Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερώτημα προς τον Κάρολο Παπούλια

  • Γράφει ο Όθων Ιακωβίδης
Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,

Όλοι οι Έλληνες πολίτες που το μυαλό τους δεν έχει κουρκουτιάσει από την υπερβολική δόση της τηλεοπτικής ηρωίνης, περιμέναμε από εσάς, τον πρώτο πολίτη της χώρας, μία χειρονομία , όπως τη ματαίωση του ετήσιου εορτασμού της «αποκατάστασης της Δημοκρατίας», που θα γιορτάσετε αύριο, στους κήπους και στα σαλόνια του παλατιού των πρώην βασιλέων,μαζί με όλο το πολιτικό και διοικητικό προσωπικό του καθεστώτος πολιτικού συστήματος.

Πιστεύαμε ότι θα βρίσκατε έναν τρόπο να δείξετε ότι είσαστε ενάντιος, όχι μόνο στην τέλεση του ειδεχθούς εγκλήματος της πτώχευσης της Ελληνικής κοινωνίας , στο οποίο σύσσωμο το καθεστώς πολιτικό σύστημα (του οποίου προίστασθε) είναι συνένοχο εδώ και χρόνια, αλλά και στο τρισχειρότερο έγκλημα της παράδοσης, άνευ όρων, σε τρίτους, αλλοεθνείς, του πλέον ζωτικού και στρατηγικού χώρου της Πατρίδας μας, αυτού της εθνικής μας Οκονομίας, το οποίο απορούμε πώς το επιτρέπετε και πώς το ανέχεστε!

Ξέρουμε, βέβαια, ότι οι αρμοδιότητές σας είναι (από το Σύνταγμά μας) εξαιρετικά περιορισμένες, ώστε να μπορείτε να ασκήσετε κάποια κριτική στην Κυβέρνηση. Αυτή όμως η χειρονομία σας, δεν εμπίπτει στις απαγορεύσεις και θα μπορούσατε κάλλιστα να την κάνετε.

Μία τέτοια χειρονομία, θα έδειχνε ότι είσαστε Πρόεδρος της Δημοκρατίας και όχι της Ολιγαρχίας που, στην πραγματικότητα, είναι αυτή που κυβερνά τον τόπο υπό τον μανδύα της καθυποταγμένης, πλέον, Δημοκρατίας.

Φαίνεται, όμως, ότι μία τέτοια χειρονομία είναι υπεράνω των προσωπικών βλέψεων και δυνατοτήτων σας.

Έτσι κι εμείς οι Έλληνες πολίτες, θα μαζευτούμε αύριο στο Σύνταγμα για να γιορτάσουμε τη Δημοκρατία, όχι αυτή που θα γιορτάσετε εσείς, την δήθεν, αλλά την πραγματική, αυτή που θα ξαναφέρουμε στη ζωή μας, σύντομα.

Εκ μέρους των έτσι σκεπτομένων πολιτών
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Ειναι απιστευτη η γαϊδουρια τους!
    Τι αραγε προσδοκουν;οτι δεν θα λογοδοτησουν;οτι ολα θα λειτουργησουν συμφωνα με την προδοσια τους;οτι μερικοι θα γλυτωσουν την καταρα του κοσμου;και η ΟΡΓΗ του Θεου;
    Οι ελευθεροι Ελληνες η οι σκεπτωμενοι,οπως μερικοι τους αποκαλουν ξερουν πολυ καλα οτι:Μαλλον τελευταν η μη καλως ζην.Οποτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοσο καιρο του λεμε του γραφουμε να παραιτηθει.
    Και αυτος στο Ειδικο Δικαστηριο εχει υπογραψει διαταγματα αντισυνταγματικα και κυριως εκεινο που εδινε στον ΠΑΠΑΚ, την πληρη εξουσια να υπογραφει χωρις να αναφερεται καν στην Βουλη.
    Σε τσιγκελι, σε τσιγκελι, τωρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπούλιας θα παραμείνει στην Ιστορία ως ο Πρόεδρος που τον εξέλεξε ο πολιτικός του αντίπαλος, ο Πρόεδρος που τον μεταχειρίστηκε σαν τσιράκι και υποτακτικό του ο πολιτικός του "σύντροφος" και ο Πρόεδρος που δεν μπόρεσε ποτέ να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων, παραμένοντας ένας πολιτικός νάνος, ένα ανθρωπάριο, ένας ανετανόητος ΠΑΣΟΚος...
    Όσο για εκείνο το "ας μήν επαναπαυόμαστε στις...δάφνες" μας τον κατέταξε και στην κατηγορία του Προέδρου-κόλακα ή του Προέδρου-γελωτοποιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]