Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σταμάτησαν ξαφνικά τα χρηματιστήρια Αγγλίας και Γαλλίας


Πριν από λίγο (12.40 μ.μ. 12/7/2011) σταμάτησαν την λειτουργία τους τα χρηματιστήρια της Αγγλίας και της Γαλλίας, χωρίς να ανακοινωθεί κανένας λόγος για το κλείσιμό τους! Αυτή η είδηση φέρεται να μεταδόθηκε από το Reuters μέσα από το δίκτυο ροής (συνδρομητικά) που παρέχει σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τι συμβαίνει στην Ευρώπη; Μήπως έρχεται κάτι τεράστιο; Θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες και ο Μπάρακ Ομπάμα ουσιαστικά ανακοίνωσε την επερχόμενη πτώχευση των ΗΠΑ...

Οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα παρευρεθούν σε έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για την κρίση χρέους της Ευρωζώνης, σύμφωνα με διπλωματικές πηγές του Reuters.

Σε τελικές αποφάσεις έως τα μέσα Σεπτέμβρη ευελπιστεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις εκπροσώπου της Κομισιόν, όπως μεταδίδει το DJ.

Εν αναμονή των όποιων εξελίξεων...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

9 σχόλια :

  1. που βρικατε αυτη την πλοροφορια γιατι δεν μπορω να την βρω στα ξενα μεσα ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΠΑΝΤΑ ΙΣΟΡΡΟΠΟΥΣΑΝ ΜΕ ΚΡΑΧ Ή ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ.
    ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΡΑΤΩΝ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ !!!!
    ΠΑΝΤΑ .... ΛΟΙΠΟΝ.
    ΣΤΑΥΡΟΣ

    Υ.Γ.
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΧ, ΓΙΑΤΙ Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ, ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ, ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι οικονομικές σελίδες της Guardian [AΡΘΡΟ: http://www.guardian.co.uk/business/2011/jul/12/stock-markets-tumble-europe-crisis-italy ] λένε ότι σήμερα οι τιμές σε όλα τα χρηματιστήρια είχαν δραματική πτώση, όπως και η τιμή του ευρώ σε σύγκριση με το δολάριο. Η δικαιολογία: οι τράπεζες φοβούνται ότι αφενός "η πτώχευση της Ελλάδας πλησιάζει", αφετέρου "η Ιταλία και η Ισπανία θα είναι αδύνατο να στηριχτούν οικονομικά από την ΕΕ" και θα τραβήξουν το δρόμο της Ελλάδας. Και όλα αυτά ενώ ο αμερικάνικος αετός πετάει ολόγυρα σε έκσταση.

    Μάλλον άρχισε να διαφαίνεται η διαδικασία που θα χωρίσει για τα καλά την ΕΕ στον πλούσιο αδηφάγο πυρήνα της που θα καταληστεύει και στη φτωχή περιφέρεια που θα κατατρώγεται από άλλους, εντός και εκτός Ευρώπης. Το πότε και πώς θα εισαγάγουν το παγκόσμιο νόμισμα θα πρέπει επίσης να το αναμένουμε και θα φανεί στην πορεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλαβα ενημέρωση από φίλο που δουλεύει στο London Stock Exchange, ότι λειτουργεί κανονικά.
    Η πηγή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημερινή δήλωση της επιτρόπου της ΕΕ για θέματα δικαιοσύνης, Viviane Reding: "Η Ευρώπη δεν μπορεί να επιτρέψει σε τρεις αμερικανικές ιδιωτικές εταιρείες να καταστρέψουν το ευρώ". Ναι, καλά... Βαράτε με κι ας κλαίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η είδηση διοχετεύθηκε μέσα από το συνδρομητικό κανάλι του Reuters

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to αρθρο μιλαει για το οτι σταματησαν τις συναλλαγες για καποιο διαστημα σημερα των μετοχων δυο ιταλικων τραπεζων ,επειδη υπηρξε κινηση υπερβολικηγια να περιοριστουν οι συνεπειες απο την κατασταση αυτη.γινοταν επιθεση κατα του ευρω κερδοσκοπων ,μεσω των ιταλικων τραπεζων.οχι οτι εκλεισαν τα χρηματιστηρια ,διαβαστε πρωτα τι λενε και μετα αποδιδετε στα ελληνικα το νοημα.οχι αλλες βλακειες και προχειροτητες στη ελλαδα.φτανει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.reuters.com/article/2011/06/24/markets-europe-stocks-idUSLDE75N11G20110624

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EIXE PROBLHMA METADOSHS SYNALAGON TO EURONEXT / OI SYNALAGES DEN STAMATHSAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]