Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβέρνηση Παπανδρέου: Μία τεράστια οικονομική τρύπα!!!

  • Σπάει κάθε ρεκόρ η «μαύρη τρύπα» στα έσοδα
  • Πάνω από 12 δις στο εξάμηνο!
Τι Μεσοπρόθεσμο, τι φορολογικοί νόμοι, τι νέα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση δεν κάνουν τίποτα!

Η υστέρηση στα έσοδα συνεχίζεται κανονικότατα, την ώρα που βγαίνουν στην επιφάνεια χρήματα εκατοντάδων εκατομμυρίων που μένουν στα συρτάρια των ΔΟΥ, αλλά και εταιρείες όπως η γερμανική Hochtief που διαχειριζόταν το Ελ. Βενιζέλος και έχει αφήσει χρέη στο κράτος 500 εκατ.

Το έλλειμμα του Κρατικού Προϋπολογισμού αγγίζει πλέον τα €12,781 δις. για το εξάμηνο Ιανουάριου – Ιουνίου 2011, σε δημοσιονομική βάση, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού, έναντι στόχου 10,374 δις. € και ελλείμματος 9,997 δις. € το αντίστοιχο διάστημα του 2010, όπως ανακοίνωσε το ΥΠΟΙΚ.

Τα συνολικά έσοδα του Κρατικού Προϋπολογισμού κατά το α’ εξάμηνο (Τακτικός και ΠΔΕ) υστερούν έναντι του στόχου κατά 3.051 εκατ. €, ενώ οι συνολικές δαπάνες (Τακτικός και ΠΔΕ) παρουσιάζονται μειωμένες κατά 644 εκατ. €.

Ειδικότερα, τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 21.814 εκατ. € και εμφανίζουν μείωση έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2010 κατά 8,3%.

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]