Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η κυβέρνηση Παπανδρέου ξεπουλάει στην Άγκυρα την ΣΕΚΑΠ και τη Θράκη


Προκλητικές μεθοδεύσεις εθνικού ξεπουλήματος της Θράκης. Αυτή είναι η συντομογραφία της απόφασης του Δ.Σ. της Αγροτικής Τράπεζας και η οποία αφορά την πώληση του συνόλου των μετοχών της στην ΣΕΚΑΠ, τη Συνεταιριστική Καπνοβιομηχανία που αποτελεί οικονομικό στήριγμα και εθνικό ακούραστο εργάτη υπέρ των Ελληνικών συμφερόντων στην Θράκη.

Η Νέα Ελλάδα καταγγέλλει τόσο την απόφαση του Δ.Σ. της ΑΤΕ, όσο και την πολιτική και οικονομική μεθόδευση εξολόθρευσης μίας σημαντικής Ελληνικής Βιομηχανίας. Οι προσωπικές ευθύνες του ίδιου του πρωθυπουργού, τον καθιστούν υπεύθυνο και ένοχο για την σημερινή ανακοίνωση της ΑΤΕ. Τοποθετώντας τον πρωθυπουργό, κ. Παπανδρέου, απέναντι στην εθνική επιταγή που προτάσσει την με κάθε θυσία διατήρηση της Ελληνικής ιδιοκτησίας και διαχείρισης της ΣΕΚΑΠ, τονίζουμε πως καταδικάζουμε τους πρωταγωνιστές της εθνικής μειοδοσίας που γίνεται στο όνομα του χρήματος και καταγγέλλουμε στους Έλληνες πολίτες τις πολιτικές αθλιότητες και μεθοδεύσεις που οδήγησαν στην τοποθέτηση πωλητηρίου στην ΣΕΚΑΠ.

Διαβεβαιώνουμε πως θα παρακολουθήσουμε από κοντά τις ό,ποιες εξελίξεις και δεν θα διστάσουμε να καταγγείλλουμε ονομαστικά εκείνους που θα επιχειρήσουν να δώσουν την ΣΕΚΑΠ που αποτελεί και τον οικονομικό πυλώνα της Θράκης σε χέρια τούρκων «επιχειρηματιών». Η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα και η ΣΕΚΑΠ ανήκει στους Έλληνες. Η πώληση των μετοχών της Θρακικής Καπνοβιομηχανίας αποτελεί τον πρόλογο μεγάλων εθνικών εξελίξεων, για τις οποίες υπεύθυνοι είναι όλοι όσοι κυβέρνησαν την πατρίδα μας και ιδιαίτερα η σημερινή τραγική μνημονιακή κυβέρνηση του ανθυ-πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Γραφείο Τύπου της «Νέας Ελλάδας»
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]