Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν υπάρχει Δημοκρατία για να γιορτάσουμε

Με την ευκαιρία της σημερινής επετείου, το κίνημα της «Νέας Ελλάδας», καταδικάζει τον σημερινό εορτασμό της «αποκατάστασης» της Δημοκρατίας ως άκρως υποκριτικό, καθώς θεωρεί ότι το σύνολο του πολιτικού συστήματος που αναδύθηκε στα χρόνια που ακολούθησαν την πτώση της δικτατορίας είναι αποκλειστικά ένοχο για την ανάδειξη της διαφθοράς, της κομματοκρατίας και των πελατειακών σχέσεων.

Επιπλέον τη σημερινή πολιτική συγκυρία δεν επιτρέπει τέτοιου είδους εορτασμούς ειδικά όταν το κόμμα του ΠΑΣΟΚ -με την ανοχή των υπολοίπων πολιτικών σχηματισμών- με τις πρακτικές του έχει οδηγήσει την χώρα και τους πολίτες της σε μια νέα δικτατορική διακυβέρνηση που ελάχιστα θυμίζει Δημοκρατία ώστε μάλιστα να εορτάζεται.

Για το λόγο αυτόν η «Νέα Ελλάδα», αποποποιούμενη κάθε σχέση με τον παλαιοκομματισμό, δηλώνει στον ελληνικό λαό ότι η ώρα για την πραγματική αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν θα αργήσει να εορταστεί από σύσσωμο τον Ελληνισμό αμέσως μόλις ανατραπεί το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της εξαφάνισης.

Απο το Γραφείο Τύπου της "ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ"


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο Έλληνας έχει εθιστεί τόσο πολύ στο ψέμα των πολιτικών που και ν' ακούσει μια καθαρή και τίμια φωνή να του μιλάει, θα την περάσει για άλλη μια φωνή καιροσκόπου. Εσείς οι καθαρές και τίμιες φωνές, βρείτε ένα τρόπο να συσπειρώσετε κι άλλες, να συμπορευθείτε και να γίνετε μια δυνατότερη φωνή μήπως και σωθεί ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]