Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δήμητρα Παπανδρέου: "Ο Γιώργος δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής"

  • Το ερώτημα που προκύπτει είναι: κατά πόσο μη ιδιαίτερα ευφυής είναι; Ή μήπως δεν είναι ευφυής; Και αν δεν είναι ευφυής, τότε τί είναι;
Φωτιά και λάβρα για το ΠΑΣΟΚ και τον πρωθυπουργό είναι σε συνέντευξή της η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Για το κυβερνών κόμμα υποστηρίζει πως «εκλήθη το ΠΑΣΟΚ από ξένα κέντρα να κυβερνήσει, για να περάσουν » όπως λέει «αυτά τα μέτρα για την οικονομία, γιατί δεν θα μπορούσαν να περάσουν σε καμία περίπτωση με δεξιά κυβέρνηση. Τα μέτρα αυτά δεν τα εφάρμοσε ο λαός, έρχονται από κάποια ξένα κέντρα εξουσίας, όπως το ΔΝΤ». τονίζει.

Δηλώνει επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρεόυ δεν είναι ιδιαίτερα ευφυής. «Δεν τον υποτιμώ, ο Γιώργος Παπανδρέου είναι μεθοδικός δεν τον θεωρώ ιδιαίτερα ευφυή, αλλά είναι πράγματι μεθοδικός σε αυτό που κάνει».

Μιλώντας στο περιοδικό ΕΓΩ, η Δήμητρα Λιάνη- Παπανδρέου, δηλώνει πως την ενδιαφέρει η υστεροφημία της. » Το κεφάλαιο «Δήμητρα» δεν έχει κλείσει ακόμη, σε ότι αφορά την ιστορία της Δήμητρας. Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα απαντήσω, γιατί είμαι μόνη μου και κουράστηκα να παλεύω με μια «Λερναία Ύδρα» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Αν ανακατευεσαι μετα πιτουρα σε τρων οι κοτες.
    Αλλα το καλο ειναι οτι τωρα ολοι μιλουν!!
    Γιατι;Μηπως ειναι η ωρα του Σαμαρα για την περατωση του διαβολικου σχεδιου;Και κατα συνεπεια η παραμονη των προδοτων κομματων στην εξουσια;Μαλλον ναι.
    Κανουν αυτοι τα σχεδια τους αλλα ο ΘΕΟΣ γελαει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ''Ο Γιωργος δεν ειναι ιδιαιτερα ευφυης''
    Aπο τα εκατομμυρια των στοκων που τον ψηφισαν παντως,ευφυεστερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]