Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Γερμανοί βγάζουν ψεύτη τον Χρυσοχοΐδη; Αν είναι δυνατόν!!!


Τελικά είμαστε ηλίθιοι ή μας συμπεριφέρονται έτσι; Το τελευταίο ψέμα του Μιχάλη που θέλει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, αποδεικνύει πως αυτή η κυβέρνηση (του σκεπτόμενου Γιώργου Παπανδρέου) συνεχίζει να βρίσκεται ακόμη στην εξουσία μόνο με το ψέμα...! Το πλέον αδιανόητο είναι πως ενώ το μεγαλύτερο μέρος των ψευδών δηλώσεων (από κυβερνητικά χείλη βεβαίως - βεβαίως...) είναι ήδη γνωστά, αλλά η κυβέρνηση παραμένει στη θέση της...! Άραγε, φταίνε οι ψεύτες (που νομίζουν ότι μπορούν να κυβερνούν εσαεί λέγοντας ψέματα) ή φταίμε όλοι εμείς που ακόμη δεν τους έχουμε πάρει με τις φάπες;

Είπαμε, ο Γιωργάκης έχει το ακαταλόγιστο και δεν παίρνουμε στα σοβαρά ό, τι λέει. Αλλά και εσύ τέκνον Μιχάλη; Εσύ που θέλεις να γίνεις χαλίφης στην οσονούπω χηρεύουσα θέση του χαλίφη;

Για ποιές γερμανικές επενδύσεις θριαμβολογείς κ. Χρυσοχοΐδη μας;

Σε δουλεύουν οι γερμανοί ἤ μήπως προσπαθείς εσύ να μας κοροϊδέψεις για επενδύσεις «μούφα» που έρχονται από την Γερμανία;

Εσείς εκλεκτοί αναγνώστες διαβάστε και κρίνετε.

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου, σε συνέντευξή του στο Ρ/Σ Real Fm, ο πρώην κυνηγός τρομοκρατών και νυν γερμανικών επενδύσεων, δήλωσε ότι το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον που επέδειξαν για την Ελλάδα, κατά την επίσκεψή του στο Βερολίνο, γερμανικές επιχειρήσεις αλλά και τα γερμανικά υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών πολύ σύντομα θα μετουσιωθεί σε επενδύσεις στη χώρα μας.

Χαράς ευαγγέλια και για τις πρασινοφυλλάδες, που αναπαράγουν την «είδηση» με τυμπανοκρουσίες.

Το ενδιαφέρον των γερμανικών επιχειρήσεων για επενδύσεις στην Ελλάδα είναι «πραγματικό και έντονο», αναφέρει το υπουργείο Ανάπτυξης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Μ.Χρυσοχοΐδη με τον Γερμανό υπουργό Οικονομίας Φίλιπ Ρόσλερ έπειτα από την ολοκλήρωση της «Συνόδου Επενδύσεων» στο Βερολίνο την Τετάρτη -η οποία, πάντως, δεν κατέληξε σε συγκεκριμένες αποφάσεις ενώ ο Ρόσλερ αναμένεται στην Αθήνα μετά τις 15 Αυγούστου.
(ΤΑ ΝΕΑ)


ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΓΚΥΡΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Frankfurter Allgemeine Zeitung.

"Η συνάντηση στο υπουργείο Οικονομίας (σ.σ. της Γερμανίας) ήταν απλώς μία εκδήλωση – placebo. Ούτε ο υπουργός κ. Ρέσλερ, ούτε οι εκπρόσωποι των ενώσεων και των συνδέσμων βιομηχάνων και επιχειρήσεων μπορούν να επενδύσουν στην Ελλάδα. Οι επιχειρηματίες επενδύουν μόνον εάν οι προϋποθέσεις τους συμφέρουν. Αυτό το δεδομένο είναι τόσο τετριμμένο που δεν χρειαζόταν καν η σκηνοθεσία αυτής της ‘συνόδου κορυφής’".

Die Welt. Η διάσκεψη στο υπουργείο Οικονομίας

«δεν κατέληξε σε καμία απόφαση. Όλα έδιναν την εντύπωση ότι πρόκειται για μια συμβουλευτική, διερευνητική συνάντηση. Με τα λεγόμενα του ο κ. Ρέσλερ φαινόταν ότι θέλει να βοηθήσει την Ελλάδα να γίνει λίγο ‘γερμανική’. Τόνιζε συνεχώς το ρόλο – πρότυπο που πρέπει να παίξει η Γερμανία.»

Η Süddeutsche Zeitung, εκτιμά επίσης ότι η διάσκεψη ήταν για να ενισχυθεί το προφίλ του κόμματος του Ελευθέρων Δημοκρατών του κ. Ρέσλερ:

«Δεν τίθεται θέμα ο κ. Φίλιπ Ρέσλερ έχει δίκιο. Για να ορθοποδήσει η Ελλάδα μετά από τόσα χρόνια οικονομικής και πολιτικής παρακμής χρειάζεται στροφή 180 μοιρών: πάταξη της διαφθοράς και της γραφειοκρατίας και ιδιωτικές επενδύσεις. Μέρος των οποίων μπορούν να προέλθουν από τη Γερμανία. Εάν γι’ αυτό το θέμα διοργανώνει όμως ‘σύνοδο κορυφής για επενδύσεις’ με τόσες τυμπανοκρουσίες, τότε τροφοδοτεί την υποψία ότι μάλλον λειτουργεί σαν πρόεδρος του κόμματος των Ελευθέρων Δημοκρατών και ότι ενδιαφέρεται περισσότερο πως θα σταματήσει την θλιβερή πτώση των ποσοστών του κόμματός του, παρά πως θα γίνει η διάσωση της Ελλάδας… Εάν δε έχει περισσότερες ιδέες για την διάσωσή της, τότε η Ελλάδα θα καταφέρει να σταθεί στα πόδια της πιο γρήγορα από το κόμμα του».

Καταλάβατε τώρα;

Ποιόν πιστεύετε, τον Γιωργάκη, τον Χρυσοχοΐδη και ΤΑ ΝΕΑ, ἤ τις πλέον έγκυρες διεθνώς, γερμανικές εφημερίδες;

Τςςς


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. μια ζωη ψευτησ ο ανθρωπος... Τι να πεις... εδώ προκειμένου να γίνει αρχηγός προσκήνυσε τον αμερικανό πρέσβη ο σνιφ - σνιφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]