Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πληρώστε γιατί χανόμαστε


Στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού καλούνται να συμμετάσχουν από την 1η Αυγούστου τα... δικαστικά τμήματα των κατά τόπους ΔΟΥ!

Με εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών ζητείται να προβούν σε άμεση ειδοποίηση των εννιακοσίων χιλιάδων οφειλετών, προκειμένου να σπεύσουν να καταβάλουν τα ληξιπρόθεσμα χρέη τους.

Σε διαφορετική περίπτωση οι οφειλέτες του ελληνικού δημοσίου θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινές φυλάκισης και πρόστιμα άνω των πέντε χιλιάδων ευρώ!

Όσοι πάντως από τους επιλήσμονες φορολογούμενους επιδείξουν πνεύμα συνεργασίας και θελήσουν να ενταχθούν στη ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών, θα έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τις οφειλές τους σε 36 δόσεις.

Οι πολίτες , οι οποίοι για κάποιους λόγους καθυστερήσουν να ενταχθούν στη νέα ρύθμιση, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι δόσεις θα περιοριστούν σημαντικά.

Στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εκτιμούν ότι το μέτρο αυτό θα αποδώσει θετικά αποτελέσματα, γιατί ως προϋπόθεση τίθεται η καταβολή μιας δόσης και όχι το σύνολο των οφειλών, όπως προέβλεπε η προηγούμενη σχετική ρύθμιση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]