Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο πρωθυπουργός των τεσσάρων νησιών συνεχίζει να ζει τον μύθο του...

  • Ήλθε, είδε και απήλθε... αφού τα νησιά τον περιμένουν καρτερικά για να δαμάσει τα κύματά τους (με το Λιμενικό δίπλα για καλό και για κακό, αφού τα κύματα έχουν την τάση να τον... καταπίνουν)
Ήλθε (απ΄ τη Σκιάθο), τους είδε για λίγο, (τους υπουργούς, για την ακρίβεια όσοι από αυτούς άφησαν τις διακοπές τους για να τον συναντήσουν...) και… απήλθε για την Κρήτη. Ο λόγος για τον πρωθυπουργό της… νησιωτικής Ελλάδας, που δεν έχει αφήσει παραπονεμένη, φέτος, καμία περιοχή που διαθέτει θάλασσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου μετά από ένα… κουραστικό 24ωρο στην Αθήνα κι αφού προηγουμένως έκανε κάποιες συσκέψεις για να δείξουν ότι δουλεύουν, ήταν προγραμματισμένο να πάρει την Πέμπτη το απόγευμα, το αεροπλάνο να πάει στην Κρήτη για να… ξεκουραστεί!

Και με την ευκαιρία, όπως μάθαμε, να πάει και σ΄ ένα γάμο! (Όχι που θα άφηνε… το γάμο να πάει για πουρνάρια…)

Δεν μας έφτανε ο… κουρασμένος της Ραφήνας, (βλ. Κώστας Καραμανλής), αποκτήσαμε τώρα και τον κουρασμένο του Καστριού!

Άντε να δούμε τι άλλο… κακό θα βρει αυτή τη χώρα… μετά τον πρωθυπουργό που πιστεύει ότι είναι ο Οδυσσέας και πρέπει να λείψει (λέτε να κρατήσει η απουσία του όσο και η Οδύσσεια; Δηλαδή δέκα χρόνια;)

Πηγή


Η αρχική φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ξερει τι κανει ο εθνοπροδοτης Γ.Α.Π. περιμενει εντολες ανωθεν...οποτε κανει τις διακοπες του ενω ο λαος εχει ηδη αρχισει κ "ξεροψηνεται" ...αντε να δουμε ομως ποτε θα ξυπνησουμε κ τοτε θα τους ψησουμε κανονικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ειναι η τελευταια φορα που βλεπει το Αιγαιο και θελει να το "χορτασει" ????

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]