Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επείγον - Έκτακτη έκδοση: Βαμμένα πράσινα μυαλά!


Επιστολή διαμαρτυρίας-πρόταση
Τ
ου συντρόφου Ιορδάνη Σπ.
(από το πράσινο νησί)

Σύντροφοι συναγωνιστές,
τον τελευταίο καιρό κοιτάζω γύρω μου και δεν πιστεύω αυτά που βλέπω!
Κάθεσαι να δεις ένα δελτίο ειδήσεων, ακούς έναν ραδιοσταθμό σερφάρεις σε ιστιοσελίδες και το μόνο που μπορείς να δεις είναι διάφορα αλητάκια του Σύριζα και της κάθε περιθωριακής σέχτας να προσβάλουν, να βρίζουν και να ασκούν βία σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κυρίως, αλλά και σε βουλευτές άλλων κομμάτων από τα οποία κάποιοι ταλαίπωροι, αφού κατάφεραν να ξεπεράσουν αγκυλώσεις, τάχθηκαν στον αγώνα για τη σωτηρία της Ελλάδας!

Έναν αγώνα του οποίου εγκέφαλος και ψυχή είναι ο ένας και μοναδικός Γιώργος Παπανδρέου!!

Πας να πιεις το ποτό σου, τον καφέ σου ή να φας σε ένα ρεστοράν και πρέπει να προσέχεις τι λες ή να μασάς τα λόγια σου μην τυχόν και κανένας φασισταράς παρεξηγηθεί, αν στηρίξεις τη σωτήρια πολιτική του ΠΑΣΟΚ και το αγαπημένου όλων των Ελλήνων Γιώργου Παπανδρέου! Μάλιστα ένας φίλος μου έλεγε τις προάλλες πως και στο ναυτικό όμιλο (!) είναι "must" να ρίχνεις ένα τουλάχιστον μπινελίκι στην κυβέρνησή μας!!!

Τι κατάντια είναι αυτή;

Από ποτέ πρέπει οι άνθρωποι με την κοινή λογική να κρύβονται στη θέα κάθε ανθελληνικού φασιστοαριστερού καθάρματος;

Μέχρι πότε πρέπει να σκύβουμε το κεφάλι σε κάθε άπλυτο πρεζάκια της αριστεράς και της μαστούρας, σε κάθε λαμόγιο φασίστα δεξιό;

Μήπως δεν λεηλάτησαν τα πλούτη της πατρίδας μας; Μήπως δεν στρώθηκαν καλά στο δημόσιο με τους μισθούς τω 2000ε μίνιμουμ ή με τις αργομισθίες ή με τις εργολαβίες τους;

Και θα φοβόμαστε μην τυχόν παρεξηγηθούν όλοι αυτοί οι εχθροί της Ελλάδας; οι εχθροί μας;


Λίγα λόγια και σταράτα:
Κατά τη γνώμη μου (την οποία συμμερίζεται και το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνίας), πρέπει να αλλάξει το καθεστώς εμπλοκής των αστυνομικών που φρουρούν πολιτικά πρόσωπα τα οποία έχουν δείξει και δείχνουν υπεύθυνη πατριωτική στάση.

Δεν είναι δυνατόν ένας πολιτικός να δέχεται επιθέσεις από αναρχοφρικιά και επικίνδυνους φασίστες και να μην μπορεί ο συνοδός αστυνομικός να χρησιμοποιεί το όπλο του. Ξάπλωμα κάτω θέλουν τα αληταριά, χωρίς έλεος! Και καμία νομική περίπλοκη ο σωματοφύλακας.

Κάθε Έλληνας κι Ελληνίδα που αισθάνεται το χρέος να υπερασπιστεί τον ηγέτη μας και το έργο του, καλά θα κάνει να μη φοβηθεί κανέναν φασίστα δεξιό ή αριστερό.
Ορθώστε το ανάστημά σας, πείτε την αλήθεια, στηρίξτε τον σωτήρα μας Γιώργο Α. Παπανδρέου και να είστε σίγουροι πως άλλοι 100 θα μαζευτούν γύρω σας και θα σας υποστηρίξουν.
Για να δείτε... θα τολμήσει καμιά "αγανακτισμένη" αδερφάρα να κουνηθεί; Στο τέλος θα χειροκροτήσει κιόλας...

Γιατί όλος αυτός ο φασιστοδεξιός με "προοδευτικά" χαρακτηριστικά όχλος έτσι φέρεται... προσκυνά ότι τον αιφνιδιάζει!

Ψηλά το κεφάλι σύντροφοι!
Εμείς στηρίζουμε το σωστό για την πατρίδα.
Εμείς έχουμε τη τιμή να μας καθοδηγεί το πνεύμα και η διάνοια ενός Γιώργου Α. Παπανδρέου…

Αυτοί είναι σκουπίδια!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. ΕΓΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΝΕΟΥΝ, ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΑΥΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΔΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΑΪΚΟΙ !!!!!


    "αν στηρίξεις τη σωτήρια πολιτική του ΠΑΣΟΚ και το αγαπημένου όλων των Ελλήνων Γιώργου Παπανδρέου! "

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΤΑΤΕ "ΤΟ", ΟΧΙ "ΤΟΝ" ....
    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ....

    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΟΛΩΝ",
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΗ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ "ΔΕΙΣ" ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙΣ .... ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΕΝΝΟΩ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκατά στα μούτρα των Πασοκανθρώπων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδη το κειμενο αποτελει ρεσιταλ προπαγανδας που μπορει να αναλυθει σε αρθρο,και οχι σε σχολιο,αρκει να υποδειξουμε στον "κυριο" πασοκο,οτι η αποσπασματικη αναδειξη της αληθειας και η επιλεκτικη και αυθαιρετη αναφορα σε ετεροπροσδιορισμους οχι μονο δεν πειθουν κανεναν -ακομα και πασοκους- αλλα ξεφτυλιζουν και τον ιδιο τον πρασινο αρθρογραφο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην 2011 έκδοση των Θερμοπυλών, ο Εφιάλτης έχει και κομπάρσους.
    Ξάπλωμα δεν θέλουν τα 'αληταριά', ξάπλωμα θέλει αυτός με μουσική απο πορνοταινία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά, απλά απαιχτο! Βρίσκω ευφυέστατο το κείμενο και το χιούμορ σας, πολυ καυστικό. Ασφαλώς θα υπάρχουν και κάποια κομματόσκυλα αρτηριοσκληρωμένα που θα σκεφτονται με αυτόν τον τραγικό τρόπο. Να θυμίσω επίσης οτι το όλο σωτήριο πλάνο ξεκίνησε απο τον ΓΑΠ όταν δήλωσε αυτοβούλος οτι το έλειμα δεν ήταν 6% όπως είχε δηλώσει η προηγούμενη Κυβέρνηση αλλά 12%, κα μάλιστα λίγο καιρό πριν την λήξη των δανείων μας, με αποτέλεσμα να μη μας δανείζει κανείς...

    Πώς θα μπορούσαν να υπάρχουν Έλληνες που να μην σκέφτονται οτι ο ΓΑΠ είναι προδότης;

    Γιατί αυτός που έσυρε την Ελλάδα στη χρεωκοπέια με την πράξη του αυτή είναι είτε ηλίθιος είτε προδότης. Τις συνέπειες των πράξεων του όμως θα τις πληρώνουμε εμείς όσο ζούμε, ενώ αυτός θα επιστρέψει στην "μαμα" Αμερική οταν πλέον δεν θα τον χωρά η χώρα!

    αντε μου έφτιαξες τη διάθεση φιλαράκο, να σαι καλά, έχεις χιούμορ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έλα ρέ παιδιά.....πλάκα μας κάνει το ιστολόγιο, δέν μπορεί!!!! Αλλιώς ο τύπος είναι καθυστερημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφού πριν 1,5 χρόνο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σάρωσαν στις εκλογές με 80% περίπου...δεν απορώ καθόλου πλέον...με τέτοιες απόψεις...

    Απόρησα τον Οκτώβριο του 2009...και αγανάκτησα και απογοητεύτηκα...

    Και τόσα που μας κάνουν λίγα μας κάνουν και πολύ καλά μας κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eisai kathysteerriiimmeennooosss???????logika plka kaneis alla pw file an ta ennoeis milame exeis provlima.......o egkefalos s s stelnei xairetismata apoikise ton ari..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]