Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αντιστεκόμαστε...

Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.
Νίκος Καζαντζάκης

Συνεχίζουμε τους αγώνες μας. Γιορτάσαμε την Παναγία μας σήμερα στην αυλή του σχολείου μας. Εδώ και 14 μέρες, το σχολείο μας ζει όλο το 24ωρο. Χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον, χωρίς κανένα ιδιοτελή σκοπό. Μονάχα η επιθυμία μας για ένα καλύτερο αύριο, για μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μας, για τον τόπο μας.

Σκοτείνιασε και απόψε, μα πιο καθαρά κοιτάζουμε ο ένας το βλέμμα του άλλου. Η καθαρότητα της σκέψης και της συνείδησης μας, μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Όσο περνάνε οι μέρες, άλλο τόσο πλησιάζουμε στην απόλυτη δικαίωση μας.

Επιλέξαμε τον τίμιο και καθαρό αγώνα. Με προσωπικό κόστος και κόπο. Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, πολίτες συνειδητοποιημένοι μα πάνω από όλα «οργισμένοι» με το θέατρο του παραλόγου που παίζεται στις πλάτες μας.

Οργισμένοι και όχι αγανακτισμένοι, καθώς η αγανάκτηση πέρασε προ πολλού από την αυλή μας. Αποφασισμένοι να συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι τέλους. Να ανοίξει κάθε σφραγισμένη πόρτα και να εισακουστούν τα αιτήματα μας.

Δε θα χαϊδέψουμε κανένα πολιτικό κεφάλι για να κερδίσουμε το αυτονόητο.

Δε θα υποσχεθούμε κομματική αφοσίωση σε κανέναν μηχανισμό για να διατηρήσουμε αυτά που με κόπο χτίσαμε.

Δε θα προδώσουμε τα ιδανικά που οι πατεράδες μας πέρασαν ατόφια και αναλλοίωτα σε μας.

Η ιστορία μας δε μας επιτρέπει να τα παρατήσουμε, να το βάλουμε κάτω. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, τον αγώνα δικαίου που έχουμε ξεκινήσει.

Η κατάληψη συνεχίζεται. Τα όνειρα των παιδιών μας δε θα ναυαγήσουν, μα θα αρμενίσουν στο ανοιχτό πέλαγος για νέους προορισμούς.

Για όποιον νιώθει...

ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]