Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Θαύμα! Η κυβέρνηση ανακάλυψε την τουρκική απειλή!


«Η τουρκική απειλή δεν είναι θεωρητική, είναι υπαρκτή. Το βλέπουμε αυτό στο Αιγαίο και στην Κύπρο» τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπελγίτης, ο οποίος είχε στο Γενικό Επιτελείο της Εθνικής Φρουράς συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογο του Δημήτρη Ηλιάδη.

Στη συνέχεια ο κ. Μπεγλίτης ενημερώθηκε από την ηγεσία της Εθνικής Φρουράς για την επιχειρησιακή της ικανότητα και ετοιμότητα.

Ο υπουργός Άμυνας χαρακτήρισε υψηλό το επίπεδο και τον επαγγελματισμό των κυπριακών ενόπλων δυνάμεων. Επίσης, δήλωσε ότι μεταφέρει προς τον κυπριακό ελληνισμό το μήνυμα της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης και συμπαράταξης της Ελλάδας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. ΑΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ... !!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ Ο ΜΠΕΓΛ(ΕΡ)ΙΤΗΣ ....
    ΜΑΣΤΑ
    ΜΑΣΤΑ
    ΕΔΩ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ (ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ) ΚΑΙ Ο ΜΠΕΓΛ(ΕΡ)ΙΤΗΣ ΚΟΡΔΩΝΕΤΑΙ !!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ε,ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΣΤΟΛΟΙ, ΧΑΖΕΜΕΝΕ, Ε, ΧΑΖΕΜΕΝΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο πρόσωπό μας, λένε, αποτυπώνεται η προσωπικότητά μας. Μα κοιτάξτε αυτή τη φάτσα και ακούστε αυτή τη φωνή. Δέστε τι άτομο έβαλαν να αποφασίζει και να κρίνει για θέματα που αφορούν στην άμυνα της χώρας.

    Ο Όσκαρ Ουάιλντ είπε κάποτε το εξής ωραίο: "Μετά τα 30, ο καθένας από εμάς είναι υπεύθυνος για τη διαμόρφωση της φάτσας του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού το βλέπουν στο Αιγαίο τι κάνουν; Είναι έτοιμοι να παραδώσουν λίγη από την επικράτεια με αντάλλαγμα να κοιμόμαστε ήσυχοι; Αν συμβαίνει αυτό, δεν αξίζουν ούτε να λέγονται Έλληνες ούτε να κοιμούνται ήσυχοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και για οσους δεν το εχουν ισως υποψιν,ο εν λογω ΠΜ,κατα Ιουνιο 2002,ΠΡΙΝ τον ποδοσφαιρικο αγωνα Βραζιλιας-Τουρκιας,στα πλαισια του μουντιαλ,και υπο την ιδιοτητα του εκπροσωπου του ΥΠΕΞ,επι υπουργειας(μανεψτε)ΓΑΠ,εκανε την χαρακτηριστικη δηλωση:σημερα ειμαστε ολοι Τουρκοι.
    Χαρειτε τον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]