Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

O χορός των δαιμόνων πρέπει κάποτε να τελειώσει!


Απόψε θα απευθυνθώ σε σας κύριοι βουλευτές του Πανελληνίου «Σοσιαλιστικού» Κινήματος. Ποτέ δεν απευθύνθηκα συνολικά σε σας, είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Και δεν το είχα κάνει, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά - συγνώμη για το άκομψο του χαρακτηρισμού μου- γιατί ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΛΗΨΗ! Κι αυτό διότι είστε ένας απίστευτος συρφετός ανομοιογενών ατόμων, χωρίς ΚΑΜΙΑ παιδεία, χωρίς ΚΑΝΕΝΑ όραμα, χωρίς ΚΑΜΙΑ προοπτική.

Καταντήσατε να είστε ένας όχλος κουστουμιών και συνόλων ARMANI και DOLCE CABBANA καθώς και ακριβών αυτοκινήτων BMW και Mercedes. Kαι δεν είναι μόνο αυτό. Κουβαλήσατε μαζί σας και το ...γραφείο μόντελινγκ της κυρίας Darcey για να προσελκύσετε και νέους ψηφοφόρους (περί οφθαλμόλουτρο δηλαδή ο λόγος) και ... «Ο Αγώνας τώρα δικαιώθηκε»! Γιατί όση σχέση έχουν η κυρία Εύα Καίλη (μοντέλα) και η κυρία Αντζελα Γκερέκου με την ...πολιτική, άλλο τόσο σχέση έχω κι εγώ με την ...Αστροναυτική! Και φυσικά, δεν είστε οι μόνοι, οι οποίοι έχετε τέτοιου είδους ....αγλαΐσματα, τα ίδια κυκλοφορούν και στη Ν.Δ. που λιμπίστικε τη...μόδα σας! Κι αναρωτιέται ακόμη ο φουκαράς ο λαός, γιατί υπάρχει άραγε έλλειμμα πολιτικής...

Τέλος πάντων, ξεφύγαμε από το θέμα μας. Ωραία, είστε αυτοί που είστε. Με τα ...σέα και τα μέα σας. Το ερώτημα είναι αγαπητοί μου, αν έχετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνειδητοποιήσει ποιά ακριβώς είναι η αποστολή σας και τι ακριβώς ...περιμένει (τρόπος του λέγειν δηλ) ο κόσμος από εσάς. Αυτή τη στιγμή στηρίζετε μια κυβέρνηση, η οποία οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια τη χώρα στον πάτο. Στην ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ και τον ΟΛΕΘΡΟ. Το έχετε καταλάβει αυτό ή τα λόγια μου πάνε στο βρόντο; Δε βλέπετε ότι όπου και να πάνε οι ...υπουργοί συνάδελφοί σας, γίνονται αντικείμενο χλεύης και ...τραμπουκισμού από οργισμένα στίφη αλλοφρόνων Ελλήνων; Εκεί μας καταντήσατε αγαπητοί σοσιαλ-χλιδάτοι των κοσμικών σαλονιών. Στο να συμπεριφερόμαστε ως κοινοί τραμπούκοι και να ξυλοκοπούμε ανθρώπους! Έστω κι αν οι ...άνθρωποι αυτοί έχουν τη δική σας μορφή!... Κάνω έκκληση στον ανθρωπισμό και στον όποιο πατριωτισμό σας έχει απομείνει πλέον μέσα σας. Ξέρω οτι έχετε χαμένο το παιχνίδι της επανεκλογής σας. Το ξέρετε κι εσείς. Ξέρω επίσης οτι δεν είστε ικανοί για να κυβερνάτε την Ελλάδα. Κι αυτό το ξέρετε κι εσείς επίσης. Αλλο όμως αυτό και άλλο η συμμετοχή και η συνενοχή ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή στον τόπο μας. Και όχι κύριοι, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΓΚΥΡΙΩΝ, όπως είπε πολύ...βαθυστόχαστα η κυρία Γκερέκου τις προάλλες, είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ κύριοι και κυρίες ...Εθνοπατέρες-γιαλαντζί.

Ο άνθρωπος που ηγείται αυτή τη στιγμή της παρατάξεώς σας κυρίες και κύριοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι τίποτε άλλο από ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ένας ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, που οδηγεί την πατρίδα(;) του σιδηροδέσμια σε μια ανευ προηγουμένου «κατοχή» ξένων συμφερόντων και τον ίδιο του το λαό στην φτώχια, την απόγνωση και τον αργό θάνατο. Ο άνθρωπος αυτός, κάποτε θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του, γιατί το έγκλημα αυτό για το οποίο είναι υπεύθυνος, είναι έγκλημα ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, βάσει του άρθρου 129 του καταστατικού χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Για τέτοιο έγκλημα κατηγορείται αυτή τη στιγμή ο Λίβυος ηγέτης Μουαμάρ Καντάφι, έστω κι αν αυτό δεν είναι αλήθεια, για τέτοιο έγκλημα καταδικάστηκε ο πρώην ηγέτης της Γιουγκοσλαβίας Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς και άλλοι πολλοί.

Απ ό,τι ξέρω, σήμερα ή από σήμερα θα ξεκινήσει να ...μετράει «κουκιά» ο άθλιος. Και τα κουκιά είστε εσείς! Πάντα τέτοια ήσασταν, τόσο γι αυτόν, όσο και για τους προηγούμενους αρχηγούς σας. «Κουκιά». Πράγματα δηλαδή. Στη δε καλύτερη περίπτωση «πρόβατα». Που σας ταΐζουν σανό και βελάζετε χαρωπά. Για τον σανό φυσικά. Μόνο που αυτόν τον...σανό, δεν σας τον κερνάει απ τη τσέπη του, τον χρυσοπληρώνει ο λαός για να έχετε να τον τρώτε και επειδή η τώρα, όπως αντιλαμβάνεστε, η κατάσταση έχει φτάσει στο «βαθύ κόκκινο», δεν θα έχει πλέον να τον πληρώνει. Οπότε, τί απομένει;

Θα σας πω ένα πραγματικό γεγονός, που συνέβη εδώ στην Αυστραλία πέρσι, επειδή εδώ οι Αγγλοσάξωνες αντιλαμβάνονται ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ τη δημοκρατία, απ' ό,τι εσείς και τα τσιράκια σας. Το έχετε ακουστά, αλλά δε πειράζει, ας το ξαναπούμε να το μάθουν και οι αναγνώστες μας. Πριν ένα χρόνο λοιπόν, ο πρώην πρωθυπουργός κύριος Κέβιν Ραντ του Εργατικού κόμματος, θέλησε να κάνει μια κίνηση που δεν ήταν γενικώς αποδεκτή, να βάλει υψηλή φορολογία στα έντοκα γραμμάτια και στις καταθέσεις άνω των 50.000 δολαρίων και επιπλέον, έναν νέο φόρο για τα ακίνητα. Ασφαλώς και έγινε σάλος, όχι γιατί θα θιγόταν οι μεγαλοκαρχαρίες, όχι. Θα θιγόταν απλοί πολίτες, επειδή εδώ αν δεν βγάζεις 50.000 δολάρια Αυστραλίας ετησίως, ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ κύριοι. Και 50.000 δολάρια είναι περίπου 35.000 ευρώ! Αντιλαμβάνεστε βέβαια τις τεράστιες διαφορές με εσάς και τη πολιτική σας, έτσι δεν είναι; Γιατί στην Ελλάδα, θεωρείσαι ΠΛΟΥΣΙΟΣ αν βγάζεις 14.000 γιούρο, σωστά δε τα λέω;

Τέλος πάντων, ο κύριος Ράντ λοιδωρήθηκε, κατηγορήθηκε, κράχτηκε εν ολίγοις από όλους (κόσμο, μίντια κλπ) και το Εργατικό κόμμα, οι βουλευτές δηλαδή, τι έκαναν; Το πλέον αυτονόητα δημοκρατικό κύριοι. Τον καθαίρεσαν! Μέσα σε μια νύχτα! Τον «κατέβασαν» από το τρένο της κυβέρνησης με συνοπτικές διαδικασίες! Τόσο απλά και τόσο δημοκρατικά! Την επόμενη μέρα, όταν πήγε στη Βουλή ο κύριος Ράντ, η τωρινή πρωθυπουργός κυρία Γκίλλαρντ, του ανακοίνωσε στο γραφείο του οτι το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να κυρωθεί και οτι δυστυχώς η Βουλή τον...απέλυσε!

Μάλιστα κύριοι, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ! Τον έστειλαν σπίτι του για...ψύλλου πήδημα! Δε συζητάμε βέβαια το τι θα γινόταν εδώ, αν οι Αυστραλοί είχαν να αντιμετωπίσουν έναν τέτοιον άνθρωπο όπως ο Γιωργάκης σας. Απλά θα ...σάπιζε σε ένα κελί της Γουέλλινκγτον Ρόουντ και θα περίμενε να δικαστεί για εσχάτη προδοσία, από το Ανώτατο Πολιτειακό Δικαστήριο της Καμπέρα με εντολή της Ανωτάτης Επιτρόπου της Αυτού Μεγαλειότητος (της Βασίλισσας της Αγγλίας). Με κάτι τέτοιο ... ακραίο, δε σημαίνει ότι συμφωνώ απολύτως κιόλας, αλλά θέλω να σας δείξω πώς λειτουργούν οι θεσμοί και οι δημοκρατίες σε σοβαρά κράτη, όπου ο λαός ψηφίζει τους βουλευτές του ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ για το συμφέρον της χώρας και του λαού της και όχι να είναι ...»κουκιά» ή «πρόβατα» ντυμένα με ARMANI και DOLCE CABBANA.

Αυτά, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, κύριοι ... Ελληνάρες βουλευτές της ξεφτίλας!
Το λοιπόν, στο «δια ταύτα». Ο αρχηγός σας και πρωθυπουργός (ανάθεμα την ώρα) της πατρίδας μας, έχει αποδεδειγμένα ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ και την έχει ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ, εξυπηρετώντας αλλότρια προς το Έθνος συμφέροντα.

Είναι εγκληματίας διότι:

1. Ήξερε πολύ καλά τι ακριβώς συνέβαινε, πολύ πριν τις εκλογές, όπως και οι Ευρωπαίοι. Ο πρόεδρος του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ, έχει ήδη ομολογήσει δημόσια πως οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης γνώριζαν ήδη από δεκαετίες την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, αλλά έκαναν τα στραβά μάτια, επειδή η Γερμανία και η Γαλλία επωφελούνταν τα μέγιστα από τις εξαγωγές τους στη χώρα μας!

2. Είπε ψέματα, όταν έταζε προεκλογικά στο λαό ότι «λεφτά υπάρχουν»! Και όταν ισχυριζόταν πως δεν ήξερε τίποτα για την οικτρή οικονομική κατάσταση της χώρας και το έμαθε δήθεν όταν έγινε πρωθυπουργός!

3. Αρνήθηκε να δανειστεί τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2009, όταν τα επιτόκια ήταν χαμηλά. Αντ' αυτού έκανε ό,τι μπορούσε για να εκθέσει διεθνώς την άσχημη οικονομική κατάσταση της χώρας, τρομοκρατώντας τις «αγορές», που άρχισαν να ανεβάζουν επικίνδυνα τα επιτόκια δανεισμού και ταυτόχρονα, όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Στρός - Κάν, ΜΙΛΟΥΣΕ ΗΔΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ!

4. Πρόβαλε με ΣΚΟΠΙΜΗ δήθεν «ειλικρίνεια» τα υψηλά δημοσιονομικά ελλείμματα της ΝΔ και το υπέρογκο δημόσιο χρέος, διακηρύσσοντας συγχρόνως σε όλο τον κόσμο ότι κυβερνά μια εντελώς διεφθαρμένη χώρα!

5. Η στρατηγική του περιελάμβανε την έμπρακτη «απόδειξη» της μη δυνατότητας δανεισμού της χώρας μας και τον πλήρη αποκλεισμό αυτού του ενδεχομένου, ώστε να παραμείνουν μόνον τα δύο άλλα δυνατά ενδεχόμενα: η χρεοκοπία και η προσφυγή στο ΔΝΤ. H πρώτη δαιμονοποιήθηκε από αυτόν στο έπακρον και ταυτίστηκε με την κατάρρευση του δημοσίου και την καταστροφή της χώρας! Ήταν με απλά λόγια «παράλογη» κι επομένως δεν έμενε παρά η λύση του ΔΝΤ, όσο οδυνηρή και να ήταν αρχικά. Και υποσχέθηκε (και σε σας ασφαλώς, έτσι;) ότι γρήγορα, το πολύ σε 2-3 χρόνια, θα έφερνε την ανάκαμψη και ευημερία. Ένα ακόμα μεγάλο ψέμα!

6. Ένα μήνα μετά την εκλογή του, στο ξενοδοχείο «Πεντελικό» στην Κηφισιά, ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ με προσωπικότητες από την Ελλάδα και ΚΥΡΙΩΣ τον ίδιο τον πρόεδρο της Goldman Sachs, Gary Cohn. Τι να συζήτησαν άραγε; Μάθατε ποτέ; Σας είπε; Σας ενημέρωσε; Αν όχι, σείς, γιατί δεν τον ρωτήσατε;

7. ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΗ ΧΩΡΑ υπογράφοντας μια σύμβαση - Μνημόνιο - ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να συνάψει άλλο δάνειο από καμιά άλλη χώρα, μέχρι να αποπληρώσει το συγκεκριμένο! Να καταβάλλει επίσης ανελλιπώς όχι μόνο τις δόσεις αυτού του δανείου, αλλά και τις δόσεις όλων των δανείων που έχει πάρει στο παρελθόν και λήγουν στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Απαγορεύεται δηλαδή να κηρύξει στάση πληρωμών ή να αρνηθεί οποιοδήποτε μέρος από το παλιό χρέος της! Απαγορεύεται επίσης να αμφισβητήσει οποιαδήποτε στιγμή νομικά αυτή τη σύμβαση! Τέλος της επιβάλλεται να παραιτηθεί «αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά την ίδια ή τα περιουσιακά της στοιχεία». Με απλά λόγια το δάνειο αυτό είναι ενυπόθηκο, καλυμμένο με την εγγύηση της εθνικής περιουσίας!

8. Συνεργάστηκε ΕΝΕΡΓΑ για να καλύψει τις τράπεζες της Γερμανίας (που δανείζεται με επιτόκιο 3% και όλες τις τράπεζες της ΕΚΤ που δανείζονται με 1%(!!!) να συμβάλλουν στο να δοθούν στην Ελλάδα τα 110 δις. από τα οποία η ίδια η χώρα ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΣΙ παρά θα πήγαιναν ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ, με συνέπεια αυτές οι τράπεζες της Γερμανίας και της ΕΚΤ να... θησαυρίσουν βγάζοντας ΤΡΕΛΑ ΛΕΦΤΑ (6% επιτόκιο τελικό!!!) υποδουλώνοντας της ίδια μας τη ΠΑΤΡΙΔΑ!

9. Είχε το θράσος, αυτό το ελεεινό πουλημένο τομάρι, τη στιγμή που κλαιγόταν μπροστά στο λαό μέσα από τις κάμερες της τηλεόρασης και εκλιπαρούσε το λαό να κάνει υπομονή και να υπομείνει το μαρτύριο της πείνας, του εξευτελισμού και της αγωνίας για το αύριο, είχε το θράσος αυτό το ελεεινό υποκείμενο, να ...πετάγεται μέχρι το ...Λονδίνο για να φάει ... σούσι σε ειδικό εστιατόριο και να μένει στο ξενοδοχείο «Εξέλσιορ» στην ειδική σουίτα, που εκτός των άλλων, έχει και το πριβέ γυμναστήριο, για να μη...χάσει τη... σιλουέτα του!

Κατά συνέπεια, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που θα τον δικάσει ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ;
Ήδη στα χέρια σας έχετε έναν φάκελο που καίει! Ένα νομοσχέδιο, που το ονόμασαν Μνημόνιο 2 τα μίντια και Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ο άλλος ελεεινός, το τσιράκι του, ο Παπακωνσταντίνου, που δεν είναι καν του σιναφιού σας. Ξέρετε τι λέει; Τον ανοίξατε να τον διαβάσετε; Η ωραιοτάτη μοντέλα κυρία Καΐλη μπορεί να μας πει τι λέει; Η μήπως τον έχει δώσει σε ...ειδικούς μεταφραστές να της τον αποδώσουν με απλά ελληνικά του επιπέδου κοτσομπολίστικης εκπομπής του STAR CHANNEL για να τον καταλάβει; Η κυρία Γκερέκου μήπως; Τον έχει ακόμη στα χέρια της ή τον έδωσε στον... Τόλη να τον διαβάσει και να της πει με δυό λόγια τι λέει; Αν δεν τον έχετε ανοίξει κυρίες και κύριοι βουλευτές ή αν τον έχετε ήδη ανοίξει και δεν αντιλαμβάνεστε τι ...εννοεί ο ποιητής, να σας το πω εγώ ο αγράμματος μετανάστης ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ κι έβγαλα το συμπέρασμα πως πρόκειται για ένα ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! Για «κατασκεύασμα» και «έκτρωμα», που ουδέποτε κοινοβούλιο κλήθηκε να ψηφίσει! Κι εφ' όσον εγώ, ο αγράμματος μετανάστης το χαρακτηρίζω έτσι, εσείς οι ...γραμματιζούμενοι έπρεπε ΗΔΗ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και να κάνατε ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ συνέλευση όλη η κοινοβουλευτική ομάδα ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Εμπρός λοιπόν αρχοντάδες μου! Είστε χαμένοι ήδη από χέρι, ΟΛΟΙ ΣΑΣ! Και το ξέρετε αυτό. Το νοιώθετε καθημερινά, το βιώνετε στους δρόμους, στις πλατείες, στα μαγαζιά που πηγαίνετε για shopping, στο μανάβη της γειτονιάς σας, στο διαδίκτυο, στα μπλογκς. Όλη η Ελλάδα σας βρίζει πατόκορφα και σας μουντζώνει. Και δεν το κάνει χαριτολογώντας, αυτή τη φορά ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙ! Εμπρός λοιπόν, παίξτε το τελευταίο χαρτί της αξιοπρέπειάς σας! Κάψτε το επαίσχυντο νομοσχέδιο και ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ αυτόν τον ελεεινό ανθέλληνα! Και μ' αυτή σας τη κίνηση, θα έχετε μια ισχνή έστω, ελπίδα να σας κρίνει ο λαός με επιείκεια.

Μην αφήσετε τα ARMANI και τα DOLCE e CABBANA συνολάκια σας και τα πανάκριβα αυτοκίνητά σας να σας κάνουν ό,τι θέλουν! Μη νομίζετε πως με τη ψήφισή του θα κερδίσετε λίγο χρόνο παραπάνω και έτσι να ελπίζετε σε μιαν...ενδεχόμενη ανάκαμψη και αναστροφή του πολιτικού κλίματος! Σας το λέω εγώ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΣΑΣ, έτσι κι αλλιώς! Απλώς, με αυτόν τον τρόπο, με την υπερψήφιση δηλαδή του εκτρώματος αυτού, κάνετε πιο δύσκολα τα πράγματα για σας και η οργή του κόσμου ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ εναντίον σας! Γιατί τώρα ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! Τώρα ΞΕΡΕΤΕ, έχετε ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Έτσι κι αλλιώς, ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΜΕΝΟΙ! Απλά επιταχύνετε τις εξελίξεις κι ίσως να επωφεληθείτε απο αυτές! Ίσως εξαγοράσετε τις όποιες ποινές σας με τη στάση σας! Θα πρέπει να το πάρετε απόφαση πως τέρμα για σας τα ακριβά συνολάκια και τα πολυτελή αυτοκίνητα και ο θώκος της εξουσίας! Από αύριο για σας δεν θα υπάρχουν! Κάντε λοιπόν μια τελευταία πράξη που θα σας εξιλεώσει! ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ! Εκεί είναι η θέση του και το ξέρετε! Αλλιώς, δεν θα σας γράψει μόνο η Ιστορία με τα μελανότερα χρώματα, αλλά θα πέσετε και στα νύχια των οργισμένων της πλατείας! Και τότε, ο Θεός της Ελλάδας να σας λυπηθεί...

Ο τελευταίος χορός των δαιμόνων, ήρθε η ώρα να φτάσει στο τέλος του! Ο λαός στη πλατεία έχει σβήσει ήδη τους ενισχυτές και τα ηχεία, δε μένει παρα να σπάσει και το πικ-άπ.

Γιάννης Βούρος
Μελβούρνη - Αυστραλία
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Πάνω τους παιδιά! Μην τους φοβάστε! εκατό ξεφτιλισμένα και δειλά τσογλανάκια είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]