Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νίκος Παπανδρέου κατά Σαμαρά...


Κάθε φορά που τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Γιώργο Παπανδρέου, ο αδελφός του Νίκος βγαίνει στο προσκήνιο. Και αναλαμβάνει, είτε να δώσει διευκρινίσεις για το ΠΑΣΟΚ και τον αδελφό του, είτε για να ανοίξει μέτωπο με εκείνους που κατά τη γνώμη του απειλούν και προσβάλλουν τον Οίκο των Παπανδρέου.

Αυτή τη φορά, ο Νίκος Παπανδρέου υπέγραψε άρθρο στην Οικονομική Επιθεώρηση, με το οποίο στρέφεται κατά του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας, για τη στάση τους σε σχέση με την πολιτική συναίνεση, το Μνημόνιο Ι, αλλά και τη Συμφωνία των Βρυξελλών.

Ο αδελφός του Πρωθυπουργού, που θεωρείται κομβικός παράγοντας για το σύστημα εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου, με σημειολογικές αναφορές στο Καστρί, κατηγορεί την Αξιωματική Αντιπολίτευση και τον Αρχηγό της, ότι έχουν επενδύσει στη χρεοκοπία της χώρας, προκειμένου να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές, έστω κι αν στο μεταξύ έχουν παραλάβει από τη σημερινή Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ καμένη γη, λόγω της στάσης πληρωμών.

Ο Νίκος Παπανδρέου μάλιστα στέκεται και στο πως υποδέχτηκε η Νέα Δημοκρατία τη Συμφωνία των Βρυξελλών, σχολιάζοντας δεικτικά ότι θα προτιμούσαν να έχει επέλθει ναυάγιο, μεταξύ των Ευρωπαίων ηγετών.

Σημειώνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νίκος Παπανδρέου «βγαίνει μπροστά», και σηκώνει το βάρος του να πει περισσότερα και πιο σκληρά από όσα μπορεί να πει ο ίδιος ο Γιώργος Παπανδρέου.

Στο παρελθόν, δεν είχε διστάσει να ανοίξει μέτωπο με την ομάδα των «εκσυγχρονιστών» και προσωπικά τον Κώστα Σημίτη, όταν είχε δηλώσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός παρέδωσε το 2004 στα χέρια του Γιώργου Παπανδρέου ένα «θαμπό δαχτυλίδι», θέλοντας να καταδείξει τη δυσκολία του εγχειρήματος πολιτικής ανάκαμψης του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ .......
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΛΙΓΔΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τουλαχιστον εχει την ειλικρινεια να δηλωσει οτι γινονται στασεις πληρωμων!!
    Ο αδερφουλης του, ο πρωθυπουργισκος, γιατι υπερηφανευεται τοτε??

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]