Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα τον... πίνει


Την πλήρη αποποινικοποίηση της χρήσης ναρκωτικών ουσιών προωθεί με νομοσχέδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης. Καιρός ήταν να αποποινικοποιηθεί η χρήση ναρκωτικών, αφού το εμπόριο ναρκωτικών έχει αποποινικοποιηθεί εδώ και χρόνια.

Επίσης, τα αδικήματα της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών θα θεωρούνται στο εξής πταίσματα – εκτός αν κάποιος προμηθεύεται ναρκωτικά από αστυνομικούς, οπότε θα θεωρούνται νόμιμα.

Είναι ολοφάνερο πως η κυβέρνηση έχει πανικοβληθεί από τις αντιδράσεις των πολιτών και -εν όψει του Σεπτεμβρίου που θα ξεσπάσει πόλεμος- προβαίνει σε σπασμωδικές κινήσεις και προσπαθεί να μας αποσπάσει την προσοχή. Μετά την αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, θα εξαγγείλουν και το διαστημικό πρόγραμμα της Ελλάδας με την αποστολή διαστημοπλοίου στον Άρη.

Ο μόνος τρόπος να αποφύγει η κυβέρνηση το μακελειό που την περιμένει είναι να κάνει τα ναρκωτικά υποχρεωτικά.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Μηπως αυτο μας θυμιζει Αργεντινη?
    Διαβαζοντας διαφορα αρθρα,εχω γινει πολυ καχυποπτη.
    Πιστευω οτι ο Παπανδρεου τοποθετηθηκε στη θεση αυτη για να κανει την βρωμικη δουλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τα ναρκωτικά υποχρεωτικά, πρέπει να γίνει υποχρεωτική και η κατοχή και χρήσι όπλων. Άντε πάλι, Ελβετία θα μας κάνει ο Yiorgo με την παρέα του.

    Ζήτω το ΝΔ·ΠαΣοΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να γινει υποχρεωτικη και η οπλοκατοχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]