Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βαμμένα πράσινα μυαλά

  • Για όλα φταίνε οι μπαχαλάκηδες, οι αμφισβητίες και η πλατεία
Από τον σύντροφο Χάρη
(από το πράσινο Αμβούργο)


Σε κάθε ευκαιρία τονίζουμε από αυτό εδώ το βήμα την ανάγκη να κυβερνηθεί ο τόπος από τον Σωτήρα όλων μας Γιώργο Α. Παπανδρέου!

Φυσικά , σ'αυτές τις κρίσιμες στιγμές, δεν αρκεί ΜΟΝΟ η λαϊκή εντολή του 47% (εκλογικά) η οποία στην ουσία αντιστοιχεί με 90%+ αν υπολογίσει κανείς πως ακόμα και οι ελάχιστες μειοψηφίες πολιτών-σκουπιδιών, οι οποίοι είναι αγκυλωμένοι σε άλλα κόμματα, τον ΗΓΕΤΗ μας έχουν ως σωσίβιο σωτηρίας.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ είναι η σίγαση ή η δια παντός εξάλειψη κάθε φωνής αντίθετης στο ΣΩΤΗΡΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!

Μία χούφτα άθλια φασιστικά και παλαιοκομμουνιστικά υποκείμενα στην πλατεία Συντάγματος με τους βανδαλισμούς και τους θετρινισμούς τους ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ την αποτελεσματικότητα του ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... και στο κάτω κάτω και της δικής τους!

Από σήμερα το πρωί , άρχισαν πάλι οι τοκογλύφοι της Τρόϊκας να μιλάνε για εθνική συνέναιση που τάχα δεν υπάρχει , για πιθανή αναποτελεσματικότητα στην εφαρμογή και άλλες τέτοιες αηδίες.

Ήδη στένονται κάποιοι εκπρώσωποι να εκτιμήσουν την κατάσταση στα τέλη του Ιούλη , και θα ακολουθήσουν μετά και οι ελεγκτές.

Ήδη γίνεται λόγος για πιθανότητα επιπρόσθετων διορθωτικών μέτρων και οι κερδοσκόποι ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ!


ΘΑ ΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΣΗΣ... Ή ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;


Η κυβέρνηση του Γιώργου Α.Παπανδρέου δεν έχει να φοβηθεί κανέναν!

Σύσσωμος ο ελληνικός δημοκρατικός λαός είναι στο πλευρό της , ακόμα και η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών που διέπραξαν το εγκληματικό λάθος να ψηφίσουν άλλα κόμματα ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

1. Να επισπεύσει ΟΣΟ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ την έλευση και την ανάληψη καθηκόντων από τους ξένους συμβούλους που πρόκειται να εποπτεύουν το κυβερνητικό έργο. Η παρουσία τους είναι δείγμα αδιαμφισβήτητου ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και ΑΓΝΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ να βοηθήσουν να σωθεί μια χώρα κόσμημα για το δυτικό πολιτισμό! Η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό του Ανδρέα Παπανδρέου.

2. Να συνεχίσει απερίσπαστος το ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΡΓΟ του και να μη λογαριάσει ΚΑΝΕΝΑ "ΚΟΣΤΟΣ". Το περίφημο "πολιτικό κόστος" είναι μια νοσηρή δημιουργία των φασιστοκάναλων της δεξιάς και της αντίδρασης. ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 90%+ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

3. Να απομονώσει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΦΩΝΗ από όπου κι αν προέρχεται , ακόμα και (Θου Κύριε) μέσα από την ίδια την Κυβέρνηση ή και τοΊδιο το Κόμμα. Να τους περιθωριοποιήσει, να τους διαπομπέψει στα μάτια του λαού και να τους εξαφανίσει πολιτικά!

4. Όλοι οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΛΙΓΟΨΥΧΟΙ , ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και λοιπά καθάρματα, οι οποίοι δυσανασχετούν με την προοπτική της ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ας παραδώσουν έγγραφα, υπηκοότητα και ιθαγένεια και ας πάνε εκεί που τους ταίζουν να κάνουν αντίσταση!


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]