Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O Παπανδρέου πρέπει να φύγει


Η ανεργία στο 16,2%, δηλαδή οκτακόσιες χιλιάδες άνεργοι, στην πραγματικότητα, ένα εκατομμύριο.Βόμβα.

Στους νέους η ανεργία στο 42% -ο ένας στους δύο! Δεν υπάρχει σπίτι -πλην Συβαριτών χωρίς άνεργο, ή ανέργους.

Βόμβα.

Και οι Δωσιπάτριδες πουλάνε τα όπλα της χώρας, ενέργεια, λιμάνια, δρόμους, νερά, αεροδρόμια για να προσπορισθούν πόρους για τους τόκους δύο-τριών-πέντε ετών. Κι ύστερα;

Οχι! δεν θυσιάζεται κατά εκατόμβες ο λαός προκειμένου να υπάρξει μια έστω αμυδρή ελπίδα για το αύριο, εξουθενώνεται συστηματικώς κι ενσυνειδήτως για να ξαναγίνει σκλάβος. Στο διηνεκές.

Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και οι Ελληνες πολίτες, ο λαός, ηττάται από πεμπτοφαλαγγίτες ταγούς κι ανδράποδα…

Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει.

Πρέπει να φύγει, είναι παράνομος. Επέβαλε το Μνημόνιο με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και τώρα πάει να κάνει το ίδιο με το «Μεσοπρόθεσμο».

Πρέπει να φύγει, είναι ψεύτης. Είπε ψέματα στον Ελληνικό Λαό, ότι «υπάρχουν τα λεφτά», για να υφαρπάξει την εξουσία.

Πρέπει να φύγει, είναι συνωμότης. Είχε μυστικές επαφές με την Γκόλντμαν Σακς, τον Στρος-Καν και Κύριος οίδε ποιους άλλους, πίσω από την πλάτη, του λαού, του κόμματός του, όλων των θεσμών.

Πρέπει να φύγει, είναι συκοφάντης. Διέσυρε τους Ελληνες διεθνώς ότι είναι «τεμπέληδες κι άχρηστοι» και συνεχίζει να το κάνει.

Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει, είναι ανδρείκελο. Εφερε στη χώρα Διευθυντήριο την Τρόικα και την κατέστησε φόρου υποτελή στους Τοκογλύφους εσαεί.

Πρέπει να φύγει, είναι βλαξ ή βαλτός. Μετέτρεψε το πρόβλημα δανεισμού της χώρας σε κρίση χρέους που απειλεί την ίδια της την υπόσταση και το αυτεξούσιον.

Πρέπει να φύγει, είναι ανίκανος. Δεν αντιμετώπισε τη φοροδιαφυγή, δεν σταμάτησε τη σπατάλη, δεν έκανε τίποτα για να υπάρξει οποιουδήποτε τύπου ανάπτυξη.

Πρέπει να φύγει, είναι ανάλγητος. Εφαγε τις συντάξεις, διέλυσε το Ασφαλιστικό, δημιούργησε τη γενιά των 500 ευρώ, χαράτσωσε, ξαναχαράτσωσε και εξακολουθεί να χαρατσώνει τον λαό, νέκρωσε την αγορά κι έφθασε την ανεργία στα ύψη -με έναν στους δύο νέους να ‘ναι άνεργος.

Πρέπει να φύγει, είναι πουλητάρι. Πουλάει τη ΔΕΗ, τα ύδατα, τα πάντα, αφοπλίζει τη χώρα από κάθε εργαλείο ανάπτυξης, συρρικνώνει τα ΑΕΙ -ό,τι αγγίζει το κάνει κάρβουνο.

Πρέπει να φύγει, είναι δειλός. Δεν τολμάει να ανακηρύξει ΑΟΖ, φέρεται στην Τουρκία σαν να βρίσκεται η Ελλάδα υπό καθεστώς Σχεδίου Ανάν και αντιμετωπίζει το Βερολίνο ως άλλη Κομαντατούρ.

Πρέπει να φύγει, είναι επικίνδυνος. Αντιμετωπίζει όλα τα προβλήματα της χώρας, εσωτερικά και διεθνή, στη βάση της προσωπικής του ατζέντας, εκτός ιστορικού πλαισίου και θεσμών.

Πρέπει να φύγει, είναι ένας ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης, ανελλήνιστος, περιβεβλημένος από έναν εσμό κολλητάρια, τυχάρπαστους, απίθανους και τυχοδιώκτες. Φίλους, συμβούλους -Ελληνες και ξένους- ένα «περιβάλλον» εκτός πάσης λογοδοσίας κι ελέγχου.

Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει, δεν είναι σοβαρός. Είναι ικανός μόνον για όπενγκοβ και λοιπά καραγκιοζιλίκια, ενώ ταυτοχρόνως είναι ένας κοινός καλοπερασάκιας, που τρώει σούσι, ενώ εξαθλιώνει τον κοσμάκη, ένας ελαφρόμυαλος που πάει ανέμελος στα γυμναστήρια, ενώ έχει βυθίσει τη χώρα στην κατάθλιψη και τους νέους στην απελπισία.

Ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει, είναι ολετήρας. Τα μέτρα που παίρνει και ξαναπαίρνει δεν είναι μόνον καταστροφικά, είναι ατελέσφορα. Ενώ δεν λύνουν κανένα πρόβλημα, οδηγούν την Ελλάδα απ’ την αιχμαλωσία στην εξουθένωση κι εν τέλει στον διαμελισμό της…

Τα εξ Εσπερίας νέφη μαύρα κι άραχλα, οι καιροί ου μενετοί, ο Παπανδρέου πρέπει να φύγει…

Εδώ και τώρα.


Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΔΕ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ ΜΑΜΜΟΘΡΕΦΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ?!?!?!
    ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ???? (ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΙΑ, ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΜΕΓΑΛΗ ΜΥΤΗ, ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΩ ΧΕΙΛΟΣ)

    "ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΠΑΡ' ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ" !!!!!!

    ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΜΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ....

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΑΝ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ) ......
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ (ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΝΟΩ) !!!!!!!

    ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΙΑ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΑΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗ) ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΚΡΟ ΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ.

    ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ, ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Η ΚΟΙΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ Ο Λ Ω Ν ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ....

    ΠΟΙΟΙ ΙΔΡΥΣΑΝ Ο Λ Α ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΑΝ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ??!?!?

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΠΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΑ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΎΝ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ, ΖΥΓΟ ΔΕΝ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΒΑΘΙΑ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

    (ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΣΕΝΑΡΙΑ", ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ.
    ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΩΜΟΤΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ???!!!!! Η ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ?!?!? .... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ, ΠΡΙΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ "ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ" !!!!)

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ.

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΒΟΛΕΥΕΤΕ" ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ, Η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπουμε αρχίζει να λύνεται η γλώσσα σχεδόν στα περισσότερα βολεμένα δημοσιογραφάκια...
    Και μην μου πείτε ο ΣΤΑΘΗΣ τα έλεγε αυτά.
    Γαργάρα κάνανε όλοι, είχανε άλλα πιο "προοδευτικά" πράγματα να ασχοληθούν.
    Τώρα που φτάσαμε στο απόλυτο μηδέν, "...πας ανήρ ξυλεύεται".
    Πάντως πολύ σωστά τα όσα αναφέρονται, μόνο που δεν πρέπει ακριβώς να φύγει. Να μείνει εδώ, μετά την στροφή δεν θα τον αφήσουμε εμείς να φύγει. Έχει πολύ ψωμί η υπόθεσή του, έχει πολύ δουλειά η δικαιοσύνη άπαξ και αρχίσει να ασχολείται με την εμετόφατσά του αλλά και με το υπέρλαμπρο κίνημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]