Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ποιός ο ρόλος του Νίκου Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ;

Φουντώνουν οι πληροφορίες για την «εμπλοκή» του Νίκου Παπανδρέου στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Όσο μάλιστα τα όσα έχουμε γράψει δεν διαψεύδονται, τόσο θα επιμένουμε να γράφουμε τις πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μας…

Ο Νίκος Παπανδρέου έχει βάλει σκοπό να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε καθαρά οικογενειακή υπόθεση. Πώς θα μπορούσε κανείς να τον «κακολογήσει», όταν μιλάμε για το κόμμα που έχει ιδρύσει ο αείμνηστος πατέρας του, Ανδρέας Παπανδρέου και του οποίου ηγείται (θεωρητικά πάντα) ο αδερφός του, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιχειρεί με κάθε τρόπο να «αφυπνίσει» τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και δεν αποκλείεται, μάλιστα, μέσα στο φθινόπωρο, να έχουμε και τα αποκαλυπτήρια ενός νέου «Κινήματος».

Κινήματος, που θα γεννηθεί από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως τα βαρίδια του παρελθόντος, που, όπως λένε οι κακές γλώσσες, θα φροντίσει να πετάξει από το καράβι του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Παπανδρέου!

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ω,ρε μανα! Αγριεψε το paidi! Φυλαχτειτε αδερφια! Ερχεται κι αλλος Παπανδρεου! Τρεχατε να κρυφτουμε! Βρε λες να σοβαρολογουσε οτι θα...ξαναγραψει την ιδρυτικη διακυρηξη του ΠΑΣΟΚ? Εχει γουστο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Κινήματος, που θα γεννηθεί από τα σπλάχνα του ΠΑΣΟΚ, χωρίς όμως τα βαρίδια του παρελθόντος,.."

    Μα τα βαριδια του ΠΑΣΟΚ προερχονται απο τα σπλαχνα του!
    Δηλαδη νεο κινημα που θα "αναγεννηθει" απο τις σταχτες του και τα συντριμμια του!!
    Πολυ δουλεμα!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΠΑΣΟΚ το ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, αλλά με Έλληνες και με τα λεφτά του ΠΑΚ. Σήμερα ο γιός του κυβερνάει με μια στρατιά ξένων συμβούλων υπό τις διαταγές των "ξένων κέντρων" που υποστήριζε ο πατέρας του ότι τον υπονόμευαν. Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα, μόνο κατ' όνομα είναι ΠΑΣΟΚ το κόμμα που κυβερνάει. Κρατάνε και μερικά "παλιά στελέχη" έμμισθα και άεργα για τη χρήση του copyright. Καιρός είναι λοιπόν να μπουν τα πράγματα στη θέση τους και να λάβει ο καθείς ότι του αναλογεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]