Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βομβιστική επίθεση στο πρωθυπουργικό γραφείο στο Όσλο (video)


  • Πανικός στο κέντρο της πόλης
  • Δύο νεκροί και οκτώ τραυματίες
Μια τεράστια έκρηξη προκάλεσε τον θάνατο δύο ανθρώπων, τον τραυματισμό άλλων οχτώ και μεγάλες ζημιές σε κυβερνητικά κτήρια στο κέντρο του Όσλο, συμπεριλαμβανομένου του γραφείου του πρωθυπουργού Γενς Στόλτενμπεργκ το απόγευμα της Παρασκευής.

Όπως ανακοινώθηκε πάντως, ο Στόλτενμπεργκ είναι σώος καθώς δεν βρισκόταν στο κτίριο εκείνη την ώρα.

Από την έκρηξη έσπασαν τα περισσότερα παράθυρα του 17ου ορόφου στο κτήριο, εκεί όπου στεγάζεται το γραφείο του πρωθυπουργού, καθώς και σε κοντινά υπουργεία, συμπεριλαμβανομένου του υπουργείο Πετρελαίου, όπου έχει εκδηλωθεί φωτιά.

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο CNN πληροφορίες μιλούν για την ύπαρξη άλλων δυο βομβών, που δεν έχουν ακόμη εκραγεί.

Η αιτία της έκρηξης παραμένει άγνωστη.

Αυτή τη στιγμή, όλοι οι κεντρικοί δρόμοι και οι οδικές αρτηρίες του Όσλο παραμένουν κλειστοί, ενώ η αστυνομία και η πυροσβεστική απέφυγαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο για το περιστατικό.






Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Λέτε να έχει σχέση το ότι η Νορβηγία δεν έσκυψε το κεφάλι για να μπει στην ευρωζώνη και στο παιχνίδι των τρομοαγορών; Ότι τα πετρελαϊκά της κοιτάσματα χρησιμοποιούνται για την εξασφάλιση της ευημερίας των Νορβηγών και όχι κάποιων άλλων; Δύο απλές σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως εχουν στειλει οι Νορβηγοι τιποτα δυναμεις στη Λιβυη??
    Διοτι και στο Ιρακ και στο Αφγανισταν ησαν αναμεσα στους πρωτους που εστειλαν στρατιωτικες δυναμεις!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Νορβηγία παρέχει στους κατοίκους της την καλύτερη ποιότητα ζωής, παγκοσμίως. Απέχει μακράν της ευρωπαϊκής ένωσης και της ευρωζώνης. Έχει να συμβεί εκεί κάτι σοβαρό, δεκαετίες, ίσως να άρχισε κι εκεί να παίζεται κάποιο άσχημο παχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε ΓΜ

    Είσαι πολύ έξω. Μάλλον φταίει που η Νορβηγία δεν μοιράζεται τα πετρέλαιά της με τον Μπαρόζο και τα άλλα παιδιά. Επίσης είπε ναι σε ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος και αυτό σίγουρα δεν άρεσε στην Μοσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]