και τα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας έχουν καταρρακωθεί από ντόπιες και ξένες ταξικές δυνάμεις ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, κατά φαντασία «κοσμοπολίτες» και «κολασμένους» της γης…, τα παράγωγα της «παγκόσμιας «ελεύθερης» – καταναλωτικής αγοράς « κεφαλαίων και εργατικών δυνάμεων…

Όμως θα έλεγα – όχι «Η Ελλάδα Υπεράνω Όλων» (ούτε για πλάκα), αλλά «Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ» – «GRIECHENLAND -IST ALLES», στην βάση του πολιτισμού που γεννήθηκε και παράχθηκε σε αυτή εδώ την γεωγραφική περιοχή.

Τις Τέχνες, την Επιστήμη και την Πολιτική Επιστήμη τουλάχιστον τα τελευταία 4000 χρόνια. Νοιώθουμε και θέλουμε να είμαστε κληρονόμοι. Είναι το δικό μας δικαίωμα «αυτοπροσδιορισμού» όπως λένε και οι Νεοταξίτες – «φιλάνθρωποι».

Συνεπώς «Κάτω τα Χέρια από την Ελλάδα».

Το "Κάτω τα Χέρια από την Ελλάδα" ( HAND’S OFF GREECE ) θα έπρεπε να υπάρχει σε όλες τις συγκεντρώσεις και πορείες. Επιμένω προς αποφυγή κάθε παρεξήγησις από εχθρούς και "φίλους" για την αλλαγή του "Griechenland ueber alles" (η Ελλάδα υπεράνω όλων…) σε "GRIECHENLAND -IST ALLES" (Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ) με την αιτιολογία που γράφω παραπάνω.

Η υπεροψία απέναντι σε όλους τους άλλους λαούς και τους πολιτισμούς δεν βοηθά ούτε εμάς τους ίδιους. Η αυτογνωσία όμως γι΄αυτό που θέλουμε να είμαστε –και είμαστε– συμβάλει.

Η υπερηφάνεια, η αυτοπεποίθηση, με αυτογνωσία και σεβασμό στους άλλους είναι κάτι αναγκαίο, ιδιαίτερα σήμερα. Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε σεβασμό στον πολιτισμό και τις κατακτήσεις μας, στην Αυτοδιάθεση μας.





Ο δρόμος προς τον πάτο είναι μακρύς...

Το πρόβλημά μας είναι έλλειψη Δημοκρατίας.
Δημοκρατία δεν είναι ούτε ο Στρατός, ούτε ο Δανός ή Γερμανός πεινάλας που έκαναν οι Μεγάλες Δυνάμεις «βασιλιά».
Ούτε είναι Δημοκρατία η πλειοψηφική έγκριση από αμόρφωτους ή αδιάβαστους «βουλευτές» κάθε αρλούμπας που τους φέρνει ο κάθε εκπρόσωπος της κάθε HDW και της κάθε Ζήμενς.
Ούτε είναι Δημοκρατία η συγκέντρωση ΟΛΩΝ των εξουσιών σε έναν αχυράνθρωπο που εγκρίνει ο Πρεκεντέμης με την Τλέμη και μας δηλώνει «πρωθυπουργός» με δήθεν Πρόεδρο άνευ αρμοδιοτήτων τον οικογενειακό δανειστή.
Ούτε είναι Δημοκρατία το Πασοκικό Κράτος είναι είναι στην κεντρική διοίκηση είτε στους σκουπιδιάρηδες που έγιναν “ΟΤΑ”.

Μπορεί όλες αυτές οι αηδίες να μας κάνουν να θέλουμε στρατό ή στόλο… Αλλά αυτό που προσωπικά φαντασιώνομαι είναι η «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Το ότι κανείς δεν με εμποδίζει να κάνω ό,τι γουστάρω ή να λέω ό,τι θέλω δεν αρκεί.
Θα έπρεπε να έχω κάποια άμεση άποψη για το πόσους φόρους πληρώνω και πού πάνε τα λεφτά.

Θα πάμε σε χειρότερες καταστάσεις… Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα για τον πάτο.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]