Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν χάνει τα μπανάκια του με τίποτα ο ΓΑΠ


Όποιος Έλληνας πολίτης νομίζει πως αυτή τη στιγμή υπάρχει στην Ελλάδα κυβέρνηση, πλανάται πλάνη οικτρά. Οι σημερινοί κυβερνώντες απλά διεκπεραιώνουν τις εντολές που τους στέλνει η τρόικα. Εσωτερικά προσπαθούν να διαχειριστούν επικοινωνιακά την απόλυτη ανεπάρκειά τους. Τίποτε λιγότερο, τίποτε περισσότερο. Αυτός, άλλωστε είναι και ο λόγος που έχουν υπερ-αρκετό χρόνο για να αναλώνονται σε δηλώσεις που προσβάλουν την λογική ακόμη και του χρυσόψαρου!!! Έτσι, όταν οι πολιτικοί ταγοί της κυβέρνησης δεν κάνουν τις γελοίες τους δηλώσεις αρκούνται στο να ταξιδεύουν (όχι μόνο λόγω θέρους) και να "ξεχνούν" τις ενοχές τους σε διάφορα νησάκια της Ελλάδας.

Πρώτος στον χορό (για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι) των μη ενοχικών διακοπών είναι -φυσικά- ο ίδιος ο πρωθυπουργεύων, ο οποίος από το επίσημό του πρόγραμμα φαίνεται να μην αφήνει παραλία για παραλία και νησί για νησί προκειμένου να προπονηθεί για την ημέρα της μεγάλης (ελπίζει μη άτακτης) φυγής. Εν μέσω παγκόσμιας (και όχι μόνο ευρωπαϊκής) κρίσης τον ακολουθεί ολόκληρο το κυβερνητικό επιτελείο, που "πνίγει" τον πόνο του με αστακομακαρονάδες και βουτιές σε ιδιωτικές παραλίες (που επιμένουν να παραμένουν Ελληνικές). Δεν πρέπει όμως να τους αποπαίρνουμε, αφού όλοι τους είναι σε στάση αναμονής (όχι ακόμη για τα ελικόπτερα...) για να μεταφέρουν τις επόμενες αποφάσεις - εντολές της τρόικας προς το πόπολο (βλ. Ελληνικό λαό).

Πάντως, το κράξιμο πέφτει σύννεφο προς τους κυβερνώντες, αφού δεν είναι ικανοί ούτε να κρυφτούν από τα μάτια του κόσμου. Έτσι, μέχρι και το "Βήμα" άρχισε να "κράζει" τον σκεπτόμενο υποπρωθυπουργεύοντα:

«Αναχώρησε και πάλι για διακοπές ο πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου. Μετά το πρώτο χαλαρωτικό τριήμερο της Σερίφου, και αφού πέρασε για μερικές ημέρες από την Αθήνα, χθες έβαλε εκ νέου το μπανιερό του στη βαλίτσα του και ποιος τον είδε! Πού παραθερίζει; Κάτι ακούστηκε για Σκιάθο… Εγώ όμως έμαθα ότι ξαναπήγε στη Σέριφο, όπου μακριά από τα αδιάκριτα μάτια (και τις αντιδράσεις) του κόσμου βρήκε εφέτος το ιδανικό ησυχαστήριο.

Θα επιστρέψει όμως στην πρωτεύουσα για την αυριανή κηδεία του Αναστάσιου Πεπονή και αμέσως μετά θα ξαναφύγει για την τρίτη δόση των διακοπών του, πάλι στη Σέριφο. Με δόσεις εφέτος η σωτηρία της πατρίδας (περιμένουμε την επόμενη, από την Τρόικα, το Σεπτέμβριο) με δόσεις και ξεκούραση του πρωθυπουργού… Πάντως, όπως και αν έχει, τα μπανάκια του δεν τα χάνει!»

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι πως όταν το φθινόπωρο οι πολίτες βγούνε στους δρόμους, ό,τι θα γίνει δεν θα έχει δόσεις...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το φθινοπωρο θα αρχισει τα ταξιδακια στο εξωτερικο,λογω "κρισης"!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]