Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Χάρρυ Κλυνν: Ας βρεθεί ένας Έλληνας, να τον απαλλάξει...

  • Γ. Α. Παπανδρέου: «Πότε δεν θα κατέφευγα στο ΔΝΤ, δεν έχει φήμη, ούτε για την κοινωνική δικαιοσύνη, ούτε για την αποτελεσματικότητα του»!



Αυτά διεκήρυττε όταν ήταν στην αντιπολίτευση ο μεγαλύτερος μειοδότης που ανέδειξε ποτέ η Ελληνική ιστορία…

Και αντ’ αυτών, αυτό το πολιτικό σίχαμα, αυτό το πουλημένο τομάρι, ανέδειξε με τις πράξεις του ως ύψιστη πολιτική αρετή την εξαπάτηση…

Διέλυσε τον κοινωνικό ιστό με το αντεθνικό νομοσχέδιο για την ιθαγένεια…

Βύθισε στη φτώχεια, στην απελπισία και στην αβεβαιότητα τον ηλίθιο ελληνικό λαό που τον πίστεψε…

Δημιούργησε στρατιές απελπισμένων και ανέργων…

Επιχορήγησε με το αίμα του ελληνικού λαού τα ληστρικά υποκαταστήματα του διεθνούς τοκογλυφικού κεφαλαίου…

Οδήγησε στην αυτοκτονία εκατοντάδες επιχειρηματίες που είδαν μέσα σε ένα χρόνο να πάνε στράφι οι κόποι και ο ιδρώτας μιας ζωής…

Διέλυσε την παιδεία και την υγεία…

Ξεπούλησε και τα τελευταία ασημικά της χώρας…

Προνόησε την ελεύθερη μαστουροποίηση της νεολαίας…

Μετέτρεψε το κέντρο των μεγάλων αστικών πόλεων σε γκέτο παραεμπορίου, συμμοριών, αστέγων και τοξικομανών…

Παραχώρησε το Αιγαίο στους προαιώνιους εχθρούς μας…

«Παρέλαβε πατρίδα και όταν θα μας αδειάσει τη γωνιά, θα παραδώσει στις επόμενες γενιές μια ασήμαντη γειτονιά, χωρίς ταυτότητα, χωρίς εθνική αξιοπρέπεια, χωρίς υπόσταση, χωρίς μέλλον και προοπτική, βυθισμένη στην ανέχεια, στην απόλυτη δυστυχία και στη διεθνή ανυποληψία»

Ο Θεός των Ελλήνων ας μεριμνήσει να βρεθεί το άγιο χέρι του τυρανοκτόνου που θα απαλλάξει τον χυδαίο προδότη από την μίζερη ζωή του και την Ελλάδα από τον αφανισμό...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ,ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ Ε ΧΑΡΙ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλαράκο μου επί Καραμανλέοντος ο κόσμος πέρναγε καλά, τουλάχιστον πολύ καλύτερα από σήμερα. Τώρα τι κάνουμε!!! Δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι του πνεύματος δεν ξεσηκώνονταν επί Καραμανλή. Μόνο οι ΚαραΠασόκοι του κερατά διαμαρτυρόντουσαν επειδή είχαν χάσει την ΚΟΥΤΑΛΑ. Καιρός να ξυπνήσετε κάποτε όμως.

    Ηρεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Χάρυ έχει δίκιο, ο Χάρυ ποτέ δεν έκανε γαργάρα την αλήθεια για κανένα πολιτικό! O Χάρυ ήταν και είναι αριστερός ιδεολόγος και πιστεύει στην ίση αντιμετώπιση και στα ίσα δικαιώματα με πλήρη όμως διαφάνεια, δικαιοσύνη και ελευθερία! Ο Χάρυ ποτέ δεν πουλήθηκε! Όπως δεν πουλήθηκε η πλειοψηφία των Ελλήνων! Ξεγελάστηκε, ναι, αποκοιμήθηκε, ναι, βαριόταν (η κατάρα μας!) ναι, αλλά δεν ξεπουλήθηκε! Όσα ντουβάρια και να νοικιάσει ή πουλήσει ο προδότης, οι Έλληνες δεν πουλιούνται γιατί έχουν ΨΥΧΗ! Έρχεται η ώρα!
    (σόρυ Χάρυ που μιλάω για πάρτυ σου αλλά έτσι, μου ήρθε η έμπνευση...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κοντος ψαλμος αλληλουια...
    αυτη ειναι η ζωη του ανθρωπου πανω στη γη.
    ακομα και οι εξωγιηνοι ενα αλληλουια θα τ ακουσουν!
    για τον ψαλμο δεν ειμα σιγουρος ,για τι ειναι κοντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε είστε μεγάλα κορόιδα όλοι σας που κάθεστε και χαλάτε τις καρδιές σας για Καραμανλή τον Παπανδρέου και τους λοιπούς που βούλιαξαν εσκεμμένα τη χώρα μας... Ρε Μάγκες δεν εσείς δεν έχετε ακούσει για τους πολιτικούς μας που από τον πρώτο μέχρι την τελευταία κατσαρίδα της Βουλής... είναι μέλει της Bildeberg????

    Σταματήστε να τρώγεστε μεταξύ σας Έλληνες και ξυπνήστε γιατί αυτοί μας τρώνε το ψωμί μας και το ψωμί των παιδιών μας... Άσε να τσακώνονται τα κοπρόσκυλα των κομμάτων που έχουν συμφέρων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]