Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έλεγχο του ελλείμματος της Γαλλίας ζήτησε ο Σαρκοζί!


Αυτό ζήτησε ο Σαρκοζί κατά την διάρκεια της σημερινής έκτακτης σύσκεψης που είχε το πρωί με το οικονομικό του επιτελείο…

Ζήτησε διακομματική συμφωνία για συνταγματική μεταρρύθμιση ως προς τον έλεγχο του δημοσίου ελλείμματος, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος, στην λιτή του ανακοίνωση, δήλωσε ότι η κυβέρνησή του θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να πετύχει τους στόχους μείωσης του ελλείμματος, “όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις στην οικονομική κατάσταση” της χώρας.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Francois Baroin δήλωσε πως η κυβέρνηση θα εξετάσει νέα μέτρα για την μείωση του ελλείμματος.

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος και η υπουργός Προϋπολογισμού Valerie Pecresse έλαβαν εντολή από τον πρόεδρο Sarkozy να παρουσιάσουν νέα μέτρα για την βελτίωση της δημοσιονομικής θέσης της Γαλλίας, τα οποία θα αποφασιστούν στο πλαίσιο του υπουργικού συμβουλίου στις 24 Αυγούστου και στην συνέχεια θα παρυσιαστούν στο κοινοβούλιο της χώρας.

Στον αντίποδα, της πρωτοβουλίας που πήρε ο Νικολά Σαρκοζί, βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του, αφού προ μηνός -περίπου- συναποφάσισε με τη ΝΔ και το ΛΑ.Ο.Σ. να μην γίνει έλεγχος του Ελληνικού χρέους...! Γιατί άραγε; Φοβούνται κάτι οι πολιτικοί; Φοβάται κάτι η κυβέρνηση; Δεν θα ήταν λογικό να ερευνήσουν πόσα, που, από πότε και γιατί χρωστάει το Ελληνικό κράτος στις... "αγορές"; Συγχαρητήρια, λοιπόν, στον κύριο Σαρκοζί και συλληπητήρια σε εμάς (τους Έλληνες πολίτες)...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]