Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ύψιστος συναγερμός στην ΕΥΠ


Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΥΠ μετά το περιστατικό με την κλοπή του κινητού τηλεφώνου αλλά και του iPod του πανίσχυρου άνδρα της κυβέρνησης και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, κύριου Πεταλωτή.

Οι αρχές σε πρώτη φάση θεώρησαν το γεγονός ως μία απλή υπόθεση κλοπής σαν τις χιλιάδες που συμβαίνουν στην Ελλάδα και έχουν διαλύσει τον Ελληνικό τουρισμό περισσότερο και από διαδήλωση ενάμισυ δις Μαοϊκών Κινέζων με σημαίες του ΠΑΜΕ.

Αυτό όμως που προβληματίζει ιδιαίτερα, είναι η στυλιστική επιλογή του στυγνού Αλβανού κακοποιού. Το άσπρο μαγιό τύπου “σλιπ” που φόραγε (σύμφωνα με την μαρτυρία του υπουργού), παραπέμπει στις στυλιστικές επιλογές της πανίσχυρης “Σιγκουρίμι” στην εποχή του Χότζα. Φοβούνται λοιπόν εμπλοκή των Αλβανικών μυστικών υπηρεσιών, καθότι ο χαλύβδινος Πεταλωτής είναι γνωστός για τις πατριωτικές του θέσεις και τον αγώνα του για την ανεξαρτησία της Βορείου Ηπείρου.

Άλλωστε, οπως θα δείτε και στο τραγούδι που ακολουθεί, οι στυλιστικές επιλογές των Αλβανών -πλην των αρτηριοσκληρωτικών μυστικών υπηρεσιών- έχουν αλλάξει άρδην μετά τ0 1990. Παρακολουθούν την μόδα, χορεύουν το “Γκούτσι” του Μαζωνάκη με ύφος μπλαζέ στα clubs, γενικώς έχουν ξεπεράσει το παραδοσιακό folk αλμπάνιαν στάιλ.

Κάποια στιγμή, στο στόχαστρο μπήκε και ο Μάκης Ψωμιάδης που έχει αδυναμία σε κινητά και iPods υπουργών του ΠΑΣΟΚ, λόγω των προσωπικών στιγμών που ενδέχεται να αποθανατίζουν εκεί. Αυτή όμως η πιθανότητα αποκλείστηκε αφού άνθρωπος που μπήκε στον Κορυδαλλό και δεν του έπεσε το σαπούνι ακόμα και όταν είδε τον θρύλο Κουφοντίνα, δεν έχει σκελετούς στα κινητά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Λέτε να έχουμε τίποτα γαργαλιστικές "αποκαλύψεις"; Θα γελάσει κάθε πικραμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστείτε όταν τα κοινά κλεφτρόνια μπαίνουν με τόση ευκολία στα σπίτια υπουργών που φυλάγονται τι γίνεται στα σπίτια των "κοινών θνητών"...
    Η ντιντιδοπαρέα του Jefry (The Liar) GAP έχει διαλύσει τα πάντα...
    ΑΧΙΛΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]