Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ. Παπανδρέου: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές»

  • Επειδή ο Παπανδρέου κάνει τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που λέει, μήπως θα έπρεπε να ετοιμαζόμαστε για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, που θα ανοίξουν τον δρόμο διαφυγής για τον Παπανδρέου;

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου με συνέντευξη του στην εφημερίδα Real News απορρίπτει εκ νέου το ενδεχόμενο προώρων εκλοφών, τονίζοντας ότι οι πολίτες δεν θέλουν «εκλογές αλλά αλλαγές».

Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει πως θα τιμήσει στο έπακρο την εντολή που έχουν δώσει οι Έλληνες πολίτες καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για πρόωρες εκλογές.

Ο Γιώργος Παπανδρέου ασκεί κριτική στην αντιπολίτευση και κατηγορεί τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά πως " έχει εγκλωβιστεί σε μια στρατηγική που βλάπτει τη χώρα, αλλά και την ίδια τη ΝΔ" καθώς όπως επισημαίνει "ποντάρει στην αποτυχία της κυβέρνησης και έχει αποφασίσει να καθίσει στις κερκίδες και να πετάει φωτοβολίδες".

Άμεσα αλλαγές και μεταρρυθμίσεις

Προαναγγέλλοντας ουσιαστικά δημοψήφισμα μέσα στο 2011, ο κ. Παπανδρέου στέλνει μήνυμα και στους υπουργούς, ζητώντας τους να προχωρήσουν άμεσα οι αλλαγές και οι μεταρρυθμίσεις, καθώς όπως τονίζει η κοινωνία απεχθάνεται τα ημίμετρα και διψάει για πραγματικές δίκαιες αλλαγές.

" Αυτός είναι ο στόχος μας, πραγματικές, δίκαιες αλλαγές παντού" τονίζει χαρακτηριστικά ενώ αφήνει αιχμές για όσους αντιδρούν στις μεταρρυθμίσεις καθώς όπως λέει θα χάσουν προνόμια τα οποία και απολάμβαναν χρόνια σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας.

Η κοινωνία απεχθάνεται τα ημίμετρα

" Μπορεί να έχουμε απέναντί μας κάθε φορά κάποια συντεχνία, αλλά έχουμε σύμμαχό μας την κοινωνία που απεχθάνεται τα ημίμετρα", δηλώνει στη συνέντευξή του ο Πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως " το πάρτι σε βάρος των επόμενων γενεών τελειώνει." Ο κ. Παπανδρέου εμφανίζεται σίγουρος πως η Συμφωνία για την Ελλάδα θα εφαρμοστεί, ενώ ξεκαθαρίζει πως οι καταθέσεις είναι εγγυημένες καθώς πλέον η χώρα μας διαθέτει το πιο εγγυημένο και διασφαλισμένο τραπεζικό σύστημα σε όλη την ευρωζώνη.

Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα

Βάζοντας τέλος στα σενάρια για έξοδο από το ευρώ, ο Πρωθυπουργός επισημαίνει πως "αν όλοι κάνουμε τη δουλειά μας, όχι μόνο δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα, αλλά θα μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε τις όποιες αδικίες δημιούργησε το επείγον των αποφάσεών μας".

Ναι στο ευρωομόλογο

Τέλος τάσσεται και πάλι υπέρ της έκδοσης του ευρωομολόγου ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν τον φοβίζει η εμβάθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αρκεί αυτή να συνοδευτεί με ένα βαθύτερο εκδημοκρατισμό των ευρωπαϊκών θεσμών.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Δεν υπαρχει πλεον δρομος διαφυγης για αυτον.
    Εχει πανω του τις καταρες των Ελληνων.
    Οσο για τα λεγομενα του ουδεν σχολιον.Ειναι κενου περιεχομενου διοτι ολοι πλεον γνωριζουν οτι ειμαστε σε δρομο μη επιστροφης.Αυτο ηταν και η αποστολη του.
    Τα γεγονοτα θα τους προλαβουν ολους αυτους τους υπηκοους του διαβολου.Ο Θεος εχει αλλα σχεδια για τους Ελληνες.
    Ας ετοιμαζομαστε για τα δρωμενα και το μελλον μας χωρις αυτους ολους τους τσαρλατανους.
    Ξηρα τροφη και ενα οπλο θα σωση 100 ψυχες,οπως μας λεει και ο Πατροκοσμας.
    Πεινα χειρωτερη του '41,οπως μας λεει και ο γεροντας Παϊσιος.
    Οι Ελληνες θα περασουν μεσα απο κολαση και θα καθαριστουν.
    Αυτα ειναι μπρος μας και ας ειμαστε ετοιμοι και ενωμενοι για την παιδαγωγικη δοκιμασια μας.Ας γυρισουμε τις πλατες σε αυτους τους δηδεν ηγετες και η Νεμεσις θα κανει την δουλεια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεφτυλισμενοι και οι 300!!!!


    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]